|
paroh
Гость
|
 |
« Ответ #1 : 20 Сентябрь 2007, 11:42:31 » |
|
Усе праваслаўныя святары -грамадзяне Беларусі, і па нацыянальнасці большасць- беларусы. Ціск на каталікоў? Ён жа вам патрэбен, каб вас шкадавыалі і больш грошай давалі на захадзе-на дапамогу прыгнечыным і зняволеным...
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
 |
« Ответ #2 : 20 Сентябрь 2007, 14:54:05 » |
|
Усе праваслаўныя святары -грамадзяне Беларусі Вы адрэжаце сабе палец кали гэта акажацца няпраўдай? Калі не то няма чаго такое сцвярджаць. Ціск на каталікоў? Ён жа вам патрэбен, каб вас шкадавыалі і больш грошай давалі на захадзе-на дапамогу прыгнечыным і зняволеным... Усе што мы маем гэта заслуга (за рэдкім выключэннем) самых вернікаў, а не гранты ад дыктатараў. Нам непратрэбна нічыя дапамога як і бязглуздыя перашкоды... Што нас не знішчыць тое узмоцніць!
|
|
|
|
|
|
|
paroh
Гость
|
 |
« Ответ #3 : 20 Сентябрь 2007, 15:46:09 » |
|
Усе праваслаўныя святары -грамадзяне Беларусі Вы адрэжаце сабе палец кали гэта акажацца няпраўдай? Калі не то няма чаго такое сцвярджаць. Ціск на каталікоў? Ён жа вам патрэбен, каб вас шкадавыалі і больш грошай давалі на захадзе-на дапамогу прыгнечыным і зняволеным... Усе што мы маем гэта заслуга (за рэдкім выключэннем) самых вернікаў, а не гранты ад дыктатараў. Нам непратрэбна нічыя дапамога як і бязглуздыя перашкоды... Што нас не знішчыць тое узмоцніць! Я адрэжу Вам калбасы, нашто Вам мой атручаны схізмай палец...У Вас ёсць статыстыка? Калі ласка выкладайце. Наколькі я ведаю ў Праваслаўнай Царквы няма патрэбы запрашаць святароў з Расіі, ці з Украіны...Гэта ў Польшчы няма куды ксянзоў дзяваць...напладзілі...у іх канкурэнцыя каб ў Беларусь паехаць, трохі пад'есці беларускага сала...А пра гранты лепш памаўчыце, то ніхто няведае як праз саюз палякаў Касцёл грошы качаў...як ксяндзы з Беларусі ў польскіх касцёлах распавядаюць як ім цяжка жывецца, як іх праваслаўныя хамы на крыжах распінаюць.
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
 |
« Ответ #4 : 20 Сентябрь 2007, 16:30:30 » |
|
Я адрэжу Вам калбасы, нашто Вам мой атручаны схізмай палец...У Вас ёсць статыстыка? Навошта мне статыстыка? Я проста бачу што вы неўпэуненныя у тым што самыя гаворыце. Значыць вы не ўпэўненныя што усе святары у правслаўі маюць беларускае грамадзянства. Дый у нас здаецца у краіне ня толькі католікі і праваслаўныя... як лічыце гэты закон будзе тычыцца ўсіх? Дый які закон? Закону то ніякага німа! Тут проста, без усялякіх паясненняў, высылаюцца людзі з краіны. Без тлумачэння матыву. Наколькі я ведаю ў Праваслаўнай Царквы няма патрэбы запрашаць святароў з Расіі, ці з Украіны... Я вельмі задаволены такім станам у праваслаўі але мы тут здаецца стараемся зразумець адкуль патрэба высылкі іншаземных святароў з РБ? Гэта ў Польшчы няма куды ксянзоў дзяваць...напладзілі...у іх канкурэнцыя каб ў Беларусь паехаць, трохі пад'есці беларускага сала... Нягледзячы на гэта ксяндзоў не хапае... напрыклад дакладна ведаю што нехапае у в. Дзембрава Шчучынскага раёна, у в. Ляцк Шчучынскага раёна. і не таму што туды ехаць ніхто не хоча іх проста няма і тут улады РБ яшчэ больш зрэдуцыюць гэтую лічбу. Цяпер яшчэ нябудзе у в. Капцёўка бо ён грамадзянін РП Нябудзе двух ксяндзоў у касцеле Вішнявец г. Гродна бо адзін грамадзянін РП а другі грамадзянін Расеі. Панапладзілі тут... Гаворыця як сапраудны Масквіч. Віншую! А пра гранты лепш памаўчыце, то ніхто няведае як праз саюз палякаў Касцёл грошы качаў...як ксяндзы з Беларусі ў польскіх касцёлах распавядаюць як ім цяжка жывецца, як іх праваслаўныя хамы на крыжах распінаюць. Пра гранты я ведаю адно... што усе касцелы што я адведжваю рамантуюцца і утрымліваюцца на кошт вернікаў і ксяндзоў.
