Нет, конечно, виноваты москали в том, что делать колбасу разучились. Виноваты в том, что в магазинах полки полупустые. Виноваты! Во всех бедах беларусов. Спорить не буду.
А вы гісторыю пачытайце, і не толькі пачытайце, а й прааналізуйце.... Як казалі рымляне - гісторыя ёсць настаўніца жыцця..

За то, заграница и свежее мяско и колбаски предлагает, а вот москалики запретили покупать, вот и нет в магазинах Гродно ни одного супермаркета, ни одного нормального интернет клуба. Нет ни чего и всё по вине москалей. Поздравляю.
Я вам пакажу гэта на прыкладзе піва.. Сёння ў нашых крамах айчыннага піва процьма..Паліцу побач з ім як заўсёды ўпэўнена падзяляе расейскае піва, пры тым амаль у такой колькасці, як і наша. А цяпер пытанне - а чаму ў нашай звычайнай гарадзенскай краме на вул.Урублеўскага нельга знайсці хаця б бутэльку польскага ці літоўскага піва?? Ну вы пачнеце мне казаць пра мяжу, Еўразвяз і інш... Добра...! А чаму яго не было 10 год таму?? А..
Кстати, живу в РФ уже приличное время и первый раз слышу о таком отношении к беларусам. Может сами узнаете сначала их мнение, а потом будете вещать.
Пакрыўдзіць вас проста не хочуць..

Не пісаў бы я аб гэтым, калі добра не ведаў бы "их мнение"
Вот я сужу о людях по их поступкам. Что ты из себя представляешь, так и буду думать. Может и в политике такое допустимо, не считаете так?
Згодзен.. ну, і што....??