Sergunajzer
|
Сенсацыя!!! На тэрыторыі царкоўных могілак знайшлі шкілет! А калі сур'ёзна перкапана там ўсё да нас. Даўно праўда. Стагоддзе ці болей таго. Апрача кручка ад вуды,керамікі, і нейкага жалезнага поясападобнага прадмету нічога знойдзена не было  . Кажу як непасрэдны ўдзельнік раскопак.
|
|
|
|
|
|
|
Sergunajzer
|
Палова археялёгіі - гэта раскоп могілак! Трэба мірыцца. Альбо жыць ў няведанні сваёй гісторыі [smiley=angry.gif]
|
|
|
|
|
|
|
Alconafft
|
А вот я, почему-то без всяких раскопок знаю, кто и когда там похоронен
|
|
|
|
|
|
|
Sergunajzer
|
Цікава адкуль, калі там няма ніводнай дошкі з імём? А раскапаныя пахаванні войн ці ахвяраў НКУС? Там таксама ёсьць вадзіцельскае пасьведчанне ці медыцынская карта?
|
|
|
|
|
|
|
Alconafft
|
Цікава адкуль, калі там няма ніводнай дошкі з імём? А раскапаныя пахаванні войн ці ахвяраў НКУС? Там таксама ёсьць вадзіцельскае пасьведчанне ці медыцынская карта? Все эти имена поминаются на каждой службе в церкви
|
|
|
|
|
|
|
Sergunajzer
|
Мільёны людзей застаюцца безыменнымі. А як ты цікава дакажаш, напрыклад, што мы раскапалі Давыда Гарадзенскага, а не падпаручыка царскай арміі Галапупэнка? Царква ведае толькі сваіх прыхаджан, сьпісы ў архівах ёсьць з XVIII стагоддзя, а што рабіць з астатнімі? З габрэямі напрыклад, якіх ў Горадне на пачатку 20-га стагоддзя было каля 85 працэнтаў ад ўсяго насельніцтва
|
|
|
|
|
|
|
Alconafft
|
З габрэямі напрыклад, якіх ў Горадне на пачатку 20-га стагоддзя было каля 85 працэнтаў ад ўсяго насельніцтва Вот ГАБРЭЯФФ там как раз и нету 
|
|
|
|
|
|
|
Sergunajzer
|
[highlight] А чаму цікава твая царква не сказала нам, что быў той хлопчык, якога ма адкапалі ў аўторак і ў якога быў цьвік ў галаве? Ці не злачынства гэта той самай царквы грэцкага абраду?[/highlight]
|
|
|
|
|
|
|
|
FeelGood
Гость
|
Сенсацыя!!! На тэрыторыі царкоўных могілак знайшлі шкілет! А калі сур'ёзна перкапана там ўсё да нас. Даўно праўда. Стагоддзе ці болей таго. Апрача кручка ад вуды,керамікі, і нейкага жалезнага поясападобнага прадмету нічога знойдзена не было  . Кажу як непасрэдны ўдзельнік раскопак. Дык я тож посредственно, но присутствовал там...Так чё, в четверг раскопочки подошли к своему логическому завершению??
|
|
|
|
|
|
|
Sergunajzer
|
Блін ад Семенчука атрымаў за раскопкі ў лоб ў Суботу за супрацоўніцтва з мінскімі!  Да і сапраўды - ніякага прафесіяналізму. Раскопкі будуць працягвацца ў сераду, але ўжо без мяне. :(Мядзведзеў закладзе новы шурф 1X2 МЕТРы
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
А что ищете?
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
FeelGood
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Frisbi
|
|
|
|
|
Помощь в бронировании и покупки билетов!
|
|
|
Frisbi
|
|
|
|
|
Помощь в бронировании и покупки билетов!
|
|
|
FeelGood
Гость
|
Хех! А чем мы лучше?....Точнее хуже! 8-)
|
|
|
|
|
|
|
prosto tak
|
обидно, пишут предлагаем и такой облом 
|
|
|
|
6638599
|
|
|
-=shark=-
|
Все, раскопки закончились. Сегодня уже ничего не было.
|
|
|
|
|
|
|
Шустрый малец
|
Эт хорошо иль плохо даж не знаю... по мойму хорошо...шорош капацца в памятнике!!! 
|
|
|
|
ЧЕрезвычайно ЧЕткий ЧЕловек
|
|
|
|