|
|
« Последнее редактирование: 20 Сентябрь 2007, 16:37:28 от Paladin »
|
|
|
|
|
paroh
Гость
|
 |
« Ответ #5 : 20 Сентябрь 2007, 18:01:18 » |
|
А чаму не хапае? Гродзенская семінарыя куды сваіх выхаванцаў размяркоўвае? Кажуць- па Еўропе-матухне...беларускія ксяндзы ратуюць Еўропу ад клірыкальнага вынішчэння...нешта шведы, галандцы, французы ня хочуць служыць...можа арганізуем Праваслаў'е лацінскага абраду? Ведаю, нават, бацюшку які марыць служыць лацінскую мессу... У нас у Віцебску ствараецца другая семінарыя, звяртайцеся.
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
 |
« Ответ #6 : 20 Сентябрь 2007, 18:32:36 » |
|
А чаму не хапае? Гродзенская семінарыя куды сваіх выхаванцаў размяркоўвае? Кажуць- па Еўропе-матухне...беларускія ксяндзы ратуюць Еўропу ад клірыкальнага вынішчэння...нешта шведы, галандцы, французы ня хочуць служыць...можа арганізуем Праваслаў'е лацінскага абраду? Ведаю, нават, бацюшку які марыць служыць лацінскую мессу... У нас у Віцебску ствараецца другая семінарыя, звяртайцеся. Таму і не хапае што каб стаць ксяндзом мала жадання... трэба цяжка і доўга вучыцца... і толькі пасля асягнення поўных 25 гадоў чалаве кможа стаць ксяндзом. Мала таго трэба вырачыся усіх агульна зразумелых выгад такіх напрыклад як сям'я ці маемасць... Гэта не прафесія гэта паваланне. І Даць планы па падрыхтоўцы тых ці іншых "шпіцалістаў" спраў духоўных ніхто не можа...
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
 |
« Ответ #7 : 20 Сентябрь 2007, 23:02:36 » |
|
А чаму не хапае? Гродзенская семінарыя куды сваіх выхаванцаў размяркоўвае? Кажуць- па Еўропе-матухне...беларускія ксяндзы ратуюць Еўропу ад клірыкальнага вынішчэння...нешта шведы, галандцы, французы ня хочуць служыць...можа арганізуем Праваслаў'е лацінскага абраду? Ведаю, нават, бацюшку які марыць служыць лацінскую мессу... У нас у Віцебску ствараецца другая семінарыя, звяртайцеся. У Пінску яшчэ семінарыя працуе.. Насамрэч, куды беларускія ксяндзы трапляюць..?? У Пінск як я ведаю у мінулым навучальным годзе паступіла 8 семінарыстаў.. На жаль не валодаю інфармацыяй пра суцэльны лік семінарыстаў..
|
|
« Последнее редактирование: 20 Сентябрь 2007, 23:17:06 от litwin »
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
litwin
|
 |
« Ответ #8 : 20 Сентябрь 2007, 23:38:06 » |
|
Нельга здзяйсняць рэлігійную дзейнасць, не ведаючы беларускай або расейскай мовы, не ведаючы менталітэту і звычаяў Беларусі Правільнае рашэнне.. Падтрымліваю.. А то нейкі абсурд і смех атрымоўваецца.. Ні ў воднай цывілізаванай краіне такога няма, толькі ў нас чамусці службы для беларусаў на польскай мове ладзяцца.. Праязжаў праз Баруны, дык там ксёндз ні слова па-беларуску не ведае... Радуе, што па гэтым пытанні ёсць разуменне з Рымска-каталіцкай царквой
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
 |
« Ответ #9 : 21 Сентябрь 2007, 09:27:11 » |
|
А чаму не хапае? Гродзенская семінарыя куды сваіх выхаванцаў размяркоўвае? Кажуць- па Еўропе-матухне...беларускія ксяндзы ратуюць Еўропу ад клірыкальнага вынішчэння...нешта шведы, галандцы, французы ня хочуць служыць...можа арганізуем Праваслаў'е лацінскага абраду? Ведаю, нават, бацюшку які марыць служыць лацінскую мессу... У нас у Віцебску ствараецца другая семінарыя, звяртайцеся. У Пінску яшчэ семінарыя працуе.. Насамрэч, куды беларускія ксяндзы трапляюць..?? У Пінск як я ведаю у мінулым навучальным годзе паступіла 8 семінарыстаў.. На жаль не валодаю інфармацыяй пра суцэльны лік семінарыстаў.. Па-першае не усе паступиушыя гэтую семинарыю заканчваюць. Па-другое запатрабаванне такое высокае што тых што выпускаюць и хапляе тольки на пакрыцце актуальных страт. Цела ня вечнае, яно часам и памерци можа, нават кали гэта ксендз.
