|
www, ты определись, кто я - Кляты Кацап или Wshechpolak Ты бы читал тему про Речь Поспалитую, понял бы на что я намекаю 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Надёна
Гродненец
Здравствуй форум!Я вернулась!
|
Гродно це частина МИРУ - а мир контролює Песдата Україна, тому що там Песдато і Cупер Заєбісто. Отже гродненци - це таємні українці, які поки що про це нічого не знають.  о как оно то!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
неможливо ігнорувати найпесдатодемократичнішу країну, вона ж контролює світові запаси сала 
|
|
« Последнее редактирование: 25 Июль 2007, 18:35:50 от ondorg »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
ondorg
Гость
|
Всегда есть место для открытий. Открытие для себя такого явления как Велика Песдата Украина это большое событие. Такое под силу только идейным и политически грамотным людям тонко понимающим Песдатость и Заебистость Украины и её (песдатости) значение в мире. Hужно отпраздновать 
|
|
« Последнее редактирование: 25 Июль 2007, 18:41:41 от ondorg »
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Всегда есть место для открытий. Открытие для себя такого явления как Песдата Украина это большое событие. Такое под силу только идейным и политически грамотным людям понимающим Песдатость и Заебистость Украины и её (песдатости) значение в мире. Hужно отпраздновать  Свято!!! Велике Свято!!! Ще одна людина дізналася про Велику і Піздату Україну!!! УРА!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
На мой погляд этнічны цэнтр Беларусі знаходзіцца паміж Горадняй, Наваградкам і Вільняй. Спрэчны погляд, і як не адному мне здаецца, фальшывы. У прынцыпе, этніны цэнтр павінен знаходзіцца недзе пасярэдзіне краіны, бо яна збольшага этнічна аднародная. А калі казаць пра цэнтр stricte беларускай культуры з даўніх часоў і пра землі што зваліся Белай Русьсю (я ведаю, што так называлі ўсё што можна)), дык тут увогуле трэба ўзгадаць Магілёў.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ну нафик эту Белую Русь с центром в Могилёве... Что-то мне это напоминает 
|
|
« Последнее редактирование: 27 Июль 2007, 11:49:11 от www »
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Во, Шклов то самое, что нам нужно! 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
ну вот... новая столица РБ будет 
|
|
|
|
|
|
|
|
не РБ, а Белой Руси... Белоруссии 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
СБ. Советская Белоруссия 8-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Договорились 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Спрэчны погляд, і як не адному мне здаецца, фальшывы. У прынцыпе, этніны цэнтр павінен знаходзіцца недзе пасярэдзіне краіны, бо яна збольшага этнічна аднародная. А калі казаць пра цэнтр stricte беларускай культуры з даўніх часоў і пра землі што зваліся Белай Русьсю (я ведаю, што так называлі ўсё што можна)), дык тут увогуле трэба ўзгадаць Магілёў. Этнічны цэнтр знаходзіцца на тых землях, якія ўвайшлі у склад ВКЛ, калі яно толькі стваралася.
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
нахъ. дело тут в том, что город многонационален. и история богатая.
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Але карані ў горада - Беларускія!!! [highlight] _Б_Е_Л_А_Р_У_С_К_І_Я_[/highlight]
|
|
« Последнее редактирование: 27 Июль 2007, 12:49:28 от Kapialush »
|
|
|
|
|
|
нахъ. дело тут в том, что город многонационален. и история богатая.  Покажите мне, кто тут не беларус? Сча исправим 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Але карані ў горада - Беларускія!!! [highlight] _Б_Е_Л_А_Р_У_С_К_І_Я_[/highlight] Polskie miasto. 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
Polskie miasto.  Толькі з 1920 по 1939. Так можна і Варшаву "рускім мястом" назвать. 100 год была ў складзе Расеі. Шавіністы, як вам ідэя?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
тоже неплохо 
|
|
|
|
|
|
|
ZORG
|
Ідэя арыгінальная, але Горадня знаходіцца у этнічным сэрцы Беларусі, нятрэба яе адзяляць. Этническое сердце Беларуси? В Гродно?  фигасе... для меня это всегда был Польский город... За все свое существование относился к Польше 1921-1939 и уже всегда был польский.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
За все свое существование относился к Польше 1921-1939 и уже всегда был польский.... Да и то, одни терриристо-"коммунисты" здесь жили... 
|
|
|
|
|
|
|
|