1. Пад Эўропай разумеецца Эўропа! Так, у краінах Эўропы шмат недахопаў, але ты лічыш, што ўвядзеньне крымінальнай адказнасьці за спажываньне наркотыкаў, прастытуцыю і аднаполыя сувязі вырашыць гэтую праблему? Ты лічыш, што забарона на ўсё адпавядае хрысьціянскім прынцыпам??? Кожны чалавек павінен сам вырашаць, што рабіць можна, а што не!!! Жыцьцё- гэта барацьба, у тым ліку і са спакусамі!!!
Навошта дазваляць тое, што знаходзіцца па-за нормамі маралі?
Беларусі патрэбна НЕЗАЛЕЖНАСЬЦЬ!!! Але ў сёняшняй сітуацыі нам самім не справіцца! Нам патрэбна дапамога Эўропы, якая пры жаданьні, хоць неяк можа паўплываць на дыктатарскі рэжым...
Эўропа заплюшчыла вочу на акупацыю Чачэніі, заплюшчыць вочы і на захоп Беларусі, каб не мець праблемаў з газам.
.....канешне, курс абраны Лукашэнкам на яднаньне з Вэнэсуэлай лепшы...
Я такога не гаварыў...
2. Кожны з нас грэшны!!! Так, Лябедзька ў свой час рваў нацыянальны сьцяг і г.д., магчыма праз год ён зноў стане лукашыстам, але пакуль ён у апазіцыі рэжыму, нельга яго ігнараваць!!! Прачніцеся!!! Мы жывем у дыктатарскай дзяржаве!!!! Забудзьцеся на свае дзіцячыя амбіцыі!!! Толькі аб'яднаўшыся, мы завалім вусатага
Уся сутнасьць існавяньня 2дэмсілаў" у тым каб імітаваць палітычную барацьбу. Мне цяжка глядзець, як МФ цягнуць у гэтае жа балота.
3. Загадзя адказваць можа кожны....Ты лепей вазьмі ўдзел у гэтым маршы, можа тады хоць нешта....
O ja, ja!!! Я павяду калёны на рэзыдэнцыю лукі!
І апошняе, галоўнае, каб ты сам не ўпаў у сваіх вачах!!! Хопіць РАЗВАЖАЦЬ!!!! Хопіць ЧАКАЦЬ!!! ДЗЕЙНІЧАЙ!!!
У сваі 14 год ўжо пасьпеў пасядзець у пастарунку па палітычных матывах...