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Нельга здзяйсняць рэлігійную дзейнасць, не ведаючы беларускай або расейскай мовы, не ведаючы менталітэту і звычаяў Беларусі Правільнае рашэнне.. Падтрымліваю.. А то нейкі абсурд і смех атрымоўваецца.. Ні ў воднай цывілізаванай краіне такога няма, толькі ў нас чамусці службы для беларусаў на польскай мове ладзяцца.. Праязжаў праз Баруны, дык там ксёндз ні слова па-беларуску не ведае... У кожнай цывилизаванай краине верники моляцца на той мове якая им адпавядае... У Польшчы у цэрквах па-расейску. У Злучаных Штатах габрэи па-гебрайску. У Беларуси гэта личыцца нецывилизованным? А пра Баруны то як верникам таки стан рэчы не адпавядае няхай пишуць бискупу и альбо прышлюць иншага ксяндза альбо будуць вясьци имшы самыя. Што напрыклад зрабили у в. Новы Двор... и ксяндза хуценька змянили. Не бачу нияких перашкод. А вось перашкоды у падобных высылках не бачу... имшы як адпраулялися па-польски так и будуць адпрауляцца... и чамусци мне усероуна што думае пра гэта наш "праваслауны-атэист". Мне проста балюча з-за таго што я страчу кантакт з близкими мне людзьми... каторыя тут прапрацавали усе жыцце, и каторых винавацяць што яны нибыта нечага не разумеюць. Ну хамства есць хамства - ничога не зробиш, адпавядаць тым самым не будзем, але и са шляху зыходзиць не збираемся. Радуе, што па гэтым пытанні ёсць разуменне з Рымска-каталіцкай царквой Ну. Зразумела што РКЦ разумее што маюць на увазе беларуския улады... БССР : Мы вам аб`яуляем вайну РКЦ : Разумеем БССР : Радуе, што па гэтым пытанні ёсць разуменне з Рымска-каталіцкай царквой 
|
|
« Последнее редактирование: 21 Сентябрь 2007, 12:01:14 от Paladin »
|
|
|
|
|
nailbombin
|
Я попросил бы не забывать, что Бог создал Лукашенку по образу и подобию своему, поэтому любое решение властного аппарата - решение Бога. Любой христианин это понимает.
Тема для полит избы однозначно. Паладин замучал гадить на форуме везде, где может дотянуться.
