****Олег Савоневич****
Кладоискатели
привезу аллегро viber +48736347887
|
карманная оппозиция завербованая кгб и фсб прийдет на выборы конечно и видимость выборов будет создана - в этом даже нет сомнений
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Адказ на гэтае прынцыповае пытанне адназначны і просты, як парасячы хвост - народу гэтая апазіцыйна-мышыная валтузня глыбока да дупла. Адно толькі раздражняюць, калі хадакоў у Бруксэлю па санкцыі запускаюць. Вядома, народу да аднаго месца валтузня псэўдааппазіцыі. А санкцыі раздражняюць не народ, а рэжым. Хто б сумняваўся. Я цябе ўжо дачасна віншую - З перамогай цябе, пабядзіцель! Дачасна ня трэба, бо калі рэальна прыйдзецца віншаваць- цябе ўжо ня будзе так смешна. І адкуль, усё-такі, у яго на гэта ўсё грошы? Head, ты як асоба духоўна прыбліжаная да "ампаратара", г.з. гіганта праўдзівай апазіцыйнай думкі, мусіш валодаць інфой: хто яго там утрымлівае? На чые грошы ён кніжкі выдае, у рэстарацыі ходзіць і "інтэнсіўна займаецца палітыкай"? Мо, спадчына па заможным стрыечным дзеду? Не, лепш ты мне адкажы: адкуль грошы ў Лукі на гадзіннік за 16 тыс. даляраў? У сыноў таксама гадзіннічкі не з танных. Ілі дзе, напрыклад, грошы ад продажу зброі, якой вельмі шмат засталося з савецкага часу? Чо ты прыцапіўся да якойсці кніжачкі невялікага тыражу? Дзе ты ў Пазняка з ў КХП-БНФ убачыў вялікія грошы?? Так, што гэта свінства лезті камусьці ў кішэню. Нікога не здзівіць, калі вы з ніхто пойдзеце ў рэстарацыю ды нажрэцеся там. Але па тым, што вы робіце бачна, што грошы тут есць і самае галоўнае адкуль яны... Зянон Пазьняк: Не трэба 150 міліярдаў даляраў Беларусі, ёй хопіць і 10-ці, каб стаць на ногі як дэмакратычнай краіне. Дапамажіце беларускай дэмакратыі. Ніводнага даляра, ніводнага цэнта беларуская дэмакратыя не атрымала з Захаду. А што атрымала “Салідарнасць”? Гэта сакрэт? Не, гэта не сакрэт. Яе падтрымлівалі цераз фонды. Ніводнага цэнта не атрымала беларуская дэмакратыя. Вынік – маем фашысцкі рэжым на Беларусі, выхваляюць Гітлера, Расія ўжо, што хоча, тое і робіць. Робіць сваю міжнародную палітыку, пашырае сваю імперыю. А Захад не хацеў даць ні цэнта на беларускую дэмакратыю. Але дачакаюцца, (01:02:00) кветачкі яшчэ наперадзе. І вымушаныя будуць укласці ў сотні разоў болей. Але тады ўжо пройдуць гады. І гэты рэжым умацуецца. Таму што мы, Народны Фронт, фактычна, увесь час працуем у нелегальным становішчы. Мы, фактычна, без сродкаў. Я ж кажу, (01:15:00) з Захаду – ні цэнта. Унутранных паступленняў няма, таму што сочаць за кожным чалавекам. Ніякі бізнэсмэн не можа дапамагчы. Цяпер закрылі рахункі, закрыта ўсё. І тым не меньш мы дзейнічаем. Як? З голымі рукамі ідзем на гэтых падонкаў у бронежылетах. Прабіваем сваёй крывёй. Такі вось пратэст. Таму што закрытая і прэса, і ўсё астатнее. І змагаемся такім чынам. Намагаемся наладзіць выпуск улётак ды іншых сродкаў. Вось у такой сітуаціі мы змагаемся. http://oralhistory.org.ua/interview-ua/417/ Добавлено: 26 Июнь 2012, 03:54:37 Паракуліць рэжым можна байкотамРаскол Фронта і пераход часткі ягоных кіраўнікоў на пазыцыі “прагматызму” (варыянт “рэаль-палітык”) і касмапалітычнай дэмакратыі (а, фактычна, прарасейскай) стаўся ганебнай