Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
09 Август 2025, 08:25:16
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Belarus - Ewropa ili Rosija

Страниц  : 1 3 4 5 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Belarus - Ewropa ili Rosija  (Прочитано 17958 раз)
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 09 Июль 2007, 12:42:04 »

Нет, государство устанавливает, кто и где будет продавать алкоголь.
Решает, сколько ты за это заплатишь.
Вот что теперь значит монополия.

Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
Paladin
FUCK GMmmm
Губернатор

Просмотр профиля
« Ответ #31 : 09 Июль 2007, 12:51:14 »

Нет, государство устанавливает, кто и где будет продавать алкоголь.
Решает, сколько ты за это заплатишь.  
Вот что теперь значит монополия.
Пилять! Это пять же не монополия государства на продажу водки... во первых оно ее не выпускает... во вторых не продает но лицензирует продажу причем только розничную. Мож еще обвиним государство в том что у него монополия на принятие подобных решений и законов? Так в этом и есть его смысл. И ненуно кривить понятия... ато вы видно забыли что такое монополя вообще и это ярлык вешаете на все что торчит.
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #32 : 09 Июль 2007, 13:18:48 »

Монопо[ch769]лия (от греч. [ch956][ch959][ch957][ch959] (mono) — один и [ch960][ch969][ch955][ch941][ch969] (poleo) — продаю) — исключительное (монопольное) право в какой-либо сфере деятельности государства, организации, фирмы и т. д.

Это и есть монополия. Ни чего не делая получать бабло.
Ограничить права продавцов - тоже монополия. Раздавать разрешения - это не монополия?

zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #33 : 09 Июль 2007, 14:48:04 »

Просто слово монополия заменяют лицензированием, разрешением, вступительным взносом, минимальным капиталом и т.д.
Ведь фактически, монополии запрещены. Однако, слово можно поменять. Значение остается:(

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #34 : 09 Июль 2007, 16:01:22 »

Трэба ісьці ў Эўразьвяз, але толькі пасьля т :-/аго, як будзе пабудована моцная, незалежная эканоміка, бо інакш Беларусь пападзе ў эканамічную залежнасьць ад Эўразьвяза... Расея - імперыя, і таму яе трэба сьцерагчыся... трэба мець гандлёвыя зносіны з ёй, але нават ў іх трэба ставіцца да прапаноў Расеі са скептыцызмам, і аналізоўваць іх... ніякага сяброўства
пакуль там не ўсталюецца нармалёвая дэмакратыя

zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #35 : 09 Июль 2007, 16:18:36 »

В России и демократия? Вы не про ту страну.
Ну да ладно.
Вы думаете, что ЕС будет заботится о Беларуси? Будет делать денежные подарки?
Я не против индивидуальности Беларуси. Я всеми руками ЗА.
Но связи терять нельзя. Мы находимся в удачном географическом положении, вот чем можно торговать. Путями, инфраструктура вокруг них и т.д.

Админ
Administrator

Viva la DRF!

S alexey.rads forumgrodno Просмотр профиля Email
« Ответ #36 : 09 Июль 2007, 16:37:46 »

Об этом и речь. Необходимо работать на 2 вектора.
Кстати, нужно отдать должное АГЛ: пусть номинально, но он все еще сохраняет такую возможность для Беларуси. Польша и Прибалтика такой возможности уже не имеют.

Viva la DRF!
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #37 : 09 Июль 2007, 16:46:04 »

С кім працаваць на два вектары!?!? З краінай, якая ўжо амаль 500 год імкнецца зьнішчыць Беларусь і ўсё беларускае!?!? Польшча і Прыбалтыка ня робяць ніякіх культурных стасункаў з Расеяй, і таму ў іх моцная нацыянальная культура, ім ня пагражае вынішчэньне. Яшчэ раз паўтараю, што пакуль Расея не пазбавіцца сваёй імперскай сутнасьці адносіны з ёй павінны абмяжоўвацца гандлям
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #38 : 09 Июль 2007, 17:11:35 »

