Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
25 Август 2025, 08:23:35
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 2 4 5 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Сучаснае беларускае войска.  (Прочитано 16503 раз)
Head
Гость
« Ответ #60 : 08 Январь 2013, 19:07:24 »

Якi заняпад? Очнись, космонавт.
Ну, мабыць для цябе, маскаль у гэтым яго і няма...

Финляндия, Болгария, Румыния, Югославия, Венгрия, Израиль, Польша - везде калаш.
І яны ў НАТА. Дык якія пытанні??

Нахрена нам тяжёлый старый MAG, если от россии можно получить лёгкий и современный Печенег.
Ага. Для абароны Масквы. Смеющийся

А быть в Нато - означает являться территорией для дестабилизации обстановки на территории России и буфером для нато. Пока что этим занимается Грузия. И это довело грузинов до войны 2008 года. Зачем нам россиийские танки в Минске? Посмотри на фотографии Берлина в мае 45-го, посмотри на фотографии Грозного в 1996 и 2001гг. Я вижу по твоим надписям, что хочешь войны для беларуси и россии. Для своих натовских хозяев за 30 серебренников ты хочешь поссорить русских и белорусов. Это плохо. Россия дали нам МАЗ, БЕЛАЗ, всю промышленность, а что дало нам нато. Сколько инвестиций пришло в БЕларусь в 1991-1994 годах? Нисколько, нам давали только кредиты, а кредиты - это плохо. HEAD, иди лучше в полит-избу, моё мнение однозначное - твои высказывания ведут к развязывания межнациональной розни, что надо пресекать. В Ивацевичах на крытке блатных агитируй вступать в НАТО.
Ліквідацыя Расеі для нас з Амэрыкай з'яўялецца агульным прыярытэтам в ўсходняй палітыцы. Але не вайной. Але каб яе не было- войска павінна быць гатовым. Рускія- не маецца на ўвазе просты народ- ён сам пакутуе. Маецца на ўвазе маскаль, а маскаль гэта самы страшэнны вораг беларусаў за ўсю гісторыю. Расея нам нічога не дала. Наадварот- на касцях беларусаў будавалася імпэрыя. Інвэстыцыі пойдуць толькі тады, калі ў нас усталюецца народная ўлада. І як раз асноўныя інвэстыцыі ідуць не з Расеі- Расея кінуўшы костку хоча забраць усю нашую маемасць. Ты, я гляджу, хочаш пасварыць беларусаў з амэрыканцамі! Мне ніхто не плаціць, а табе, вядома, варожая Масква. Клінтан прыехаў у Курапаты (пры чым без гарантый яго бяспекі ад КДБ), дзе нават Лукашэнка не быў. І карміць нас не трэба- мы самі сябе пракормім. І з такімі тэмпамі (распальвання міжнацыянальнай розні паміж беларусамі і амэрыканцамі) ты дакладна пасядзіш на "крытке".

вот и вся соль. беларусь - буфер. для всех. не более того.
У НАТА буферам мы ня будзем ніколі. Калі мы былі ў ВКЛ, то на нас нападалі то крыжакі, то маскалі. Ўсе атакі мы адбілі, але потым яны паміж сабой дамовіліся і падзялілі РП. Атрымалася дзьве сілы на адну. З кім мы маглі ўвайсці ў саюз, каб гэтага не здарылася? Але за гэтыя 200 гадоў на самым Захадзе вырас наш саюзнік- ЗША! Вось і будзе балянс- 2 на 2. Таму ў уваход у НАТА- нашая стратэгічная задача.

Меня всегда забавляет этот бред профанов про "мало стреляют"))) часто можно услышать и от отслуживших дурачков тексты типа "да я за службу три раза стрелял",а спросишь а кем служил браток? в ответ чёнить типа свинаря)))) за чем табе чудО много стрелять?иди в тир и по-шмаляй)))
Напрыклад, войскі СПА- па-твойму свінарнік?
Этого тролля уже давно туда дружно посылаем...а всё не идёт упирается)))))))))
Такая у этой слизи работа - разжигать,да только всё не разжигается ))
Не обломится вам подпанки убогие,крутитесь на стороне)))
Хто пасылае? Смеющийся Талаш ва ўсіх яго інтэрпрэтацыях? "Ты да я да мы з табой"? Смеющийся Вось, сапраўды дзе слізь. Сядзі пад лавай і не цяўкай.
абсолютно здесь согласен с тобой, талашик. дурачки отслужившие
Ты толькі не забывай, што рэжымам армія ня рэдка выкарыстоўваецца як карны сродак.
« Последнее редактирование: 10 Январь 2013, 22:14:04 от Head » Записан
Страниц  : 1 2 4 5 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?