І што к чаму ты сказаў? Нейкія алягічныя высказванні. Лепш забейся пад ложак і маўчы.
Распавеў аб гэтым Халезін, а я Наблюдацелю + паставіў за тое, што яго словы на хворум данёс. Гэта ж інфа, не? Я не сказаў нічога, што супрацьлежыць нармальнай лёгіцы. Але ты кажаш пра нейкія адкрыцьці з яго стараны, што з'яўляецца няпраўдай, пагэтаму сліў залічан.
Далей, я не дзіце і ты мне ня брат. Гэта менавіта ты дзіце. Лука сам ж сказаў, што лукашысты як дзеці яму.

по теме была бы версия куда пропал санников и ушел ли он навсегда как козулин
Казулін зразумеў, што ім проста скарысталіся, але ён зрабіў подзьвіг сваей галадоўкак (дамогся разглядання яго справы ў ААН). Саннікаву хапіла ў турме. Статкевіч, прабачце, нейкі цьвердалобы. Сядзіць у турме, а яго "партыя" ўсё роўна ідзе на "выбары". На Лубянцы такая псіхалёгія- агенты заўсёды ідуць у расход. Калі Летвіненку адправілі ў Лёндан забіваць Беразоўскага, ён, проста, зразумеў, што пасля гэтага забьюць і яго. Таксама ж і садзяць тых, хто ўдзельнічае ў "выбарах".
Халезін=Ахтунх?
Ты ведаеш, хто такі Халезін?? Паглядзі ў мэтадычцы ў справачніку (ён там таксама павінен быць).
Скарэй усяго, як Казулін, ушол, бо слабак, а палітыка слабакоў адсейвае. Палянь лепяй на Статкевіча, крымень, а не чалавек. І дзе Статкевіч і дзе Саньнікаф?
terrorist, ты здаецца разумееш, што такое псэўдааппазіцыя, але, як было адзначана недзе на сайце КХП-БНФ- не ўсё беларусы гэта зразумелі поўнасцю. Вось, глядзі: як мы ведаем, рэжымны троль, напісаў тое, што я працытаваў вышэў. Яны менавіта талкаюць беларусаў, каб зварочвалі ўвагу на падстаўную аппазіцыю. Казуліна ж слабаком ніяк не назавеш (зрабіў подзвіг супраць сістэмы). Саннікаў зразумеў, што быць расходнікам для КГБ таксама- ня тое. А Статкевіч ідзе на выбары! І што тут глядзець, скажы?? Гэта агентура.
ну Зенону из-за бугра можно любые заявление делать то
Пагадзісь, што лепш зрабіць нармальную заяву з-за "бугра", чым нешта ляпаць баючыся пры рэжыму??
Тое, што Казулін, Саннікаў і інш. нічога ня кажуць- гэта добра, таму, што яны зразумелі, што лепш нічога не рабіць, чым рабіць нешта ня добрае. Але і Казуліна ж таго ж часам чуваць.
Тутака я з Зянонам згодны.
З гэтым таксама-
"Каб змагацца, перш за ўсё, трэба мець розум у галаве і элемэнтарна прадбачыць, што з таго змаганьня атрымаецца. У выніку пустапарожняй швэдзкай правакацыі Лукашэнка сеў на каня сваёй антыбеларускай палітыкі, скарыстаў выпадак напоўніцу. Па-першае, узмацніў рэпрэсіі перад псэўдавыбарамі ў палату, пачаў арыштоўваць нязручных для рэжыма людзей, звольніў беларускіх вайсковых і памежных кіраўнікоў і прызначыў на іх месца расейцаў, атрымаў картблянш для далейшых жорсткіх дзеяньняў, выгнаў швэдзкага амбасадара Эрыксана, на якога даўно вастрыў зубы за яго падтрымку беларускай культуры і веданьня беларускай мовы. (А гэта сьмяртэльны грэх перад антыбеларускім рэжымам.) Адначасна Лукашэнка спыніў дзейнасьць “шкоднай” для рэжыму швэдзкай амбасады і выставіў жорсткія патрабаваньні Летуве, Швэцыі, НАТО і ў цэлым Эўразьвязу, ад якіх ім прыдзецца ганебна адкручвацца, бо міжнародныя нормы заканадаўства былі груба парушаныя жыхарамі Эўразьвязу і грамадзянамі Швэцыі."
?
Да, уш, на выхадзе атрымливаецца, што Хиат такая ж псэудаопа, якую ён тудакава гнабил, будучы, ципа, сапраудным нацыянальным беларусам.
І к чаму ты гэта сказаў?
А паляки малайцы, метка усё ж таки падмецили пра курвау.
Ты пра гэбісцкіх правакатараў?