Вы через чур всё идеализируете. Это излишне. Ни кто не хочет навязать русский язык или культуру в РБ. Есть лобби, к которому стремиться каждая из стран. Лобби беларуского в России тоже есть.
Возьмем ТД Неман. Чистая прибыль за 2006 год составила 1,5 млн бел рублей. Вы знаете, куда можно засунуть такую "огромную" прибыль для предприятия таких масштабов? Могу подсказать...
Так они приезжают в Москву и торгуют на рынках. Есть Белорусские подворки, на некоторых рынках, где цены смешные для местных жителей. Так вот. Неман освобождают от всех налогов, аренду не берут, дают в Москве временное жилье и т.д. Так они за 1 поездку привозят годовой доход Немана. Вам это о чем нибудь говорит? Как Вы думаете, какая будет выручка от продажи ассортимента Немана в Варшаве?
Надо учитывать все реалии жизни. То к чему стремимся и то как их можно осуществить.
Имперские замашки и прочее, здесь не при чем. Научится жить необходимо. Учитывайте, что за Вас ни кто работать и делать подарки не будет.

sol
Почетный гродненец

И снова бой, покой нам только снится!

S Просмотр профиля
« Ответ #39 : 09 Июль 2007, 17:15:33 »

С кім працаваць на два вектары!?!? З краінай, якая ўжо амаль 500 год імкнецца зьнішчыць Беларусь і ўсё беларускае!?!? Польшча і Прыбалтыка ня робяць ніякіх культурных стасункаў з Расеяй, і таму ў іх моцная нацыянальная культура, ім ня пагражае вынішчэньне. Яшчэ раз паўтараю, што пакуль Расея не пазбавіцца сваёй імперскай сутнасьці адносіны з ёй павінны абмяжоўвацца гандлям
500 гадоў імкнулася але так і не знішчыла. Можа дрэнна імкнулася?
Дарэчы а ці з'яўляешся ты беларусам сам? Ужо на колькі дрэнна я валодаю беларускай мовай, але такую памылку як "зьнишчыц" ніколі бы не дапусціў. Ох чую я што ты яшчэ адзін платны агент з незалежнай, у іх здаецца з мяккая бывае.
« Последнее редактирование: 09 Июль 2007, 17:17:19 от sol » Записан

Вместе мы сильнее!
litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #40 : 09 Июль 2007, 21:30:05 »

Вы через чур всё идеализируете. Это излишне. Ни кто не хочет навязать русский язык или культуру в РБ. Есть лобби, к которому стремиться каждая из стран. Лобби беларуского в России тоже есть.
Возьмем ТД Неман. Чистая прибыль за 2006 год составила 1,5 млн бел рублей. Вы знаете, куда можно засунуть такую "огромную" прибыль для предприятия таких масштабов? Могу подсказать...
Так они приезжают в Москву и торгуют на рынках. Есть Белорусские подворки, на некоторых рынках, где цены смешные для местных жителей. Так вот. Неман освобождают от всех налогов, аренду не берут, дают в Москве временное жилье и т.д. Так они за 1 поездку привозят годовой доход Немана. Вам это о чем нибудь говорит? Как Вы думаете, какая будет выручка от продажи ассортимента Немана в Варшаве?
Надо учитывать все реалии жизни. То к чему стремимся и то как их можно осуществить.
Имперские замашки и прочее, здесь не при чем. Научится жить необходимо. Учитывайте, что за Вас ни кто работать и делать подарки не будет.
І ўсё роўна экспарт менавіта з Еўразвязам у нас складае 46%, а з Расеяй - 35%... Тут разумець іншае трэба.. Роўныя (!) эканамічныя адносіны з Расеяй ну проста немагчымы, бо Расея - гэта вялікая краіна (маю на ўвазе тэрыторыю) якая яшчэ пры гэтым з намі мяжуе. Вынікі такіх адносінаў я думаю вам зразумелыя.. І калі мы хочам нейкай роўнасці ў гэтых стасунках нам трэба падтрымка й своеасаблівае апірышча... ў выглядзе напрыклад Еўразвяза..

Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #41 : 09 Июль 2007, 22:37:21 »

*Ни кто не хочет навязать русский язык или культуру в РБ*
ха-ха-ха  Смеющийся

*500 гадоў імкнулася але так і не знішчыла. Можа дрэнна імкнулася?*
яна ніколі ня зьнішчыць нас, бо беларусы самы мужны, сьмелы і моцны народ у сьвеце(гучыць пафасна, але так і ёсьць)

*Ужо на колькі дрэнна я валодаю беларускай мовай, але такую памылку як "зьнишчыц" ніколі бы не дапусціў.*
Тарашкевіца, братку, тарашкевіца... мне брыдка карыстацца мовай, якую прыдумалі бальшавікі Подмигивающий

*Надо учитывать все реалии жизни. То к чему стремимся и то как их можно осуществить.*
Будзем жыць хоць і з лучынай, але самастойна© (Пазьняк, напэўна)
M-lle Burundukova
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #42 : 09 Июль 2007, 23:03:01 »

жалуюсь сюда.

виза в европу стоит 65 евро! россиянам- 35. и надо еще кучу бумажек дотащить, что ты не верблюд. не дай бог останусь там деньги европейские зарабатывать.
арабов-пакистанцев напускали себе, выловить никого не могут. кстати, всегда интересовало, почему их туда пускают, а нас нет.
ненавижу визы, чувствуешь себя непонятно кем. Обеспокоенный

angry я.
Maksitamin
Настоящий гродненец

Ура!

Просмотр профиля
« Ответ #43 : 09 Июль 2007, 23:15:48 »

виза в европу стоит 65 евро! россиянам- 35. и надо еще кучу бумажек дотащить, что ты не верблюд. не дай бог останусь там деньги европейские зарабатывать.
арабов-пакистанцев напускали себе, выловить никого не могут. кстати, всегда интересовало,[highlight] почему их туда пускают, а нас нет[/highlight].
ненавижу визы, чувствуешь себя непонятно кем. Обеспокоенныйangry я.
Нет ничего хуже, чем совковое воспитание. Шариков. От его выходок современный советико испытывает оргазм. Жириновский и Шнур.
А знешь ли ты сколько стоит белорусская виза для жителей Евросоюза?
M-lle Burundukova
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #44 : 09 Июль 2007, 23:21:19 »

сколько? примерно столько же. только сравнение смешно, их зарплаты и наши. не находите разницы?

и что про совок? вы, простите, чем хуже пакистанца?
Maksitamin
Настоящий гродненец

Ура!

Просмотр профиля
« Ответ #45 : 09 Июль 2007, 23:32:57 »

сколько? примерно столько же. [highlight]только сравнение смешно, их зарплаты и наши. не находите разницы?[/highlight]
и что про совок? вы, простите, чем хуже пакистанца?
Аргументация конечно в стиле БТ.  Смеющийся
 А давайте деклорацию о доходах в посольстве требовать. Если зарплата такая как у нас тогда 65 евро. А если 3000 Евро в месяц "заграбастаешь" тогда 300. Да, мы что в два раза больше зарабатываем чем русские (по твоей логике исходя из цены виз).
Я? Когда пьяный тожде дибильные вопросы задаю.
M-lle Burundukova
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #46 : 09 Июль 2007, 23:39:39 »

ну что вы хамите-то сразу? или это чтоб речь убедительнее звучала?    :-/

красная нить поста 43 не зарплаты у нас и у них, а отношение к людям.

хамите дальше, мужчина.
« Последнее редактирование: 10 Июль 2007, 00:35:27 от LULU » Записан
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #47 : 10 Июль 2007, 09:51:30 »

І ўсё роўна экспарт менавіта з Еўразвязам у нас складае 46%, а з Расеяй - 35%... Тут разумець іншае трэба.. Роўныя (!) эканамічныя адносіны з Расеяй ну проста немагчымы, бо Расея - гэта вялікая краіна (маю на ўвазе тэрыторыю) якая яшчэ пры гэтым з намі мяжуе. Вынікі такіх адносінаў я думаю вам зразумелыя.. І калі мы хочам нейкай роўнасці ў гэтых стасунках нам трэба падтрымка й своеасаблівае апірышча... ў выглядзе напрыклад Еўразвяза..