дэманстрацыяй палітычнай слабасьці ў шэрагах нацыянальнага руху, адсутнасьцю імунітэту на магію грошай, на ўплывы чужой палітыкі. На сёньняшні дзень (паўтаруся ізноў) пры дамінацыі рэжымнай дэмапазыцыі – нацыянальнай пэрспэктывы ў Беларусі няма. Акрамя нацыянальна-адраджэнскай (кансэрватыўнай) часткі Фронту, што ж засталося здаровага ў нашым палітычным грамадзтве? Застаўся наш разумны народ, нашыя добрыя (няхай сабе і запалоханыя рэжымам) беларускія людзі. Шостым пачуцьцём яны адчулі фальш і небеларускасьць вікаўскай апазыцыі і ніколі не падтрымлівалі яе, бачачы, што яна выглядае яшчэ горш за рэжым. І як толькі ні абзываюць гэтыя абстрактныя дэмакраты нашых людзей за тое, што тыя не падтрымліваюць іхных “дэмакратычных” памкненьняў: і “электаратам”, і “чаркай і шкваркай”, і “статкам”, і “халуямі”, і нават “быдлам”. Але людзі паводзяць сябе адэкватна, не падтрымліваюць прадажных. Ізноў жа, шостым пачуцьцём яны адчулі, што калі такіх пусьціць ва ўладу, можа стаць яшчэ горай. Адчулі правільна. Хвала ім. Для нас жа, фронтаўцаў, для нашай народнай партыі (КХП – БНФ) самае важнае тое, што нашая пастаянная дзесяцігадовая праца па прапагандзе байкоту не мінула дарма. Пасіўны байкот ужо пачаўся. З 2008 года людзі перасталі хадзіць на выбары. Задача ператварыць гэты настрой людзей у актыўны байкот, працягам якога мусіць стаць патрабаваньне новых выбараў па закону – без удзелу Лукашэнкі. Гэты тэзіс трэба паставіць ужо цяпер. Вось вам вынік, першая узнагарода за жмудную працу. Ад нас адабралі ўсё, загналі ў падпольле, але дзесяць гадоў сістэмнай асьветніцкай і нуднай нябачнай палітычнай працы зь людзьмі далі эфэкт (адначасна мы стварылі Народны мэмарыял Курапаты). Маятнік зрушыўся. Байкот мабілізуе людзей і даканае рэжым. Рэжым шалёна баіцца байкоту, бо тады фальсіфікацыйная машына глохне. Немагчыма тайна сфальсіфікаваць пустату (калі людзі ня прыйдуць галасаваць). Прыдзецца хлусіць яўна. А гэта ўсім відаць. Тады рэжымная хлусьня робіцца чыньнікам пратэстнай кансалідацыі людзей, бо ўсе ўбачаць, што ўзурпатар ня мае падтрымкі і лжэ. Маніпуляцыі з законам не дапамогуць. Ліквідацыя бар’еру колькасьці прагаласаваных ня выратуе. Наадварот аблегчыць байкот. “Усенароднага прызнаньня” і “элегантнай перамогі” стварыць больш ня ўдасца. Для ўзурпатара застаецца грубая, ўсім бачная (і даказуемая) хлусьня альбо сілавы варыянт. Абодва варыянты дрэнныя для рэжыму і фатальныя асабіста для Лукашэнкі. Галоўнай задачай ўзурпатара на выбарах будзе любым спосабам захаваць уладу. Лукашэнка дайшоў да таго, што пачаў нават публічна пагражаць расправай, маўляў, “в случае чего” так дасьць, што “мало не покажется” (выступ у “палатцы”). Гэта вельмі безадказная заява, бо “в случае чего”, калі ён яшчэ пралье нашу кроў і каго-небудзь заб’е, то спакойныя беларусы (а я іх добра ведаю) павесяць яго за ногі, як Мусаліні, і яму ня тое, што здасца мала, а стане дастаткова (яму і ўсёй яго камарыльлі). У заключэньне мушу зрабіць адну асьцярожную заўвагу. Пры варыянце масавага няўдзелу ў галасаваньні і масавых патрабаваньняў (калі ўзурпацыя пачне трашчэць), вельмі важна вылучыць тады беларускую альтэрнатыву. Калі такога не адбудзецца і альтэрнатыва будзе ніякай альбо