tony_tosh
Гость
|
дзякуй рэжыму і яго марыянэтачнай апазыцыці и бездействию КХП-БНФ, надо было быть настойчивее тогда а не гласить будущую настойчивость сейчас.... То бок, на пачатку 90-ых ніякіх культурных зьменаў не адбылося??? Ну блін, ня будзь дурням. Параўнай колькасьць беларускай мовы ў медыях у 1885 і ў 1993. Где они сейчас? Почему сейчас БНФ НИXУЯ не делает в Беларуси?
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Ну блін, ня будзь дурням. Параўнай колькасьць беларускай мовы ў медыях у 1885 і ў 1993. Да, в 1885 БНФ не старалась. В 1993 - 3 газеты и официальный канал. Всё. Да, ты забыл, что АГЛ ввел патриотизм в виде 75% беларуских исполнителей на радио  Видишь разницу? Я нет
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Да, и некоторые из этих 75% поют на наркомовке... 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Да, и некоторые из этих 75% поют на наркомовке...  Это уж Вы у певцов  спросите, почаму ани на оккупационном поют. Это мне не ведомо...
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
и бездействию КХП-БНФ, надо было быть настойчивее тогда а не гласить будущую настойчивость сейчас.... http://zianonpazniak.de/publications/articles/1999.htmЭто уж Вы у певцов спросите, почаму ани на оккупационном поют. Это мне не ведомо... Як ты думаеш, ці доўга працягнецца падтрымка папсы дзяржавай, калі яна(папса) пачне сьпяваць па беларуску
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Як ты думаеш, ці доўга працягнецца падтрымка папсы дзяржавай, калі яна(папса) пачне сьпяваць па беларуску J-Mors поют на белорусском. Теория. Практики - ноль.
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
J-Mors поют на белорусском. Ага. і прадусар у іх - маскаль, і хутка яны ўвогуле зьедуць адсюль. Общие фразы. Так и я могу говорить, что у мну есть программа и план, как сделать в РБ жизнь сказкой. То юбок ты згодны, што БНФ трэба штосьці рабіць. Калі так, то чаму бы табе не падтрымаць іх. Кожны сядзіць і гаворыць, што трэба нешта рабіць, але сам няробіць нічога. З.Ы. Хто ведае, ці ёсьць у Горадні Управа КХП-БНФ? 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Ага. і прадусар у іх - маскаль, і хутка яны ўвогуле зьедуць адсюль. Ну и что. Вот Океан Ельзи поёт на украинском. И вообще они из русофобского Львова. И ничего - популярны в России. J-Mors тоже могут издавать альбомы на белорусском в России....  И раскручиваться... По-моему это даже позитивно... И еще - В. Мулявин тоже был русским... И пел на белорусском... Во времена "советской оккупации"... То юбок ты згодны, што БНФ трэба штосьці рабіць. Калі так, то чаму бы табе не падтрымаць іх. Кожны сядзіць і гаворыць, што трэба нешта рабіць, але сам ня робіць нічога. Мне не нравится их идеология и программа. Я своё дело сделал - я "проголосовал ногами". З.Ы. Хто ведае, ці ёсьць у Горадні Управа КХП-БНФ? Уже нету. Там сейчас вроде как магазин стройматериалов 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Уже нету. Там сейчас вроде как магазин стройматериалов Пайду ў лес, да www 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Август 2007, 12:30:30 от Kapialush »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
как всё трагично Зянон - ЭМО !!! Перебор. То есть по его "логике" когда-нить мы должны начать начать войну с Россией и выиграть... Нормальных отношений просто быть не может... И всё-таки мне кажется, что если Зянон придёт к власти, начнётся геноцид русских...А ты говоришь - запишись в БНФ... Лучше запишись в БРСМ - будешь правильный совсем 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Ну блін, ня будзь дурням. Параўнай колькасьць беларускай мовы ў медыях у 1885 і ў 1993. Да, в 1885 БНФ не старалась. В 1993 - 3 газеты и официальный канал. Всё. Да, ты забыл, что АГЛ ввел патриотизм в виде 75% беларуских исполнителей на радио  Видишь разницу? Я нет Ага, а не хочаце прынамсі 7 газет, 6 часопісаў, 3 навуковых зборніка па беларустыкі, якія выходзілі штогод, і яшчэ шматлікія перавыданні навуковых твораў, забароненых за савецкім часам (Цвікевіч, Доўнар-Запольскі, Ігнатоўскі і інш.), а таксама творы эмігранцкіх вучоных і пісьменнікаў. Па-мойму гэтыя імёны былі вернуты беларускай культуры й навуцы не праз намаганні камуністычных дэпутатаў ВС, наўрад ці яны ўвогуле ведалі, хто гэта такія.. Вось вам статыстыка па дзіцячым установам, якія працавалі на беларускай мове :калі ў 1987 г. іх налічвалася 905 (18,3%), то ў 1991 г. - 2441 (46,8%). І яшчэ з статыстыкі тых часоў: у 1993/94 навучальным годзе 80% першакласнікаў вучыліся ў Беларусі на беларускай мове.. Вынікі рабіце самі.. 