Извините, но ваши числа меня ввергли в восторг. Этож надо. Где Вы такое взяли? Порадовали старикашку безмерно. Или Вы к экспорту относите транзит газа и нефти? Тогда да, конечно, зарабатывает РБ сейчас на этом огромные деньжищи:)

Почему Вы считаете, что невозможны нормальные экономические отношения с Россией? Не пойму логики влияния размера территории. Может Вы сравните количество населения, тогда нам ЕС надо боятся не по детски, уже про Индию и Китай молчу.

А поддержку от ЕС и прочих, РБ получит такую же как и Польша. Кричит, ручонками машет, а толку от этого ноль. Ни одна страна не поставит свои интересы выше интересов своей. Поэтому ни Германия ни Франция, а тем более США не будет отстаивать интересы РБ в ущерб своим собственным. Делайте выводы.
« Последнее редактирование: 10 Июль 2007, 09:53:29 от zloykak@ » Записан

litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #48 : 10 Июль 2007, 15:31:18 »

Извините, но ваши числа меня ввергли в восторг. Этож надо. Где Вы такое взяли? Порадовали старикашку безмерно. Или Вы к экспорту относите транзит газа и нефти? Тогда да, конечно, зарабатывает РБ сейчас на этом огромные деньжищи:)
Па-мойму гэта ўжо ўсім вядома... спампуйце любы агляд і самі паглядзіце http://research.by/rus/bmer/by/2007by/

Почему Вы считаете, что невозможны нормальные экономические отношения с Россией? Не пойму логики влияния размера территории. Может Вы сравните количество населения, тогда нам ЕС надо боятся не по детски, уже про Индию и Китай молчу.
А што вы лічыце  "нармальнымі эканамічннымі адносінамі з Расеяй"?? А логіка ўплыва памеру тэрыторыі тут самая што ні ёсць прамая... Расея зараз не лічыць (да й у далейшым не будзе лічыць) нас за нейкага гандлёвага партнёра, а лічыць як краіну для суцэльнага збыту сваёй таннай прадукцыі. Пра якую "нармальнасць" тут можна казаць.. Зазірніце ў любую значную беларускую краму, і вы ўбачыце, што 70-75% тавару ў ёй - з Пензы, Сыктывкара й г.д... Гэта значыць што Беларусь ужо даўно трапіла ў эканамічнае поле Расеі, якое як вам вядома нестабільна.. Крокі па забароне паставак беларускага цукру й мяса ў Расею паказваюць нам непатрыбнасць нашых тавараў ў гэтай краіне. Выйсці на айчынны рынак у поўнай меры немагчыма - там ужо сядзяць расейскія "харчовыя" магнаты.. Вось і атрымліваецца такі эканамічны калапс.. :-/ :-/ Вы казалі пра Індыю - не хвалюйцеся, у Бангладэшы я ўпэўнены будзе тая ж самая сітуацыя.  А цяпер уявіце, што Беларусь - чалец ЕЗ. Адразу ж мяняюцца адносіны да яе з боку расейскага бізнесу. Расейцы будуць супрацоўнічаць з беларускімі прадпрыемствамі, але не проста з прадпрыемствамі Беларусі, а ўжо як з прадпрыемствамі ЕЗ. Вось тады ўжо й будзе нейкая роўнасць... і "нармальнасць". Улыбка

А поддержку от ЕС и прочих, РБ получит такую же как и Польша. Кричит, ручонками машет, а толку от этого ноль. Ни одна страна не поставит свои интересы выше интересов своей. Поэтому ни Германия ни Франция, а тем более США не будет отстаивать интересы РБ в ущерб своим собственным. Делайте выводы.
А я вам не пра Францыю й Нямеччыну кажу, я кажу вам пра Еўразвяз - звяз краін, якія маюць адзіную валюту, адзіны бюджэт, адзіныя мэты і інш.. Наконт Польшчы не ведаю (штосьці не скардзіцца яна), аднак ведаю, што кожны год з бюджэту ЕЗ усім краінам звязу на развіццё сельскай гаспадаркі вылучаецца 35% - лічба даволі значная. Быў у Венгрыі й ведаю, што з дапамогай ЕЗ венгры аднавілі шмат архітэктурных помнікаў і зараз зарабляюць на турызме мільёны. Не ўсё так дрэнна, як вам здаецца.. Улыбка

zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #49 : 10 Июль 2007, 16:22:29 »