чужой, тады перамены могуць стацца горшыя, чым рэальнасьць, і хутка прывядуць (могуць прывесьці) да страты эканамічнага (а потым і палітычнага) суверэнітэту дзяржавы (нельга забывацца пра агрэсіўны чыньнік гэбісцкай Расеі). У тым часе можа ўзьнікнуць выбар: пакінуць слабы беспэрспэктыўны рэжым і захаваць грамадзкі патэнцыял уздыму супраць рэжыму, каб гарантавана вырашыць праблему ўлады іншым чынам і з другога заходу (бо рэжым ужо будзе асуджаны). Слабейшы варыянт. Калі байкот і сытуацыя будуць пасыўнамі (гэтага нельга выключаць), то застанецца аслаблены, нелегітымны ў сьведамасьці людзей, падвешаны рэжым. Гэта лепш чым “элегантная перамога” і выбары з масавым галасаваньнем. Сілавыя варыянты зьмены ўлады мы не разглядаем. Але магчымасьць якой-небудзь непрадуманай авантуры ці правакацыі я не выключаю. Гэтыя варыянты шкодныя і небясьпечныя найперш у тым сэнсе, што могуць прывесьці да ўмяшаньня чужога войска, што выкліча альбо акупацыю, альбо вайну. Нельга дапусьціць, каб народ плаціў неверагодна высокую цану за аднаго узурпатара. Падкрэсьліваю тое, пра што кажу ўвесь час. На выбарах галасаваньнем перамагчы дыктатуру ў прынцыпе немагчыма. Улада, сродкі інфармацыі, падлік галасоў (фальсіфікацыйная машына) – усё ў руках дыктатара. Кантралюемая апазыцыя, якая ўдзельнічае ў выбарах, і масавае галасаваньне служаць пры дыктатуры для легітымізацыі рэжыму. Перамагчы можна байкотам (пазбавіўшы фальсіфікацыйную сістэму фактуры для маніпуляцыі). Але гэта ёсьць ўжо не імітацыя палітыкі, а сапраўдная народная палітычная барацьба. І кожны мусіць памятаць, што узурпатар ня мае ніякага юрыдычнага права ўдзельнічаць у выбарах, балатавацца чацьверты раз. Зянон Пазьняк
|
|
« Последнее редактирование: 26 Июнь 2012, 03:54:37 от Head »
|
|
|
|
|
Valera
|
... маем фашысцкі рэжым на Беларусі, выхваляюць Гітлера,...
Это что имел ввиду Зянон? Пропаганда б.к.б флага, под которым воевала на стороне фашистов определенная часть беларусов, это не почитание Гитлера?
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Не, лепш ты мне адкажы: адкуль грошы ў Лукі на гадзіннік за 16 тыс. даляраў? Head, тэма "жабрацкі гадзіннік Лукі" ужо тут абсмактана з усіх бакоў. Але калі ты не хочаш адказваць - на чые грошы гуляе Пазняк, дык не адказвай, яно і так вядома. 
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
Не, лепш ты мне адкажы: адкуль грошы ў Лукі на гадзіннік за 16 тыс. даляраў? Head, тэма "жабрацкі гадзіннік Лукі" ужо тут абсмактана з усіх бакоў. Але калі ты не хочаш адказваць - на чые грошы гуляе Пазняк, дык не адказвай, яно і так вядома.  пазняк не занимает государственных постов - пусть гуляет как хочет и где хочет а президента кроме ЗП еще есть офиц доход ? если нету то значит неофиц есть раз такие часики то носит
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
Пропаганда б.к.б флага, под которым воевала на стороне фашистов определенная часть беларусов, это не почитание Гитлера? не все ж так плохо было при гитлере? валера такой валера. россия, италия, румыния: до сих пор у них флаги, под которым воевала на стороне фашистов определенная часть беларусов .и не грузятся этим. и лидеры их не позволяют себе хвалебных панегириков палачу.
