Head
Гость
|
 |
« : 21 Декабрь 2011, 18:19:57 » |
|
БАЙКОТ АНТЫБЕЛАРУСКАМУ РЭЖЫМУ
18-23 верасьня беларусы збайкатавалі фальшывыя выбары ў “палатку” рэжыму. Фальшывыя выбары — гэта ёсьць мэханізм незаконнага захопу ўлады. Ад галасаваньня вынік не залежыць. Людзі гэта разумеюць. Больш за 70 адсоткаў выбаршчыкаў не пайшлі галасаваць, і выбары не адбыліся. Прытым больш за палову тых, што галасавалі, рэжым прымусіў прагаласаваць пад страхам, скарыстаўшы залежнасьць людзей па працы і вучобе.
Такім чынам байкот засьведчыў, што рэжым ня мае падтрымкі ў народзе. А значыць, што ён поўнасьцю пазбаўлены легітымнасьці (гэта значыць выбару і даверу народу).
Калі раней выбаршчыкі, паслухаўшы начальства рэжыму і яго прадажную апазыцыю, хадзілі галасаваць, то рэжым фальшаваў выбары, хаваючыся за плечы людзей (бо людзі галасавалі, а вынікі галасаваньня пісаў рэжым, якія хацеў). Цяпер жа выбаршчыкі галасаваць не прыйшлі, і рэжым, апынуўся ў “пралёце”. Ня стала кім маніпуляваць. Але замест таго, каб па закону прызнаць, што выбары не адбыліся, рэжым нахабна аб'явіў людзям аб “усенароднай падтрымцы” і што нібы-та прагаласавала 75 адсоткаў выбаршчыкаў.
Вось цяпер усе і ўбачылі, што гэта за камарыльля з Лукашэнкам і Ярмошынай. Ім плюнь у твар, а яны скажуць — дождж ідзе. Той, хто не галасаваў, ведае, што і сусед яго не галасаваў, і ўвесь ягоны 100-кватэрны дом не галасаваў, а гэтыя — хлусяць у вочы, і чхалі яны на ўвесь народ.
Аднак далей так справа ня пойдзе. Трэба байкатаваць увесь гэты антыбеларускі ілжывы рэжым. Першы крок — ня ўдзельнічаць ні ў якіх рэжымных сьвятах, урачыстасьцях, шэсьцях і публічных мерапрыемствах. Пакіньце рэжымнае начальства разам зь яго гэб'ём і халуямі.
Тым часам сьвяткуйма разам усе нашыя беларускія сьвяты, падзеі, даты і ўрачыстасьці. Любем сваё, падтрымлівайма сваіх.
Не паддавайцеся на русіфікацыю, бо гэта варожая зброя нашага зьнішчэньня. Гаварэце па-беларуску між сабой, у сям'і, паўсюдна. Чытайце беларускія кнігі, часопісы і беларускі друк, адчыняйце ў сабе беларускую праўду, бо рэжым хлусіць па-руску.
Пазбаўляйцеся страху на працы. Стварайце вольныя прафсаюзы, незалежныя ад афіцыйных, патрабуйце ліквідацыі на прадпрыемствах пасады гэбоўскіх “ідэолагаў” і ўсялякага гэбісцкага назіраньня. Вытворчасьць павінна быць вольнай ад гэбісцкай палітыкі.
Не называйце “прэзыдэнтам” узурпатара, які пры дапамозе Масквы, КГБ і псэўдаапазыцыі незаконна захапіў уладу ў Беларусі і 18 гадоў хлусіць, ашуквае, абкрадае і прыніжае Беларускі народ.
Не глядзіце рэжымнае русіфікатарскае тэлебачаньне, дзе хлусяць і зьневажаюць. Альтэрнатывай яму можа стаць Белсат, які вяшчае па-беларуску.
Вучыце дзяцей на беларускай мове, патрабуйце беларускіх клясаў і беларускай школы, беларускіх унівэрсітэтаў і вучэльняў, шыльдаў і надпісаў па-беларуску, не дазваляйце рэжымным хамам зьневажаць нашу беларускую мову, шануйце наш беларускі гонар.
Паважайце і беражыце нашыя нацыянальныя сымвалы: гэрб “Пагоня” і Бел-Чырвона-Белы Сьцяг.