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Нельга здзяйсняць рэлігійную дзейнасць, не ведаючы беларускай або расейскай мовы, не ведаючы менталітэту і звычаяў Беларусі Правільнае рашэнне.. Падтрымліваю.. А то нейкі абсурд і смех атрымоўваецца.. Ні ў воднай цывілізаванай краіне такога няма, толькі ў нас чамусці службы для беларусаў на польскай мове ладзяцца.. Праязжаў праз Баруны, дык там ксёндз ні слова па-беларуску не ведае... У кожнай цывилизаванай краине верники моляцца на той мове якая им адпавядае... У Польшчы у цэрквах па-расейску. У Злучаных Штатах габрэи па-гебрайску. У Беларуси гэта личыцца нецывилизованным? А пра Баруны то як верникам таки стан рэчы не адпавядае няхай пишуць бискупу и альбо прышлюць иншага ксяндза альбо будуць вясьци имшы самыя. Што напрыклад зрабили у в. Новы Двор... и ксяндза хуценька змянили. Не бачу нияких перашкод. А вось перашкоды у падобных высылках не бачу... имшы як адпраулялися па-польски так и будуць адпрауляцца... и чамусци мне усероуна што думае пра гэта наш "праваслауны-атэист". Мне проста балюча з-за таго што я страчу кантакт з близкими мне людзьми... каторыя тут прапрацавали усе жыцце, и каторых винавацяць што яны нибыта нечага не разумеюць. Ну хамства есць хамства - ничога не зробиш, адпавядаць тым самым не будзем, але и са шляху зыходзиць не збираемся. Згодны... таму й прапаную пакінуць некалькі польскамоўных парафій у Воранаўскім, Шчучынскім, Лідскім, Бераставіцкім раёнах, у Гародні адну можна заставіць..там, дзе насельніцтва з'яўляецца этнічна польскім (дарэчы па гэтаму таксама яшчэ пытанні ёсць..). Астатнія зрабіць беларускамоўнымі.. 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Нельга здзяйсняць рэлігійную дзейнасць, не ведаючы беларускай або расейскай мовы, не ведаючы менталітэту і звычаяў Беларусі Правільнае рашэнне.. Падтрымліваю.. А то нейкі абсурд і смех атрымоўваецца.. Ні ў воднай цывілізаванай краіне такога няма, толькі ў нас чамусці службы для беларусаў на польскай мове ладзяцца.. Праязжаў праз Баруны, дык там ксёндз ні слова па-беларуску не ведае... У кожнай цывилизаванай краине верники моляцца на той мове якая им адпавядае... У Польшчы у цэрквах па-расейску. У Злучаных Штатах габрэи па-гебрайску. У Беларуси гэта личыцца нецывилизованным? А пра Баруны то як верникам таки стан рэчы не адпавядае няхай пишуць бискупу и альбо прышлюць иншага ксяндза альбо будуць вясьци имшы самыя. Што напрыклад зрабили у в. Новы Двор... и ксяндза хуценька змянили. Не бачу нияких перашкод. А вось перашкоды у падобных высылках не бачу... имшы як адпраулялися па-польски так и будуць адпрауляцца... и чамусци мне усероуна што думае пра гэта наш "праваслауны-атэист". Мне проста балюча з-за таго што я страчу кантакт з близкими мне людзьми... каторыя тут прапрацавали усе жыцце, и каторых винавацяць што яны нибыта нечага не разумеюць. Ну хамства есць хамства - ничога не зробиш, адпавядаць тым самым не будзем, але и са шляху зыходзиць не збираемся. Згодны... таму й прапаную пакінуць некалькі польскамоўных парафій у Воранаўскім, Шчучынскім, Лідскім, Бераставіцкім раёнах, у Гародні адну можна заставіць..там, дзе насельніцтва з'яўляецца этнічна польскім (дарэчы па гэтаму таксама яшчэ пытанні ёсць..). Астатнія зрабіць беларускамоўнымі..  Каб так зрабілі то узнік бы канфлікт і то моцны пасля якога усероўна усе вярнецца на стары шлях.
|
|
« Последнее редактирование: 22 Сентябрь 2007, 22:02:24 от Paladin »
|
|
|
|
|
litwin
|
Нельга здзяйсняць рэлігійную дзейнасць, не ведаючы беларускай або расейскай мовы, не ведаючы менталітэту і звычаяў Беларусі Правільнае рашэнне.. Падтрымліваю.. А то нейкі абсурд і смех атрымоўваецца.. Ні ў воднай цывілізаванай краіне такога няма, толькі ў нас чамусці службы для беларусаў на польскай мове ладзяцца.. Праязжаў праз Баруны, дык там ксёндз ні слова па-беларуску не ведае... У кожнай цывилизаванай краине верники моляцца на той мове якая им адпавядае... У Польшчы у цэрквах па-расейску. У Злучаных Штатах габрэи па-гебрайску. У Беларуси гэта личыцца нецывилизованным? А пра Баруны то як верникам таки стан рэчы не адпавядае няхай пишуць бискупу и альбо прышлюць иншага ксяндза альбо будуць вясьци имшы самыя. Што напрыклад зрабили у в. Новы Двор... и ксяндза хуценька змянили. Не бачу нияких перашкод. А вось перашкоды у падобных высылках не бачу... имшы як адпраулялися па-польски так и будуць адпрауляцца... и чамусци мне усероуна што думае пра гэта наш "праваслауны-атэист". Мне проста балюча з-за таго што я страчу кантакт з близкими мне людзьми... каторыя тут прапрацавали усе жыцце, и каторых винавацяць што яны нибыта нечага не разумеюць. Ну хамства есць хамства - ничога не зробиш, адпавядаць тым самым не будзем, але и са шляху зыходзиць не збираемся. Згодны... таму й прапаную пакінуць некалькі польскамоўных парафій у Воранаўскім, Шчучынскім, Лідскім, Бераставіцкім раёнах, у Гародні адну можна заставіць..там, дзе насельніцтва з'яўляецца этнічна польскім (дарэчы па гэтаму таксама яшчэ пытанні ёсць..). Астатнія зрабіць беларускамоўнымі..  Каб так зрабілі то узнік бы канфлікт і то моцны пасля якога усероўна усе вярнецца на стары шлях. Дый якія канфлікты...?? Супакойцеся.. Усе гэта зразумеюць... Між іншым, апошнім часам назіраю нават прагу да беларускамоўнага набажэнства сярод моладзі й людзей сярэдняга ўзросту, не толькі каталікоў ..
