Чтобы аннулировать зарегистрированную анкету:
Скрытый текст (нажмите, чтобы показать/спрятать)
Dzień dobry!
Mam na imę ____, nazwisko ____, ur. ______, jestem obywatelem Białorusi, mieszkam w Grodnie( свой вариант) 000000( индекс) po ul. ________( + номер дома и квартиры)
____________( дата регистрации) przy rejestracji ankiety na schengeńską( krajową) wizę na stronie internetowej konsulatu
www.e-konsulat.gov.pl po błędzie serwera u mnie nie została zachowana i wydrukowana ankieta, numer też nie otrzymałem(аm - ж.р.).
Przy ponownej rejestracji serwer wydał błąd, i że nie można wypełnić formularz drugi raz na te same dane.
Na E-maila ________( вписываем электронный адрес,указанный в анкете) formularz wizowy nie otrzymałem(am- для ж.р.)
Z tego powodu, że nie można wypełnić formularz drugi raz na te same dane, wniosek został jednak wpisany w bazie e-konsulat.gov.pl. Czy jest taka możliwość, żeby anulować mi mój formularz wizowy bardzo pilnie? Bardzo mi na Tym zależy!!! Bo chcę zarejestrować się ponownie! Jeżeli rejestracja wizyty nie zostanie anulowana, znowu nie będę móg( mogła) zarejestrować formularz wizowy!
Z góry dziękuję!
Z poważaniem,
oraz nadzieją na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy,
________________(имя, фамилия).
Писать либо сюда:
robert.paluch@msz.gov.pl , либо сюда:
grodno.kg.sekretariat@msz.gov.pl , на имя главного консула