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Ну блін, ня будзь дурням. Параўнай колькасьць беларускай мовы ў медыях у 1885 і ў 1993. Да, в 1885 БНФ не старалась. В 1993 - 3 газеты и официальный канал. Всё. Да, ты забыл, что АГЛ ввел патриотизм в виде 75% беларуских исполнителей на радио  Видишь разницу? Я нет Ага, а не хочаце прынамсі 7 газет, 6 часопісаў, 3 навуковых зборніка па беларустыкі, якія выходзілі штогод, і яшчэ шматлікія перавыданні навуковых твораў, забароненых за савецкім часам (Цвікевіч, Доўнар-Запольскі, Ігнатоўскі і інш.), а таксама творы эмігранцкіх вучоных і пісьменнікаў. Па-мойму гэтыя імёны былі вернуты беларускай культуры й навуцы не праз намаганні камуністычных дэпутатаў ВС, наўрад ці яны ўвогуле ведалі, хто гэта такія.. Вось вам статыстыка па дзіцячым установам, якія працавалі на беларускай мове :калі ў 1987 г. іх налічвалася 905 (18,3%), то ў 1991 г. - 2441 (46,8%). І яшчэ з статыстыкі тых часоў: у 1993/94 навучальным годзе 80% першакласнікаў вучыліся ў Беларусі на беларускай мове.. Вынікі рабіце самі.. ОК. Пусть хоть 300 газет. и 105% первокласников. Где всё сейчас?
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Ну блін, ня будзь дурням. Параўнай колькасьць беларускай мовы ў медыях у 1885 і ў 1993. Да, в 1885 БНФ не старалась. В 1993 - 3 газеты и официальный канал. Всё. Да, ты забыл, что АГЛ ввел патриотизм в виде 75% беларуских исполнителей на радио  Видишь разницу? Я нет Ага, а не хочаце прынамсі 7 газет, 6 часопісаў, 3 навуковых зборніка па беларустыкі, якія выходзілі штогод, і яшчэ шматлікія перавыданні навуковых твораў, забароненых за савецкім часам (Цвікевіч, Доўнар-Запольскі, Ігнатоўскі і інш.), а таксама творы эмігранцкіх вучоных і пісьменнікаў. Па-мойму гэтыя імёны былі вернуты беларускай культуры й навуцы не праз намаганні камуністычных дэпутатаў ВС, наўрад ці яны ўвогуле ведалі, хто гэта такія.. Вось вам статыстыка па дзіцячым установам, якія працавалі на беларускай мове :калі ў 1987 г. іх налічвалася 905 (18,3%), то ў 1991 г. - 2441 (46,8%). І яшчэ з статыстыкі тых часоў: у 1993/94 навучальным годзе 80% першакласнікаў вучыліся ў Беларусі на беларускай мове.. Вынікі рабіце самі.. Это сделала БНФ? Не смешите меня. Не приписывайте все достижения партии, которая есть только в мыслях 3500 человек, которых если спросишь, состоишь ли ты там, 90% скажут - НЕТ. Ну да ладно. Я не спорю, что развивать язык необходимо и нужно. Я был за те перемены. Но всё потеряно за 1 день. Где те патриоты, которые должны были отстаивать свои права? Я уже не раз высказывал мнение: Основное большинство "беларусов" устраивает положение дел. Может их что-то беспокоит, но не до такой степени, что уж очень. Могу сказать, когда народ "воспрянет". Хотите?
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Основное большинство "беларусов" устраивает положение дел. 100% правда. 3.500 не в теме  Могу сказать, когда народ "воспрянет". Хотите? Хотим.
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Так скажу. Когда "воспрянет"  сразу скажу 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Ты еще и на буржуев работать успеваешь? Красавчег!
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Я не гордый... Я работаю для себя... Сейчас на каникулах в Беларуси. На ГАИ. Потом там на буржуев. Жил в России - на страховую компанию работал... 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А точнее - я работаю за деньги ))) 8-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Ну понаписали, не буду даже читать  Но перед лимоновцами отчитываются о проделанной работе Да, по-моему, эти "легионеры" еще за Дудаева воевали... Свободу Чечне пророчили Ага. А вот на другой стороне воевали рюсские и их лучшие друзья, слушай песню: http://slil.ru/24766260Под шумный взгхыв ггханат Шагает наш Отгхяд. Где-то там в гогхах слышна стрегхльба. 
|
|
« Последнее редактирование: 22 Август 2007, 21:53:03 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
Пгхивет, мидвед 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
|
ЙА, йа, майн либегх фгхоендъ! 
|
|
|
|
|
|
|
крокодил
Гродненец
крoкодил не ловится
|
Не. Проста калі я бачу нейкія заявы я выказваю сваё меркаваньне на іх. А какой выход вы предлагаете из кризиса меж Пазьняком и КХП-БНФ а БНФ Вячорки и демсилами ? Был раскол но объединится или создать конфедерацию было-бы неглупо по мнению многих. Можете Вы прокомментировать вот такое: http://www.svaboda.org/prahram/akcent/akce1114.htmlЛідэры БНФ Зянон Пазьняк і Вінцук Вячорка ўпершыню ў простым эфіры пасьля расколу Фронту.
|
|
« Последнее редактирование: 23 Август 2007, 01:41:43 от marsh »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Human Rights Watch лучше 
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
А какой выход вы предлагаете из кризиса меж Пазьняком и КХП-БНФ а БНФ Вячорки и демсилами ? 1. Вячорка і ягоныя паплечнікі адмаўляюцца ад сваіх "прагматычных" меркаваньняў, альбо шукаюць кампраміс з Пазьняком, альбо ляцяць з Фронту нах 2. ПБНФ ліквідуецца, згодна Статуту БНФ, яе сябры ўваходзяць ў КХП-БНФ 3. Арганізуюцца перавыбары старшыні(але я ня бачу альтэрнатывы Пазьняку) Дзякуй за сапасылку. ІМХО, пазьняк сказаў усё добра, наўпрост, а Вячорка нічога канкрэтнага не заявіў. Дыплямат 
|
|
|
|
|
|
|
|