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Дый якія канфлікты...?? Супакойцеся.. Усе гэта зразумеюць... Між іншым, апошнім часам назіраю нават прагу да беларускамоўнага набажэнства сярод моладзі й людзей сярэдняга ўзросту, не толькі каталікоў .. Не тольки каталики... и некаталики у Гродна можа и маюць прагу... не буду спрачацца пра што неведаю.
|
|
|
|
|
|
|
paroh
Гость
|
Згодны... таму й прапаную пакінуць некалькі польскамоўных парафій у Воранаўскім, Шчучынскім, Лідскім, Бераставіцкім раёнах, у Гародні адну можна заставіць..там, дзе насельніцтва з'яўляецца этнічна польскім (дарэчы па гэтаму таксама яшчэ пытанні ёсць..). Астатнія зрабіць беларускамоўнымі..  Засталося litwin' а зрабіць каталіцкім біскупам 
|
|
|
|
|
|
|
Paladin
|
Відаць што па тэме засобы эрудыцыі сконьчыліся?
|
|
|
|
|
|
|
kaktus
|
Згодны... таму й прапаную пакінуць некалькі польскамоўных парафій у Воранаўскім, Шчучынскім, Лідскім, Бераставіцкім раёнах, у Гародні адну можна заставіць..там, дзе насельніцтва з'яўляецца этнічна польскім (дарэчы па гэтаму таксама яшчэ пытанні ёсць..). Астатнія зрабіць беларускамоўнымі.. Уважаемый! Вы хоть представляете, что сразу начнется? В костеле францисканов несколько лет назад была попытка сделать мшу на беларуском языке. Чуть не закончилась сея попытка революцией. Если так сделать во всех костелах, то ничем хорошим это не закончится. Ну НЕ ВОСПРИНИМАЮТ католики службы на беларуском языке. НЕ НАДО ИХ ЗАСТАВЛЯТЬ делать то, чего они НЕ ХОТЯТ!
|
|
|
|
|
|
|
|
Добрый Адик
Гродненец
AL CAPONE
|
правильно
нах они не нужны
|
|
|
|
Я знаю што мне почлен на то што мне почлен и на то што вам почлен не тоже почлен. и даже на то што вам не почлен не всеромно почлен. а если же мне не почлен то значит и вам не почлен. но так как мне на все почлен то и вам должно быть на это почлен
|
|
|
CIA
Гость
|
Их визит в нужен для организации правильной демократической агитационной работы среди верующих Беларуси а также для организации провокаций которые будут освещены подконтрольными нам демократическими СМИ в целях дескридитации неподчиняющегося правильной демократии режима Беларуси.
Не нервничайте - всё идёт по плану. Вместо диктатуры в Беларуси будет установлена правильная демократия. Люди Беларуси будут иметь неограниченное право надеяться на лучшую жизнь в любое время. Будущий президент Белрауси уже проходит подготовку на курсах подготовки правильных президентов в Лэнгли.