Падтрымлівайце нашу народную партыю, якая афіцыйна называецца Кансэрватыўна-Хрысьціянская партыя — БНФ, якая стаіць за ўвесь беларускі народ, за стварэньне вольнай дэмакратычнай Беларусі і змагаецца за ліквідацыю антынароднага рэжыму, які ёсьць цяпер у краіне. Адным з крокаў кансалідацыі грамадзтва на барацьбу з антыбеларускай ўладай народная партыя прапанавала байкот фальшывых выбараў рэжыму. На працягу больш чым дзесяці гадоў партыя пасьлядоўна рыхтавала байкот галасаваньня і давяла гэтую справу да лагічнага завяршэньня. Стварайце групы падтрымкі народнай партыі. Не давярайце псэўдаапазыцыйнай агентуры, рэжымнай прапагандзе і іхным прадажным СМІ. Кіруйцеся на салідарныя ідэі Беларускага Адраджэньня.
Наперадзе вольныя народныя выбары без Лукашэнкі, Ярмошынай і без фальсіфікацыйнай сістэмы рэжыму. Да гэтага мы дойдзем. Антыбеларускі акупацыйны рэжым ня здольны супрацьдзейнічаць нацыянальна скансалідаванаму беларускаму народу.
Жыве Беларусь! Слава героям!
Ініцыятыва “Беларуская Салідарнасьць” народнай партыі КХП-БНФ (кіраўнік Зянон Пазьняк)
24 кастрычніка 2012 г., г. Менск
Ці сабіраецесь вы ўдзельнічаць у "выбарах" 2012 года?
|
|
« Последнее редактирование: 08 Февраль 2014, 17:36:47 от Head »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cthutq
|
 |
« Ответ #5 : 22 Декабрь 2011, 12:12:38 » |
|
при сохранении нынешней ситуации в стране? А что-тут может поменяться ? Лично я - нет. 
|
|
|
|
|
|
|
drug@n
|
 |
« Ответ #6 : 22 Декабрь 2011, 12:26:36 » |
|
А если да- это придти, а нет - это нет ВСЕМ кандидатам?
|
|
|
|
|
|
|
Ал Grаffy
Гость
|
 |
« Ответ #7 : 22 Декабрь 2011, 12:27:08 » |
|
Очередной пустой треп
|
|
|
|
|
|
|
werdikt
Гость
|
 |
« Ответ #8 : 22 Декабрь 2011, 12:28:30 » |
|
нету смысла
|
|
|
|
|
|
|
SONY
Гость
|
 |
« Ответ #9 : 22 Декабрь 2011, 12:49:59 » |
|
скорее нет, чем да 
|
|
|
|
|
|
|
kaktus в БАНЕ
|
За меня голосовать будете?
скорее ты за нас)
|
|
|
|
|
|
|
Mr.Punk
|
нет смысла
|
|
|
|
На вкус и цвет товарищей нет! 
|
|
|
vetka12,7
Гость
|
Нет.
|
|
|
|
|
|
|
|
Лысый
Главный политвязень избы
Настоящий гродненец
Offline Предупреждения: 7
Превосходно танцую кадриль. Даю платные уроки.
|
а если мой кандидат наберёт 40% голосов, то эти голоса пропадут? Тогда конечно же не буду в этой куете участвовать.
|
|
|
|
Нас с детства учат мудрости привычной: Не трогают тебя и ты не тронь. Но мы стремимся к правде горемычной, как бабочки стремятся на огонь.
|
|
|
fireatwill
|
За меня голосовать будете?
за тя баба лида проголосует. 
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Ohotnik
|
проголосую за "максимальнонейтрального" кандидата.
|
|
|
|
|
|
|
Владимир С.
Гродненец
ДУ ХАСТ ВЯЧЕСЛАААААААВЫЧ
|
За меня голосовать будете? не задавай глупых вопросов! Конечно нет.
|
|
|
|
100% WHITE
|
|
|
Valera
|
"я не голосую, мне кабинки для голосования не нравятся, они вызывают у меня приступы клаустрофобии.." (С)
|
|
|
|
|
|
|
Сквиртослав Кунифистов
|
Собираетесь ли вы участвовать в выборах в Парламент в 2012г. при сохранении нынешней ситуации в стране?
