Прасцей - Alt+246, Alt+247
Не. Прасцей мець раскладку.
Зразумела ж, не. За каго вы мяне лiчыце? Улыбка Гэтыя цытаты былi дзеля выдзеленага тоўстым шрыфтам.
Дык вось мае пытанне таксама дзеля выдзеляннага шрыфту было. Цяпер растлумачце чаму усепаўстанні каторыя адбыліся у часы разбораў не мелі мэтай незалежнай Літвы... і тым больші Беларсусі. А якраз такі Рэчы Паспалітай. Чаму наш зямляк Міцкевіч не смуткуе па беларусі?? А па літве і у вогуле не на беларускай мове?
Калі ласка... пакажыце мне беларусаў-змагароў у такі цяжкі для нас усіх перыяд?
Ды не было ў iх нiякай русiфiкацыi. Легка пляваць на тое, чаго няма ...
Во як?? Прыехалі... Вам падалося што палякі ніколі не жылі на тэрыторыі сучаснай РБ у часы разбораў і у час усіх сусветных войнаў?
Якi час вы маеце на ўвазе? Цi можа вы гаворыце аб мясцовых паляках, грамадзянах Беларусi? Бо, на першы погляд, ваша сцьверджанне - вiдавочная бязглуздзiца ...
Отрицание самаяраспротранненная человеческая реакция уж можете мне поверить м-р Андерсен © Matrix by Wachowsky brothers
Я усе часы маю наувазе! Мы ужо 600 год жывем разам... А у вас нешта вызывае здзіўленне?
.. а аб прыкрым сенняшнiм становiшчы беларускае дзяржавы я i сам тут неаднаразова пiсаў. Без мэтанакiраванай даўгатэрмiновай дзяржаўнай праграмы па адрадженню нiчога не зменiцца. Энтузiязма адзiнак недастаткова.
Сапраўдная гісторыя, культура и мова не патрабуе анікай дзяржаўнай праграмы. Мала таго яна здольна існаваць і нават развівацца у варожым асяроддзі. А тое пра што мы гаворым, як відаць на практыцы, не патрэбна пераважнай большасці тых каго мы завем беларусамі каторыя жывуць прынамсі ва ўласнай дзяржаве. І ніякая русіфікацыя ці паланізацыя у гэтым не вінавата.
З Новым Рокам вас, Паладзiн, i ўciх астатнiх жыхароў Гарадзеншчыны! Будзем спадзявадца на зьмены да лепшага ў новым року i паболей вам радасцi у жыццi.
Дзякую. Але я думаю што зьмены заўседы ідуць да лепшага.