|
MShmel
|
пачытаў гэтую тваю спасылку. дзіўна, але згодны зь Фядутам (ды і зь Люфтам таксама). Што ў нашай сытуацыі азначае слова "незалежны"? Правільна, "незалежны ад беларускіх уладаў". Словазлучэньне "незалежныя СМІ" азначае любыя мас-мэдыі незалежныя ад улады.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Ну не силен я в польском вопросе, не силен.
Независимый польский канал для Белоруссии звучить не менее смешно чем независимый русский телеканал для Белоруссии. Да, они сделают лучше, но как миниум давайте назовем все своими именами.
Если телеканал работает на польские деньги, из Польши, возглавляется поляком, значительная часть журналистов поляки, сайт делали поляки и расположен он в польской доменной зоне, даже структура сайта на польском прописана, то это должно называться "Польский канал для белорусов и о Белоруссии". Вот и всё. Слова не сказал бы. Вось з чым згодзен я 
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
польша не выдае сродки для иснавання гэтага каналу.тольки дала дазвол арганизаваць студыю у сябе и усе.
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
польша не выдае сродки для иснавання гэтага каналу.тольки дала дазвол арганизаваць студыю у сябе и усе. Что и следовало доказать. Зачем прятать то что не компроментирует? Ведь работники получают откуда-то зарплату  Да нормальный канал. Не перыжывай Андор-х не будут там твоево Царя так уж гнобить. А откуда они зарплату получают.. Да главное что не с моих налогов. И не с твоих. Поэтому и показывать могут всё что захотят. А смотреть или не смотреть --каждый сам решит. Только кажетса мне что не продержитса этот Белсат долго.. И ещё не очень хорошо что только на беларуском языке трансляция.
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Да я по приколу. Чего за них переживать  Дык это и понятно. Что не за НИХ ты переживаешь.
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
польша не выдае сродки для иснавання гэтага каналу.тольки дала дазвол арганизаваць студыю у сябе и усе. Усё ж такі Польшча выдала ўжо на гэты канал даволі вялікія сродкі 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
т.к. государство выдаёт лицензии на их открытие. Гэта не аргумент. тот кто этот канал оплачивает Гэта аргумент. - Радио Свобода это не-зависимое от ЦРУ радио НЕвялічкая папраўка. Яно незалежнае ад ЦРУ. Яно залежнае ад Кангрэсу  Ты, дарэчы, пацьвердзіў усё, што я напісаў. Тут мы з табой згодныя: stricte незалежных СМІ не бывае, бо заўсёды ёсьць выдавец, які плоціць. З другога боку, варыянтаў адносін выдавец-рэдактар вельмі шмат, у тым ліку і вельмі свабодныя. Я проста кажу, што традыцыйна назва "незалежныя СМІ" азначае СМІ незалежныя ад дзяржаўнай улады (ня гледзячы на тое што "цалкам незалежных" ня існуе ў прыродзе).
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
польша не выдае сродки для иснавання гэтага каналу.тольки дала дазвол арганизаваць студыю у сябе и усе. Усё ж такі Польшча выдала ўжо на гэты канал даволі вялікія сродкі  даведауся нядауна, что Польша выдае сродки. малая частка идзе ад уладау литвы, а большая частка жонду польскего.значыцца сапрауды залежная((. але и так прыемна что незалежыць ад уладау Беларуси.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
неманский
|
Сейчас смотрю канал. Надо сказать(по моему скромному мнению), что программа Саша и Сирожа, это безвкусица и дегродство 
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Сейчас смотрю канал. Надо сказать(по моему скромному мнению), что программа Саша и Сирожа, это безвкусица и дегродство У кожнага свае густы. Я вось люблю СаСі паглядзець часам, калі хочацца пасьмяяцца.
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
І наколькі Я ведаю, то і Чэхія так сама выдае сродкі БЕЛСАТу
|
|
|
|
|
|
|
Denn
Гродненец
Пакаштуй беларускае!!!
|
Хлопцы, зразумела, што цалкам незалежных каналоў не існуе ў прыродзе. Зразумела, што і Польшча зь Летуваю гэта ня робяць за так, што разыгрываецца гэтак званая "беларуская карта", якая прыносіць пэўныя дывідэнды тым, якія зь ёй гуляюць. Галоўнае, я лічу, на сто адсоткаў скарыстаць нашаму незалежнаму (блін, таўталогія) беларускаму асяродзьдзю гэтую магчымасьць і разьвіваць свой рупар, які зараз можна пачуць і, галоўнае, ўбачыць!
|
|
|
|
Высокі дух зь цянётаў зла Дабіўся вызваленьня. Хто жыў імкненьнем да сьвятла, Таму даём збавеньне...
