Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
06 Август 2025, 13:12:57
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Спроба імперскай Расеі з'есьці нашу Беларусь!

Страниц  : 1  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Спроба імперскай Расеі з'есьці нашу Беларусь!  (Прочитано 9347 раз)
mchy
Почетный гродненец

Предупреждения: забанен на неделю

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 02 Январь 2007, 23:23:46 »

Нарэшце не паленаваўся.        Option          "XkbLayout"             "pl,ru,by" Подмигивающий

Прасцей -  Alt+246, Alt+247  Улыбка

Мяне цікавіць адказ на такое пытанне. Вы лічыце паны = палякі?

Зразумела ж, не. За каго вы мяне лiчыце? Улыбка Гэтыя цытаты былi дзеля выдзеленага тоўстым шрыфтам.

Я абсалютна спакойны. Ад самага пачатку. Я проста прывеў спадару прыклад таго шта палякі та на русіфікацыю плявалі... а вось што беларусы? чаму не бараніліся і да гэтай пары не баронняца? Чаму?
Ды не было ў iх нiякай русiфiкацыi. Легка пляваць на тое, чаго няма ...

Незразумела як народ можа адмовіцца ад сваей найважнейшай уласнасці? Яшчэ раз паўтаруся... палякі былі тут у тых самых умовах.
Якi час вы маеце на ўвазе? Цi можа вы гаворыце аб мясцовых паляках, грамадзянах Беларусi? Бо, на першы погляд, ваша сцьверджанне - вiдавочная бязглуздзiца ...

... а аб прыкрым сенняшнiм становiшчы беларускае дзяржавы я i сам тут неаднаразова пiсаў. Без мэтанакiраванай даўгатэрмiновай дзяржаўнай праграмы па адрадженню нiчога не зменiцца. Энтузiязма адзiнак недастаткова.

З Новым Рокам вас, Паладзiн, i ўciх астатнiх жыхароў Гарадзеншчыны! Будзем спадзявадца на зьмены да лепшага ў новым року i паболей вам радасцi у жыццi.

bvnor
Почетный гродненец

Предупреждения: у пользователя 1 предупреждение

Wratislavia - Rzeczpospolita Polska

Просмотр профиля
« Ответ #31 : 03 Январь 2007, 18:32:19 »

Я абсалютна спакойны. Ад самага пачатку. Я проста прывеў спадару прыклад таго шта палякі та на русіфікацыю плявалі... а вось што беларусы? чаму не бараніліся і да гэтай пары не баронняца? Чаму?

By[ch322]a, do 1990 roku jezyk rosyjski by[ch322] obowiazkowy w ka[ch380]dej szkole, sam musia[ch322]em sie go uczy 8 lat. Na szcz[ch281]scie nauczyciele udawali [ch380]e nauczaj[ch261], a uczniowie ze sie ucz[ch261].  

Лукашенко: "Для нас главная проблема – это вы, Европа","Вы просили дождь — я дал вам дождь."
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #32 : 03 Январь 2007, 23:29:48 »

Прасцей -  Alt+246, Alt+247

Не. Прасцей мець раскладку.

Зразумела ж, не. За каго вы мяне лiчыце? Улыбка Гэтыя цытаты былi дзеля выдзеленага тоўстым шрыфтам.  

Дык вось мае пытанне таксама дзеля выдзеляннага шрыфту было. Цяпер растлумачце чаму усепаўстанні каторыя адбыліся у часы разбораў не мелі мэтай незалежнай Літвы... і тым больші Беларсусі. А якраз такі Рэчы Паспалітай. Чаму наш зямляк Міцкевіч не смуткуе па беларусі?? А па літве і у вогуле не на беларускай мове?

Калі ласка... пакажыце мне беларусаў-змагароў у такі цяжкі для нас усіх перыяд?

Во як?? Прыехалі... Вам падалося што палякі ніколі не жылі на тэрыторыі сучаснай РБ у часы разбораў і у час усіх сусветных войнаў?  Шокирован

Якi час вы маеце на ўвазе? Цi можа вы гаворыце аб мясцовых паляках, грамадзянах Беларусi? Бо, на першы погляд, ваша сцьверджанне - вiдавочная бязглуздзiца ...  

Отрицание самаяраспротранненная человеческая реакция уж можете мне поверить м-р Андерсен © Matrix by Wachowsky brothers Подмигивающий

Я усе часы маю наувазе! Мы ужо 600 год жывем разам... А у вас нешта вызывае здзіўленне?

.. а аб прыкрым сенняшнiм становiшчы беларускае дзяржавы я i сам тут неаднаразова пiсаў. Без мэтанакiраванай даўгатэрмiновай дзяржаўнай праграмы па адрадженню нiчога не зменiцца. Энтузiязма адзiнак недастаткова.

Сапраўдная гісторыя, культура и мова не патрабуе анікай дзяржаўнай праграмы. Мала таго яна здольна існаваць і нават развівацца у варожым асяроддзі. А тое пра што мы гаворым, як відаць на практыцы, не патрэбна пераважнай большасці тых каго мы завем беларусамі каторыя жывуць прынамсі ва ўласнай дзяржаве. І ніякая русіфікацыя ці паланізацыя у гэтым не вінавата.

З Новым Рокам вас, Паладзiн, i ўciх астатнiх жыхароў Гарадзеншчыны! Будзем спадзявадца на зьмены да лепшага ў новым року i паболей вам радасцi у жыццi.

Дзякую. Але я думаю што зьмены заўседы ідуць да лепшага. Подмигивающий
Админ
Administrator

Viva la DRF!

S alexey.rads forumgrodno Просмотр профиля Email
« Ответ #33 : 04 Январь 2007, 01:49:48 »

[warnyel=mchy,0]2 mchy: оффтопик[/warnyel]
[warnyel=Paladin,0]2 Paladin: оффтопик[/warnyel]
« Последнее редактирование: 04 Январь 2007, 01:52:01 от admin » Записан

Viva la DRF!
MShmel
Настоящий гродненец

жыць і размаўляць па-свойму

Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #34 : 06 Январь 2007, 16:29:18 »

bvnor Mnie adnak zdajecca, szto zamiezhnyja movy vuczyc karysna.
Paladin mozha Mickievicz i nie sumavau pa bielaruskaj movie, alie pra jaje pisau i nazyvau samaj czystaj i najliepsz zachavanaj sa slavianskich.

Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #35 : 06 Январь 2007, 17:55:53 »

Paladin mozha Mickievicz i nie sumavau pa bielaruskaj movie, alie pra jaje pisau i nazyvau samaj czystaj i najliepsz zachavanaj sa slavianskich.

Прабач... я гэтага не ведаю... бо асабіста с ім не размаўляў толькі чытаў яго творы. а дакладней спабаваў чытаць. Подмигивающий
андрей
Гродненец
**

---Место для вашей рекламы---

Просмотр профиля
« Ответ #36 : 11 Январь 2007, 18:46:33 »

По данной теме вспомнил листовку БНФ 10 летней давности: Не аддазiм маскалям Радзiму! Подмигивающий
televital
Почетный гродненец

Я люблю этот Форум!

Просмотр профиля
« Ответ #37 : 12 Январь 2007, 01:58:25 »

По данной теме вспомнил листовку БНФ 10 летней давности: Не аддазiм маскалям Радзiму! Подмигивающий
Нажаль гэтая лістоўка не згубіла сваёй актуальнасьці. Грустный
« Последнее редактирование: 12 Январь 2007, 01:58:52 от televital » Записан
Страниц  : 1  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить: