****Олег Савоневич****
Кладоискатели
привезу аллегро viber +48736347887
|
 |
« : 15 Август 2012, 13:38:18 » |
|
почему то я даже не сомневался - вроде ж и выборы грядут и политическая жизнь зашевелилась
|
|
|
|
|
|
|
Art-Life
|
почему то я даже не сомневался - вроде ж и выборы грядут и политическая жизнь зашевелилась ...в смысле где ..там-же ?  Ни у Санникова ни у Козулина нет шансов быть избранными в качестве депутатов.По целому ряду причин. Их влияние на людей крайне незначительно. +они себя дискридитировали в глазах части населения своими высказываниями и поведением. по Санникову .....его связи с Халип (в Интернете по этому поводу много информации). по Козулину .......его глупые поступки,включая высказывания по ТВ в сторону А.Лукашенко ....Где деньги,Саша ?"
|
|
|
|
1.Куплю различные предметы старины и искусства,изготовленные преимущественно до 1945г 2.Интересует дом в деревне(или хутор) до 30 км от города. 3.Интересуют земельные участки в деревнях,площадью от 20 и более соток (приобретение в собственность)
|
|
|
drug@n
|
почему то я даже не сомневался - вроде ж и выборы грядут и политическая жизнь зашевелилась
Если говорить об оппозиции, то шевелений-то и не видно 
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
одно дело шевелиться особо не дают но какието заявления то можно было бы и делать вот такая она оппозиция у нас 
|
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
одного сломали на зоне второго до сих пор ломают а третьего ваще купили - весело однако
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
но какието заявления то можно было бы и делать заявления делают европейские политики чуть ли не каждый день, если тебе мало то я с ляхтаратом могу хоть каждый день делать заявления. На сегодня вот: Свабоду Статкевичу!Понравилось?
|
|
|
|
Уважаемый админ! Помоги забанить моё 2 я. Забань навсегда антидако. Ну пожалуйста!
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
но какието заявления то можно было бы и делать заявления делают европейские политики чуть ли не каждый день, если тебе мало то я с ляхтаратом могу хоть каждый день делать заявления. На сегодня вот: Свабоду Статкевичу!Понравилось? чотко
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
чотко продолжу. Беларусь- не Россия.Террорист, вам легче от таких заявлений?
|
|
|
|
Уважаемый админ! Помоги забанить моё 2 я. Забань навсегда антидако. Ну пожалуйста!
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
чотко продолжу. Беларусь- не Россия.Террорист, вам легче от таких заявлений? я имел ващето ввиду заявления по поводу политических событий в стране и кстати беларусь никогда не будет россией лишь потому что нужен будет буфер куда можно будет слить например оружие и продать чужими руками
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
Ну вот ты и сам заявление сделал. Молодец!
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
все на грант заработал - кому и куда номер счета скинуть? 
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
все на грант заработал - кому и куда номер счета скинуть?  Хеаду, ён Ахтунга ў "Гавары праўду!" перакупіў, а тамака, казалі за учасьця ў выбарах 20касарыкаў даюць (сам Ахтунг адкравенічаў), а раз быў перакупляны, значыць саацвейцвенна грашыскі паболяй будуць, чым гаварыпраўдаўскія. Дабаў што-небуць яшчэ пра Св. Станіслававіча, для сур'ёзнасьці.
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
все на грант заработал - кому и куда номер счета скинуть?  Хеаду, ён Ахтунга ў "Гавары праўду!" перакупіў, а тамака, казалі за учасьця ў выбарах 20касарыкаў даюць (сам Ахтунг адкравенічаў), а раз быў перакупляны, значыць саацвейцвенна грашыскі паболяй будуць, чым гаварыпраўдаўскія. Дабаў што-небуць яшчэ пра Св. Станіслававіча, для сур'ёзнасьці. если откажет значит и БНФ кидала ?
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Ну, толькі ён КХП-БНФ, т.е. з сапраўднай апазыцыйі, а раз гэдак, то не павінны.
|
|
|
|
|
|
|
fireatwill
|
все на грант заработал - кому и куда номер счета скинуть?  на тельмана.  а кому - там решат.
|
|
|
|
Если ты споришь с идиотом,вероятно то же самое делает и он. Мне всегда немного грустно, когда красноречиво, изящно и тонко оскорбляешь человека, а он слишком глуп, чтобы это понять.
|
|
|
Head
Гость
|
казалі за учасьця ў выбарах 20касарыкаў даюць (сам Ахтунг адкравенічаў) Сам ня ведаеш, што кажаш. Аб гэтым, наогул-та, расказаў Халезін. terrorist, спадзяюся, ты к словам гэтага вар'ята сурьезна ня ставішся? 
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
казалі за учасьця ў выбарах 20касарыкаў даюць (сам Ахтунг адкравенічаў) Сам ня ведаеш, што кажаш. Аб гэтым, наогул-та, расказаў Халезін. terrorist, спадзяюся, ты к словам гэтага вар'ята сурьезна ня ставішся?  я себе иногда не верю
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
ну верю не верю это уже оффтоп
Можа мне якоя заяўленька зрабіць, каб па тэмі было?
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
ну верю не верю это уже оффтоп
Можа мне якоя заяўленька зрабіць, каб па тэмі было? по теме была бы версия куда пропал санников и ушел ли он навсегда как козулин
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Скарэй усяго, як Казулін, ушол, бо слабак, а палітыка слабакоў адсейвае. Палянь лепяй на Статкевіча, крымень, а не чалавек. І дзе Статкевіч і дзе Саньнікаф?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
«Белорусы, которые не жили на Западе, просто не представляют уровень человеческой примитивности, ограниченности и инфантильности, которые распространяются в западном обществе благодаря телевидению, масскультуре, — заявил он. — Шведская провокация как раз и является результатом такой среды и уровня мышления».
Позняк считает, что эта провокация принесла белорусам «одни минусы и разрушение», «ничего, кроме вреда», а организаторам акции, которых он называет провокаторами, — «возможность покрасоваться перед такими же, как они».Тутака я з Зянонам згодны. За малым выключэннем: у Беларусі таксама маюцца прымітыўныя істоты, якіх плюшавая акцыя увяла ў стан крайняй экзальтацыі і ціхага дэстабільнага шчасця.
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
ну Зенону из-за бугра можно любые заявление делать то ну а Статкевича будем посмотреть что за птица )
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Да, уш, на выхадзе атрымливаецца, што Хиат такая ж псэудаопа, якую ён тудакава гнабил, будучы, ципа, сапраудным нацыянальным беларусам. А паляки малайцы, метка усё ж таки падмецили пра курвау.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
І што к чаму ты сказаў? Нейкія алягічныя высказванні. Лепш забейся пад ложак і маўчы. Распавеў аб гэтым Халезін, а я Наблюдацелю + паставіў за тое, што яго словы на хворум данёс. Гэта ж інфа, не? Я не сказаў нічога, што супрацьлежыць нармальнай лёгіцы. Але ты кажаш пра нейкія адкрыцьці з яго стараны, што з'яўляецца няпраўдай, пагэтаму сліў залічан. Далей, я не дзіце і ты мне ня брат. Гэта менавіта ты дзіце. Лука сам ж сказаў, што лукашысты як дзеці яму.  по теме была бы версия куда пропал санников и ушел ли он навсегда как козулин Казулін зразумеў, што ім проста скарысталіся, але ён зрабіў подзьвіг сваей галадоўкак (дамогся разглядання яго справы ў ААН). Саннікаву хапіла ў турме. Статкевіч, прабачце, нейкі цьвердалобы. Сядзіць у турме, а яго "партыя" ўсё роўна ідзе на "выбары". На Лубянцы такая псіхалёгія- агенты заўсёды ідуць у расход. Калі Летвіненку адправілі ў Лёндан забіваць Беразоўскага, ён, проста, зразумеў, што пасля гэтага забьюць і яго. Таксама ж і садзяць тых, хто ўдзельнічае ў "выбарах". Халезін=Ахтунх? Ты ведаеш, хто такі Халезін?? Паглядзі ў мэтадычцы ў справачніку (ён там таксама павінен быць). Скарэй усяго, як Казулін, ушол, бо слабак, а палітыка слабакоў адсейвае. Палянь лепяй на Статкевіча, крымень, а не чалавек. І дзе Статкевіч і дзе Саньнікаф? terrorist, ты здаецца разумееш, што такое псэўдааппазіцыя, але, як было адзначана недзе на сайце КХП-БНФ- не ўсё беларусы гэта зразумелі поўнасцю. Вось, глядзі: як мы ведаем, рэжымны троль, напісаў тое, што я працытаваў вышэў. Яны менавіта талкаюць беларусаў, каб зварочвалі ўвагу на падстаўную аппазіцыю. Казуліна ж слабаком ніяк не назавеш (зрабіў подзвіг супраць сістэмы). Саннікаў зразумеў, што быць расходнікам для КГБ таксама- ня тое. А Статкевіч ідзе на выбары! І што тут глядзець, скажы?? Гэта агентура. ну Зенону из-за бугра можно любые заявление делать то Пагадзісь, што лепш зрабіць нармальную заяву з-за "бугра", чым нешта ляпаць баючыся пры рэжыму?? Тое, што Казулін, Саннікаў і інш. нічога ня кажуць- гэта добра, таму, што яны зразумелі, што лепш нічога не рабіць, чым рабіць нешта ня добрае. Але і Казуліна ж таго ж часам чуваць. Тутака я з Зянонам згодны. З гэтым таксама- "Каб змагацца, перш за ўсё, трэба мець розум у галаве і элемэнтарна прадбачыць, што з таго змаганьня атрымаецца. У выніку пустапарожняй швэдзкай правакацыі Лукашэнка сеў на каня сваёй антыбеларускай палітыкі, скарыстаў выпадак напоўніцу. Па-першае, узмацніў рэпрэсіі перад псэўдавыбарамі ў палату, пачаў арыштоўваць нязручных для рэжыма людзей, звольніў беларускіх вайсковых і памежных кіраўнікоў і прызначыў на іх месца расейцаў, атрымаў картблянш для далейшых жорсткіх дзеяньняў, выгнаў швэдзкага амбасадара Эрыксана, на якога даўно вастрыў зубы за яго падтрымку беларускай культуры і веданьня беларускай мовы. (А гэта сьмяртэльны грэх перад антыбеларускім рэжымам.) Адначасна Лукашэнка спыніў дзейнасьць “шкоднай” для рэжыму швэдзкай амбасады і выставіў жорсткія патрабаваньні Летуве, Швэцыі, НАТО і ў цэлым Эўразьвязу, ад якіх ім прыдзецца ганебна адкручвацца, бо міжнародныя нормы заканадаўства былі груба парушаныя жыхарамі Эўразьвязу і грамадзянамі Швэцыі." ? Да, уш, на выхадзе атрымливаецца, што Хиат такая ж псэудаопа, якую ён тудакава гнабил, будучы, ципа, сапраудным нацыянальным беларусам. І к чаму ты гэта сказаў? А паляки малайцы, метка усё ж таки падмецили пра курвау. Ты пра гэбісцкіх правакатараў?
|
|
|
|
|
|
|
****Олег Савоневич****
Кладоискатели
|
я ни в коем разе не поддерживаю цепляющийся за соломинки режим - хватит долуканомились но и оппозиции нету реальной за которой бы пошел элехтарат - тока начинаешь кому то верить и сплошные разочарования наверное нужен такой же как и лука выходец из народа незапятнаный ничем а хотя ... что я брежу забыл совсем про кремль 
|
|
|
|
|
|
|
Ысый
|
тока начинаешь кому то верить и сплошные разочарования тебе мало заявлений от меня? Что тебе ещё надо горемычный?
|
|
|
|
|
|
|
|