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Russy
|
пазняк не занимает государственных постов - пусть гуляет как хочет и где хочет а президента кроме ЗП еще есть офиц доход ? если нету то значит неофиц есть раз такие часики то носит
Так та яно так, але Паздняк публичны, адкрыты, искрани и найчысьнейшы перад сваема адэптами, а каб их завербаваць больш, то гэтыя якасьци могбы прадэманстраваць перад народам и не рабиць з гэтага тайну.
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
пазняк не занимает государственных постов - пусть гуляет как хочет и где хочет а президента кроме ЗП еще есть офиц доход ? если нету то значит неофиц есть раз такие часики то носит
Калі на тое пайшло, 17 тыс. даляраў Лука не зарабіў на сваёй пасадзе?  Дэстабілы яшчэ не падалі звесткі, колькі каштуюць ягоныя чаравікі, гальштукі і касцюмы. Давайце, выводзьце яго на чыстую ваду! ІМХО. Пэўна, дэстабілам больш баб імпанаваў прэзідэнт РБ у касцюме за 131 руб. 50 коп., шціблетах на босу ногу і пясочным гадзіннікам у кішэні. Іхны прэзідэнт такім і будзе!
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
Калі на тое пайшло, 17 тыс. даляраў Лука не зарабіў на сваёй пасадзе?  Дэстабілы яшчэ не падалі звесткі, колькі каштуюць ягоныя чаравікі, гальштукі і касцюмы. Давайце, выводзьце яго на чыстую ваду! ІМХО. Пэўна, дэстабілам больш баб імпанаваў прэзідэнт РБ у касцюме за 131 руб. 50 коп., шціблетах на босу ногу і пясочным гадзіннікам у кішэні. Іхны прэзідэнт такім і будзе! ага по сто баксов с зарплаты откладывал каждый месяц  мне лично пофигу в какой одежде будет ходить будущий президент хоть в труселях в цветочки - лишь бы соблюдалась конституция и права человека
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А сколько стоят минские квартиры безработного тов. Беляцкого? Если это конечно не святое
А прычым тут Беляцкі да Зянона? Добавлено: 26 Июнь 2012, 14:59:08
Так та яно так, але Паздняк публичны, адкрыты, искрани и найчысьнейшы перад сваема адэптами, а каб их завербаваць больш, то гэтыя якасьци могбы прадэманстраваць перад народам и не рабиць з гэтага тайну. А ты што клапацішся аб яго рэйтынгу?? Яго людзі і так любяць, супакойся. Head, тэма "жабрацкі гадзіннік Лукі" ужо тут абсмактана з усіх бакоў. Толкі гадзіннік абамы каштуе не 325 000 (што за ідыет так напісаў  ), а 325 даляраў.
|
|
|
|
|
|
|
Svecha_an
Мы научились штопать паруса и затыкать пробоины телами...
Гродненец
|
А сколько стоят минские квартиры безработного тов. Беляцкого? Если это конечно не святое Ну и ,что?Эти квартиры в советское время получали все и не только партноменклатура.Так уж любят эти идеолухи обвинить других в том, в чем сами замазаны по уши.А почему госчиновники ездят на служебных иномарках?Российские машины обошлись бы в 3-5 раз дешевле."Жить надо по средствам."(с) 
|
|
|
|
...Мы пережили комиссаров,слава богу...