Даёшь Голубую революцию, Голубого президента, Голубой парламент, Голубое правительство Беларуси и Голубых верующих!
|
|
« Последнее редактирование: 19 Октябрь 2007, 18:31:51 от CIA »
|
|
|
|
|
Paladin
|
2 Sturmfuhrer von SS нах они не нужны И ты мне нах не нужен... и чо... согласно моего "суперафтаритеного" мнения... видимо тибя нужно было бы выслать в уругвай или КНР? Не не потому что ты хуже других... просто мне так каиццо... как нашему президенту... А CIA просто посадить... ну вот нераиццо он мне... значит посадить... а лучше расстрелять. ПРально? Нигде не отступил от логики властей? 
|
|
« Последнее редактирование: 19 Октябрь 2007, 19:26:41 от Paladin »
|
|
|
|
|
CIA
Гость
|
А CIA просто посадить... ну вот нераиццо он мне... значит посадить... а лучше расстрелять. Пожалуйста не нервничайте. Правильная демократия в Беларуси будет установлена в кратчайшие возможные сроки. Измучанное режимом, изолированное от мировых общечеловеческих ценностей, забитое, нищее, оборванное и голодное население Беларуси будет наконец свободно делать то что оно хочет и сможет. При правильной демократии жители Беларуси смогут начать свободно надеяться на лучшую жизнь и смогут в конце концов начать отстреливать оппонентов не согласных с их личным мнением на рабочем месте или в общественных местах в любое время как это делается в странах с развитой правильной демократией. Даёшь Голубую революцию, Голубого президента, Голубой парламент, Голубое правительство Беларуси и Голубых верующих!
|
|
« Последнее редактирование: 19 Октябрь 2007, 23:46:27 от CIA »
|
|
|
|
|
Paladin
|
А CIA просто посадить... ну вот нераиццо он мне... значит посадить... а лучше расстрелять. Пожалуйста не нервничайте. Правильная демократия в Беларуси будет установлена в кратчайшие возможные сроки. Измучанное режимом, изолированное от мировых общечеловеческих ценностей, забитое, нищее, оборванное и голодное население Беларуси будет наконец свободно делать то что оно хочет и сможет. При правильной демократии жители Беларуси смогут начать свободно надеяться на лучшую жизнь и смогут в конце концов начать отстреливать оппонентов не согласных с их личным мнением на рабочем месте или в общественных местах в любое время как это делается в странах с развитой правильной демократией. Даёшь Голубую революцию, Голубого президента, Голубой парламент, Голубое правительство Беларуси и Голубых верующих! Нене! Нафига мне демократия! Давай жить по теперяшним законам!!! Ненравишся ты мне... ну вот просто потму что ненравишся... давай тебя расстреляем??? а? Ну пожалуйсто! Ато эти дермократы ну недадут мне так свободно самовыражаться!
|
|
« Последнее редактирование: 20 Октябрь 2007, 15:14:23 от Paladin »
|
|
|
|
|
estet Kremation
Гродненец
Я видел сферического коня в вакууме!
|
А CIA просто посадить... ну вот нераиццо он мне... значит посадить... а лучше расстрелять. Даёшь Голубую революцию, Голубого президента, Голубой парламент, Голубое правительство Беларуси и Голубых верующих! А что такие крайности сразу? Сразу -и голубого? А что у нас лучше? У нас красно-зеленый. А вы видели его на роликовых лыжах в Минске на проспекте - тоже фигурка еще та... Грушеобразный мужчинка с озверевшей мордочкой и толпа хмурых дядек а костюмах с наушниками следом бежит... И потом - а кто знает, какой он наш - теперяшний? У нас такая свобода слова, что даже если он детей живьем без соли есть будет - МЫ ОБ ЭТОМ НЕ УЗНАЕМ. И ваша тяга к голубым меня наводит на сложные мысли (люблю думать, тогда уши шевелятся - это прикольно), что вы из них самых, правда или я ошибаюсь?
|
|
|
|
Если на куб смотреть сверху, то будет казаться, что сбоку лучше видно снизу.
|
|
|
CIA
Гость
|
Пожалуйста не волнуйтесь. Будущий демократический президент Беларуси проходит подготовку на курсах правильных президентов при нашем агенстве и как только он будет одобрен и назначен в Беларуси будет Голубая революция и вы выберете себе нашего президента на правильных демократических выборах. Когда в Беларуси наступит правильная демократия каждый житель страны получит неограниченное право надеяться на лучшую жизнь в любое время а также совершенно свободно делать то что сможет чтобы выжить. Да здравствует Голубая революция, Голубой президент, Голубой парламент и Голубое правительство Беларуси! Даёшь безбоязненную надежду на лучшую жизнь для жителей Беларуси их детей, внуков и правнуков. Под правильной демократией Беларусь расцветёт.  
|
|
« Последнее редактирование: 20 Октябрь 2007, 16:51:15 от CIA »
|
|
|
|
|
Paladin
|
О! CIA - это бот? CIA!! format c:!! 
|