Limpa
|
Мне Памятник нравиццо... 
|
|
|
|
It's so cool to be a hater.
|
|
|
Miхaлiнa
|
вельмі добры помнік. сімпатычны і пазітыўны. толькі сапраўды месца няўдалае. лепш каб у самім парку паставілі. хацелася б как больш такіх скульптур з'явілася. Па-другое, ён падобны на нейкага аратара перад прамовай, а не батаніка. і што? яму трэбыло рыдлёўку ў рукі даць і фартух завязаць? ён быў не проста практычны батанік. Ён быў яшчэ і аўтар трохтомнай працы пра флору Літвы, плюс выкладчык. Так што пастава цалкам пасуе. Адпаведны выгляд шляхетнага вучонага мужа 18 ст.
|
|
|
|
|
|
|
Мэг_(Maggie_)
|
Жилибер классный! Прикольненький  тока однозначно: Где табличка??!! или еще будет? следующий памятник Баторию надо 
|
|
|
|
|
|
|
Shved
|
не все равно его нада была ствиць возле фантана, а лучше в, тагдаб его точна видели все!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Па-другое, ён падобны на нейкага аратара перад прамовай, а не батаніка. і што? яму трэбыло рыдлёўку ў рукі даць і фартух завязаць? ён быў не проста практычны батанік. Ён быў яшчэ і аўтар трохтомнай працы пра флору Літвы, плюс выкладчык. Так што пастава цалкам пасуе. Адпаведны выгляд шляхетнага вучонага мужа 18 ст. і бр.. так там Тызенгаус или Жилибер?! Цяпер разумееш навошта яму "рыдлёўка з фартухом"  .
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
И ещё надо Тызенгаузу.
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Schatten
|
Было бы хорошо. Правда, Тызенгаузу уже есть (в Фарном костёле)
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
И ещё надо Тызенгаузу.
І ў заапарку яго заснавальніку.
|
|
« Последнее редактирование: 24 Июль 2007, 04:10:42 от televital »
|
|
|
|
|
mockcount
|
Жилибер зачотный. аффтар, ставь исчо!
|
|
|
|
|
|
|
ali-k
|
Да много у нас еще знаменитых жителей есть, да и места под памятники хватает, мне кажется за Текстильщиками в клумбе вместо фонаря неплохо бы Баторий смотрелся.
|
|
|
|
|
|
|
Der Schatten
|
Да много у нас еще знаменитых жителей есть, да и места под памятники хватает, мне кажется за Текстильщиками в клумбе вместо фонаря неплохо бы Баторий смотрелся. Не за Текстильщиками, а вместо танка, а-ля Христа в распостёртыми руками в Рио-де-Жанейро
|
|
|
|
|
|
|
Miхaлiнa
|
televital  Не, калі сур'езна, тады ўжо лепш яго працу ў рукі з надпісам на вокладцы "Флора Літвы" на латыні
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Nawa
|
Вот побольше бы таких паметнигов и небольших фонтанов оригинальных например. О то фак - Ленин и одинаковые фонтаны круглые в полумраморной херне. Побольше оригинальности, а монументальность ИМХО не нужна +1 афтару, что поставил Жылибера в день моего рождения
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
вместо Ленина - Тызенгауза... смело, но актуально 
|
|
|
|
|
|
|
Shved
|
аха им яшчэ на плосчади Сафецкай на фсякий случай Баторию, ну так деля приличча паставыиць, ведь тож мужык был зачотны!!!!
|
|
|
|
|
|
|
_
|
побольше таких памятников) давно уже надо было 
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Гы... А прикольный он ваще...
|
|
|
|
|
|
|
|
CУXаPb
|
кстать..только в четвер увидел..дедьку...когда с клепай на обед в старый лямус ходили! 
|
|
|
|
|
|
|
CurtisJ
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
класснее стало!!!!:)
|
|
|
|
|
|
|
CurtisJ
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
класснее стало!!!!:)
|
|
|
|
|
|
|
Sergunajzer
|
Не там поставили...  Надо было в самом парке
|
|
|
|
|
|
|
CУНЬ-ВЫСУНЬ
|
Не там поставили...  Надо было в самом парке Вороны бы сесь засрали.
|
|
|
|
|
|
|
ELEKTR@
|
этого Жилебера делал друг моего папы  Пантелеев
|
|