© Johann Wolfgang von Goethe
|
|
|
toshie
Гость
|
wow. видимо они почитали обсёр в сети и купили домен .eu http://www.belsat.eu/http://community.livejournal.com/by_trash/7629.htmlРеальный трэш--работа Веб-девелоперов нового канала Белсат http://www.belsat.eu/. Отличная идея, про которую так долго говорили, в плане Веб-поддержки--никакущая. На сайте не работают меню Программа, Форум, Блог, Чат. [highlight]Я уже молчу про возможность смотреть видео прямо с сайта. Нашлись, к счастью, добрые люди, которые выкладывают кусочки новостных блоков на Ю-Туб.[/highlight] Писалось, что у организаторов Белсата были очень высокие требования к журналистам, которые подаввали заявки на работу на канале. Похоже, к Веб-поддержке требований не предъявляли ниаких и наняли первых попавшихся беластоцких пэтэушников. В общем, говняный сайт. Ага, канал для всех. Блин, банально интересно посмотреть, что за медиа. Могли бы уже и учесть интересы белорусских студентов в Польше - и выкладывать передачи на своей странице...
|
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
да, смотрел уже. не впечатлило. у БТ уровень подачи материала местами выше, особенно пидарачка про "Агляд прэсы"...
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
А ты параўнуй БТ у першыя часы яго вяшчаньня з першымі часамі Белсата, паглядзім тады, дзе больш лепей 
|
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
ИМХО - еще одна промывалка для мозгов. Больше 2-х лет практически не смотрю зомбоящик. Исключение составляет Евроспорт  "Все кругом козлы потому что и я козел!" Кросавчег!
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Згодны з Ташырскім, пакуль даволі слаба. Здаецца вядучых наогул нічому не навучылі. Спадзяюся, з часам прафэсыяналізму будзе больш. Могли бы уже и учесть интересы белорусских студентов в Польше - и выкладывать передачи на своей странице... Яны інтарэсы "сапраўдных прэспэктыўных беларускіх студэнтаў" забяспечылі - на працу іх узялі, а астатнія не сапраўдныя беларусы)) Ведаеш, ёсьць такія, каму стыпуха 1200 злотых зусім на жыцьцё не хапаеі яны працуюць яшчэ на "Эўрэйскім радзіве". Мне часам здаецца, каб мы вучыліся ў Ваве, то ўжо там бы працавалі таксама) Я канешне, жартую, але ў кожным жарце ёсьць троху праўды.
|
|
« Последнее редактирование: 17 Декабрь 2007, 16:18:55 от MShmel »
|
|
|
|
|
BelphegoR
Фотолюбитель по жизни
Гродненец
|
Подскажите плз, можно ли смотреть BelSat TV через Интернет?
|
|
|
|
And may The Force be with you
|
|
|
Gentos
|
У хуткім часе будзе магчыма, але зараз не
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
Згодны з Ташырскім, пакуль даволі слаба. Здаецца вядучых наогул нічому не навучылі. Спадзяюся, з часам прафэсыяналізму будзе больш. Могли бы уже и учесть интересы белорусских студентов в Польше - и выкладывать передачи на своей странице... Яны інтарэсы "сапраўдных прэспэктыўных беларускіх студэнтаў" забяспечылі - на працу іх узялі, а астатнія не сапраўдныя беларусы)) Ведаеш, ёсьць такія, каму стыпуха 1200 злотых зусім на жыцьцё не хапаеі яны працуюць яшчэ на "Эўрэйскім радзіве". Мне часам здаецца, каб мы вучыліся ў Ваве, то ўжо там бы працавалі таксама) Я канешне, жартую, але ў кожным жарце ёсьць троху праўды. Сделай себе майку George Bush is our pszyjaciel.  ну так мы ж типо поляки  мне 850 с трудом хватает и я тож работал. на радио не возьмут. не обучен. а компьютерщиком в штабе Platformy Obywatelskiej было вполне неплохо работать 
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
А ты параўнуй БТ у першыя часы яго вяшчаньня з першымі часамі Белсата, паглядзім тады, дзе больш лепей  Начинать с советских профи или как? А ты сравни возможности, которые есть у БелСата и которые были у БТ...
|
|
|
|
|
|
|
toshie
Гость
|
У хуткім часе будзе магчыма, але зараз не Откуда информация? 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Па радыё "свабода" казалі некалькі разоў.
|
|
|
|
|
|
|
BelphegoR
Фотолюбитель по жизни
Гродненец
|
Спасибо за информацию. Быстрее бы уже можно было через Интернет. Будем надеятся что после Нового года уже всё будет.
|
|
|
|
|
|
|
|
BelphegoR
Фотолюбитель по жизни
Гродненец
|
Дзякую и за гэта. Было б канешне ж добра каб гэта усё было on-line, у прамой трансляцыі.
|
|
« Последнее редактирование: 19 Декабрь 2007, 16:58:52 от BelphegoR »
|
|
|
|
|
|