Категорически нет. В Беларуси не существует понятия "Выборы". Впрочем, понятие еcть. А выборов нет.
|
|
|
|
|
|
|
Лятатрон
|
Так, значыцца, форумныя барцуны з рэжымам не пойдуць. Ну і добра...
|
|
|
|
|
|
|
Ал Grаffy
Гость
|
Бороться с режимом цивилизованными методами не их конек  лучше какую-нибудь сомнительную акцию замутить.
|
|
|
|
|
|
|
drug@n
|
Бороться с режимом цивилизованными методами не их конек  лучше какую-нибудь сомнительную акцию замутить. Тота я думаю, что это елку на Ленина и утром и вечером по одному охраняют 
|
|
|
|
|
|
|
Лысый
Главный политвязень избы
Настоящий гродненец
Offline Предупреждения: 7
Превосходно танцую кадриль. Даю платные уроки.
|
Бороться с режимом цивилизованными методами не их конек Бороться с режимом невозможно цивилизованными методами. Иначе это уже режимом никак не назовёшь. Ещё на той неделе 3 дуры с Украины считали что можно. Приехали убедились, что нельзя. Больше дураков пока не видно.
|
|
|
|
Нас с детства учат мудрости привычной: Не трогают тебя и ты не тронь. Но мы стремимся к правде горемычной, как бабочки стремятся на огонь.
|
|
|
angler
|
Бороться с режимом цивилизованными методами не их конек  лучше какую-нибудь сомнительную акцию замутить. С режимом и - цивилизованными методами? Да их акция (абсолютно мирная, без погромов и физического насилия), которая и пяти минут не длилась, вызвала у режима такую откровенную реакцию, что тот, который пытается рассуждать об иных цивилизованных методах в таких условиях - либо дурак, либо им прикидывается! 
|
|
« Последнее редактирование: 23 Декабрь 2011, 14:15:33 от angler »
|
|
|
|
|
Сквиртослав Кунифистов
|
Так, значыцца, форумныя барцуны з рэжымам не пойдуць. Ну і добра... Бороться надо. Но только не на выборах. Ты в карты с шулером сядешь играть?) Бороться с режимом цивилизованными методами не их конек лучше какую-нибудь сомнительную акцию замутить. Цивилизованными? А режим с народом борется цивилизованным методом?))) Хрена вам, дорогие мои!) Только в полной боевой готовности!
|
|
|
|
|
|
|
vetka12,7
Гость
|
Цивилизованными? А режим с народом борется цивилизованным методом?))) Хрена вам, дорогие мои!) Только с полным рожком патронов и дополнительным боекомплектом. Ни. Чую у вождя с юмором незадача. Крыша едет, когда над ним смеются. Помочь надо. Причем обострение вызывает не сатира, а смех. Ну непонимат он сатиру. Первичные признаки зачатка интеллекта. А вообще, мне жаль, что я прожил жизнь в бездарной стране. В которой с первичным смехом обсуждают пенсию академика, избиение поэта, голые титьки, лучшие (и свои) театры мира, итд. "Ты куда идешь, страна? Я иду тихонько на.... . На работу, на учение? ,,,,, Просто "на". Без уточнения".
|
|
« Последнее редактирование: 23 Декабрь 2011, 15:23:33 от vetka12,7 »
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Очередной пустой треп
Пустой треп почему? Потому, что очевидно, что на выборы никто не пойдет?  Есть такой анекдот: Звонок. - Алло, это КГБ ? - Нет, КГБ сгорело. Опять звонок. - Алло, это КГБ ? - Нет, КГБ сгорело. Снова звонок. - Алло, это КГБ ? - Вам же сказали: КГБ сгорело ! - А может, мне это приятно слышать ... ))
|
|
|
|
|
|
|
ProTest
|
Нет. Не собираюсь играть в шоу властей под названием "демократия". Итак все ясно. Во всех бюллетенях можно ставить только одну фамилию А. Г. Лукашенко
|
|
|
|
|
|
|
drug@n
|
Нет. Не собираюсь играть в шоу властей под названием "демократия". Итак все ясно. Во всех бюллетенях можно ставить только одну фамилию А. Г. Лукашенко
А что и он в парламент пойдет избираться?! Он с губернаторов за все парламентскип выборы спросит 
|
|
|
|
|
|
|
|