|
|
|
Head
Гость
|
Нейкія ідыеты гэтыя лукаботы, прычапіліся да чалавека які проста апрануты, сціпла жыве. Вы лепш, яшчэ раз паўтаруся, адкажыце: дзе мільярды даляраў за продаж беларускай зброі (дарэчы гэта адыграла велькую роль у тым, што нашу краіну запісалі ў ізгоі)? Можа тады стане разумела адкуда у лукі і сыноў гадзіннічкі за 5000-16000 тыс. даляраў?? ІМХО. Пэўна, дэстабілам больш баб імпанаваў прэзідэнт РБ у касцюме за 131 руб. 50 коп., шціблетах на босу ногу і пясочным гадзіннікам у кішэні. Іхны прэзідэнт такім і будзе! Недрэнная разбежка: ці касцюм за 131 руб. 50 коп., ці за 13.150 руб. 00 коп. І як да пры такім падыходзе ў Беларусі будзе развівацца сярэдні кляс? Вось, гадзіннік Абамы у прыклад- 325 даляраў, гэта і есць гадзіннік сярэдняга клясу. А лука жа сабе адчувае "вялікім", што яму з простымі людзьмі...
|
|
« Последнее редактирование: 26 Июнь 2012, 20:19:47 от politik »
|
|
|
|
|
На словах ты
|
Кто от БНФ идёт на выборы в Гродно? Где сядзиба находится, чтоб плюнуть в лицо кандидату?
|
|
|
|
Выделяться не старайся из черни, Усмиряй свою гордыню и плоть: Ты живёшь среди российских губерний,- Хуже места не придумал Господь. Ах, наивные твои убежденья! Им в базарный день полушка — цена. Бесполезно призывать к пробужденью Не желающих очнуться от сна.
|
|
|
Head
Гость
|
Псэўда навошта ЗША? Псэўда тут сядзяць. Лука за ніх нават подпісы гатоў збіраць.
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
АГП тут сядзіць, значыць псэўда?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ну і КХП-БНФ тут сядзяць (праўда, Пазьняк з Навумчыкам за мяжой) і БХД тут (толькі, Севярынец за кратамі).
|
|
|
|
|
|
|
На словах ты
|
ВАДЗИК С БНФ?
|
|
|
|
Выделяться не старайся из черни, Усмиряй свою гордыню и плоть: Ты живёшь среди российских губерний,- Хуже места не придумал Господь. Ах, наивные твои убежденья! Им в базарный день полушка — цена. Бесполезно призывать к пробужденью Не желающих очнуться от сна.
|
|
|
Russy
|
Ну і КХП-БНФ тут сядзяць (праўда, Пазьняк з Навумчыкам за мяжой) і БХД тут (толькі, Севярынец за кратамі).
Ачысьціцяльныя заяўкі панапісвалі, нябось? Псэўда тут сядзяць. ВАДЗИК С БНФ?
Хочаш люстрануць?
|
|
|
|
|
|
|
На словах ты
|
Хочаш люстрануць? если придёт по подписы для начала п#здануть МАТ! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
|
|
« Последнее редактирование: 26 Июнь 2012, 21:52:46 от politik »
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
здесь находится мой сын Николай, и это говорит о том, что мы всерьез и надолго заложили основы сотрудничества, и есть кому перенять эстафету лет через 20-25.
кто сказал, что в Беларуси нет выборов? 
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Svecha_an
Мы научились штопать паруса и затыкать пробоины телами...
Гродненец
|
В Венесуэлле в октябре выборы.Если Чавес до них доживет,то он надеется на победу.  Покажите мне хоть одного человека,который в здравом уме и твердой памяти проголосует за кандидата в президенты,который болен раком. [bang2]Наш случайно Ермошину с собой не взял? 
|
|
« Последнее редактирование: 27 Июнь 2012, 14:06:17 от Svecha_an »
|
|
...Мы пережили комиссаров,слава богу...
|
|
|
Head
Гость
|
Гэта самы яскравы прыклад у доказ аб ты, што гэтаму чалавеку нельга верыць. «Я категорически не хочу оскорбить свой народ и не дать ему право выбора. Поэтому забудьте эти разговоры о том, что я готовлю своих сыновей или старшего сына как наследника. По наследству власть никто передавать не будет. Я вам говорю так, как я сегодня это понимаю, честно и искренне. Я не хочу, чтобы мои дети были в Беларуси президентами».
