Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
11 Август 2025, 20:47:24
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  :   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Замежных святароў у Беларусь не пусцяць?  (Прочитано 8164 раз)
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #0 : 20 Сентябрь 2007, 16:30:30 »

Я адрэжу Вам  калбасы, нашто Вам мой атручаны схізмай палец...У Вас ёсць статыстыка?

Навошта мне статыстыка? Я проста бачу што вы неўпэуненныя у тым што самыя гаворыце. Значыць вы не ўпэўненныя што усе святары у правслаўі маюць беларускае грамадзянства. Дый у нас здаецца у краіне ня толькі католікі і праваслаўныя... як лічыце гэты закон будзе тычыцца ўсіх?
Дый які закон? Закону то ніякага німа! Тут проста, без усялякіх паясненняў, высылаюцца людзі з краіны. Без тлумачэння матыву.
Наколькі я ведаю ў Праваслаўнай Царквы няма патрэбы запрашаць святароў з Расіі, ці з Украіны...
Я вельмі задаволены такім станам у праваслаўі але мы тут здаецца стараемся зразумець адкуль патрэба высылкі іншаземных святароў з РБ?

Гэта ў Польшчы няма куды ксянзоў дзяваць...напладзілі...у іх канкурэнцыя каб ў Беларусь паехаць, трохі пад'есці беларускага сала...

Нягледзячы на гэта ксяндзоў не хапае... напрыклад дакладна ведаю што нехапае у в. Дзембрава Шчучынскага раёна, у в. Ляцк Шчучынскага раёна. і не таму што туды ехаць ніхто не хоча іх проста няма і тут улады РБ яшчэ больш зрэдуцыюць гэтую лічбу.
Цяпер яшчэ нябудзе у в. Капцёўка бо ён грамадзянін РП
Нябудзе двух ксяндзоў у касцеле Вішнявец г. Гродна бо адзін грамадзянін РП а другі грамадзянін Расеі.
Панапладзілі тут... Гаворыця як сапраудны Масквіч. Віншую!
А пра гранты лепш памаўчыце, то ніхто няведае як праз саюз палякаў Касцёл грошы качаў...як ксяндзы з Беларусі ў польскіх касцёлах распавядаюць як ім цяжка жывецца, як іх праваслаўныя хамы на крыжах распінаюць.
Пра гранты я ведаю адно... што усе касцелы што я адведжваю рамантуюцца і утрымліваюцца на кошт вернікаў і ксяндзоў.
« Последнее редактирование: 20 Сентябрь 2007, 16:37:28 от Paladin » Записан
Страниц  :   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?