In itselF
Гродненец
NеRvЫ в МеТТаLоLоМе!!!
|
женщчина или мужчинщчина  Молодец Кнопыч!!
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Кнгi гэта толькi вяршыня айсберга  . А дзе можна знайсцi сапраудную музыку на беларускай мове :-?
|
|
|
|
Никогда не оправдывайся. Твоим друзьям это не надо, а враги всё равно не поверят!!
|
|
|
televital
|
Кнгi гэта толькi вяршыня айсберга  . А дзе можна знайсцi сапраудную музыку на беларускай мове :-? Глядзі на http://music.fromby.net/. Ня ведаю наколькі яна для цябе сапраўдная, але на роднай мове  .
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Адкажыце мне сябры, чаму мы БЕЛАРУСЫ!!!! чураемся сваёй мовы. Сёння ехаў у аўтобусе, дык побач са мной па тэлефону размаўляў грузін на сваёй роднай мове, а мы , хто жывем ў сваёй краіне не размаўляем. Чаму :-? :-? :-? :-?
|
|
|
|
Никогда не оправдывайся. Твоим друзьям это не надо, а враги всё равно не поверят!!
|
|
|
owlet
|
Адкажыце мне сябры, чаму мы БЕЛАРУСЫ!!!! чураемся сваёй мовы. Сёння ехаў у аўтобусе, дык побач са мной па тэлефону размаўляў грузін на сваёй роднай мове, а мы , хто жывем ў сваёй краіне не размаўляем. Чаму :-? :-? :-? :-? Сябра кольки раз я ужо цябе гаварый. Ну не магцыма у нас размауляць па беларуску. Нават калi мы с табой пачнем размауляць па беларуску нас пачнут цурацца. Гэта усё наш паганы менталiтэт :-/
|
|
|
|
Улыбайся - это всех раздражает  
|
|
|
televital
|
Адкажыце мне сябры, чаму мы БЕЛАРУСЫ!!!! чураемся сваёй мовы. Сёння ехаў у аўтобусе, дык побач са мной па тэлефону размаўляў грузін на сваёй роднай мове, а мы , хто жывем ў сваёй краіне не размаўляем. Чаму :-? :-? :-? :-? Сябра кольки раз я ужо цябе гаварый. Ну не магцыма у нас размауляць па беларуску. Нават калi мы с табой пачнем размауляць па беларуску нас пачнут цурацца. Гэта усё наш паганы менталiтэт :-/ А ты камплексуеш, што нехта пачне цябе цурацца? Ці гэта такая адмазка, каб не напружвацца?а можа сапраўды менталітэт такі? 
|
|
« Последнее редактирование: 15 Январь 2007, 00:50:52 от televital »
|
|
|
|
|
owlet
|
Не я не камплексую  Проста магчыма людзi не гатовы пачуць сваю родную мову у паусядзенным жыццi. Нават у мяне у сям'e гавораць па руску. :-/
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Я лічу, што з-за таго што мы кепска ведаем мову мы і не размаўляем на ёй :-/
|
|
|
|
|
|
|
owlet
|
Я лічу, што з-за таго што мы кепска ведаем мову мы і не размаўляем на ёй :-/ Магчыма, магчыма 
|
|
|
|
|
|
|
|
homeless
|
Зайшоў, паглядзеў, напісаў, але адказу не атрымаў :-?
|
|
|
|
|
|
|
Konrad
|
усё насамрэч вельми проста 
|
|
|
|
grodno.en.cx Товарищь верь пройдёт она и демократия, и гласность: и вот тогда госбезопастность припомнит ваши имена. 
|
|
|
homeless
|
усё насамрэч вельми проста  Ты пра што, я не разумею :-?
|
|
|
|
|
|
|
Ruzweld
|
Мы с вами граждане РБ!!! Большая часть которых не любит беларускую мову (я не среди них, легко говорил бы на бел.мове, но не положено в РБ  ), и хотели бы свалить нах из этой страны... 
|
|
|
|
Адекват)
|
|
|
homeless
|
Как бы здесь не было херова. Я валить с ацькашчыны не собираюсь 
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Адкажыце мне сябры, чаму мы БЕЛАРУСЫ!!!! чураемся сваёй мовы. Сёння ехаў у аўтобусе, дык побач са мной па тэлефону размаўляў грузін на сваёй роднай мове, а мы , хто жывем ў сваёй краіне не размаўляем. Чаму :-? :-? :-? :-? і Как бы здесь не было х#рова. Я валить с ацькашчыны не собираюсь Ну і чаму ты, беларус, напісаў гэты пост на чужынскай мове? :-?
|
|
« Последнее редактирование: 02 Февраль 2007, 01:17:48 от televital »
|
|
|
|
|
Good-For-Nothing
|
На украинском надо говорить. Так сказать, не себе, не людям. 8-)
|
|
|
|
leave them all behind
|
|
|
homeless
|
Адкажыце мне сябры, чаму мы БЕЛАРУСЫ!!!! чураемся сваёй мовы. Сёння ехаў у аўтобусе, дык побач са мной па тэлефону размаўляў грузін на сваёй роднай мове, а мы , хто жывем ў сваёй краіне не размаўляем. Чаму :-? :-? :-? :-? і Как бы здесь не было х#рова. Я валить с ацькашчыны не собираюсь Ну і чаму ты, беларус, напісаў гэты пост на чужынскай мове? :-? Калі табе гэта вельмі не падабаецца, аш вочы баляць і горле пачынае балець, дык не чыта каб не ўпасці з табурэта 
|
|
|
|
|
|
|
повар-оккультист
|
дружище, братан можно.
|
|
|
|
Вот так и жили: спали через стенку - и дети были..
|
|
|
Inoy
|
Граждане!
|
|
|
|
 Есть , чем платить, но я не хочу победы любой ценой.. (В. Цой)
|
|
|
|