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Гэта самы яскравы прыклад у доказ аб ты, што гэтаму чалавеку нельга верыць.«Я категорически не хочу оскорбить свой народ и не дать ему право выбора. Поэтому забудьте эти разговоры о том, что я готовлю своих сыновей или старшего сына как наследника. По наследству власть никто передавать не будет. Я вам говорю так, как я сегодня это понимаю, честно и искренне. Я не хочу, чтобы мои дети были в Беларуси президентами». Што за "яскравы прыклад" такі? Мо, дэстабілы ўгледзелі ў рэпліцы АГЛ пра "эстафету" намёк на тое, што Коля праз 20-25 гадоў пойдзе працаваць прэзідэнтам РБ? Дык гэта праблема дэстабілаў, але не Колі. ІМХО: Дзіўна, чаму дэстабэйбалы не убачылі сваім арліным позіркам ў гэтых ягоных словах намёк на змену Канстытуцыі. Бо праз 20-25 гадоў Колік яшчэ не дасягне ўзросту (не маладзейшы за 35 гадоў), які б дазволіў яму стаць прэзідэнтам. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Што за "яскравы прыклад" такі? Мо, дэстабілы ўгледзелі ў рэпліцы АГЛ пра "эстафету" намёк на тое, што Коля праз 20-25 гадоў пойдзе працаваць прэзідэнтам РБ? Дык гэта праблема дэстабілаў, але не Колі.
ІМХО: Дзіўна, чаму дэстабэйбалы не убачылі сваім арліным позіркам ў гэтых ягоных словах намёк на змену Канстытуцыі. Бо праз 20-25 гадоў Колік яшчэ не дасягне ўзросту (не маладзейшы за 35 гадоў), які б дазволіў яму стаць прэзідэнтам. Нешта ты трызненне напісаў. Спачатку паспрабаваў даказаць, што Коля прэзідэнтам не будзе, а потом, што гэта ён пра канстытуцыю, якую хоча змяніць для Колі... Наогул, змяненні ў Канстытуцыі (на гадоў 5 снізіць узростны цэнз)- справа хутчэй тэхнічная. Пры чым тут змяненне, наогул? А нельга верыць з-за таго, што ён сеня гаворыць адно, а на заўтра- другое. І ў цытатах я гэта паказаў, а яскравы таму, што спадчыннасць рэжымнай улады вельмі істотнае пытанне для яго. Добавлено: 28 Июнь 2012, 18:58:48
Странный ОПП: Те у кого есть бабло идут на выборы. Те, кто с голой задницей сидит, кричат, что все, кто идёт на выборы - агенты КГБ, и продвигают идею бойкота. ОПП: Почитай законы, кандидатам выделяются средства на агитацию. Странный ОПП: Почитай лучше, какое там копьё. ОПП: Почитай какие органичения стоят в финансировании)) Странный ОПП: А кто на них когда либо внимания обращал?  ОПП: Значит ЦИК закрывает глаза на нарушения, а это доказательство того, что ЦИК заинтересован в иммитации выборов)))))))))) Странный ОПП: А ЦИК их найти не может.  ОПП: И правильно делает, потому, что ЦИКу это не выгодно)))))))))))) (я сегодня в ударе, пишу по мотивам реальной беседы)) ) Сяржук Паўлюкевіч Добавлено: 28 Июнь 2012, 22:00:53
Міхась Канстанцінавіч Міцкевіч, сын Якуба Коласа: Раней на выбары хадзіў, але болей не пайду. Гэта прафанацыя, а не выбары. Я ведаю старшыню і членаў участковай выбарчай камісіі, мы вітаемся, гаворым. Яны кажуць: даем звесткі ў выканкам, а там адказваюць – перарабіце.
|
|
« Последнее редактирование: 28 Июнь 2012, 23:01:27 от Head »
|
|
|
|
|
Valera
|
Будет Коля президентом. С такой оппозицией и Колин сын тоже в цари пойдець...
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не блытайце аппазіцыю і псэўдааппазіцыю!
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Псевдооппозиция с ее активным ничегонеделанием тем более не имеет шансов попасть во власть да и "реальная" по мнению Head, оппозиция, с ее надеждами на какую-то самоорганизацию общества, наверное тоже никуда не собирается Усё будзе залежыць ад таго, наколькі здольнае грамадзтва да самаарганізацыі.
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
|