Па-мойму гэта ўжо ўсім вядома... спампуйце любы агляд і самі паглядзіце http://research.by/rus/bmer/by/2007by/

Угу, полно там статей с раскладом таким  Смеющийся Не смешите.
Дайте мне цифры, там, где Вы указали, их нет.
Только отнимите из него экспорт нефти и газа. Буду заранее благодарен:)
Можете свежие данные поучить http://www.neg.by/news/6397.html

А што вы лічыце  "нармальнымі эканамічннымі адносінамі з Расеяй"?? А логіка ўплыва памеру тэрыторыі тут самая што ні ёсць прамая... Расея зараз не лічыць (да й у далейшым не будзе лічыць) нас за нейкага гандлёвага партнёра, а лічыць як краіну для суцэльнага збыту сваёй таннай прадукцыі. Пра якую "нармальнасць" тут можна казаць.. Зазірніце ў любую значную беларускую краму, і вы ўбачыце, што 70-75% тавару ў ёй - з Пензы, Сыктывкара й г.д... Гэта значыць што Беларусь ужо даўно трапіла ў эканамічнае поле Расеі, якое як вам вядома нестабільна.. Крокі па забароне паставак беларускага цукру й мяса ў Расею паказваюць нам непатрыбнасць нашых тавараў ў гэтай краіне. Выйсці на айчынны рынак у поўнай меры немагчыма - там ужо сядзяць расейскія "харчовыя" магнаты.. Вось і атрымліваецца такі эканамічны калапс.. :-/ :-/ Вы казалі пра Індыю - не хвалюйцеся, у Бангладэшы я ўпэўнены будзе тая ж самая сітуацыя.  А цяпер уявіце, што Беларусь - чалец ЕЗ. Адразу ж мяняюцца адносіны да яе з боку расейскага бізнесу. Расейцы будуць супрацоўнічаць з беларускімі прадпрыемствамі, але не проста з прадпрыемствамі Беларусі, а ўжо як з прадпрыемствамі ЕЗ. Вось тады ўжо й будзе нейкая роўнасць... і "нармальнасць". Улыбка

А кто РБ будет считать партнером? Что Вы здесь демагогией занимаетесь?
РФ виновата в том, что производит дешевле и качественнее? Или же Саша ей дал здесь референции? Разбирайтесь с презиком, а не с РФ.
По поводу смены отношений... Посмотрите на Грузию и Украину. Отношения чисто деловые. Что здесь не так? А то, что Саша держится за власть и дает разгуляться любому, кто помогает удержаться у власти, виновата не РФ.
Смотрите в первую очередь на себя (своего президента). При чем здесь страны конкретные и народы?

Наконт Польшчы не ведаю (штосьці не скардзіцца яна)

А мяско по чем нынче польское в РФ?
« Последнее редактирование: 10 Июль 2007, 16:54:27 от zloykak@ » Записан

Maksitamin
Настоящий гродненец

Ура!

Просмотр профиля
« Ответ #50 : 10 Июль 2007, 16:26:21 »

А белорусское мяско почём в РФ?
Maksitamin
Настоящий гродненец

Ура!

Просмотр профиля
« Ответ #51 : 10 Июль 2007, 16:29:08 »

А сколько стоит переклеить наклейку
Made in Poland на
Made in Brasil ?  Смеющийся
Раасказывал мне один калининградец...
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #52 : 10 Июль 2007, 16:51:02 »

А сколько стоит переклеить наклейку
Made in Poland на
Made in Brasil ?  Смеющийся
Раасказывал мне один калининградец...

То, что ваш калининградец продаст 10 тушек, ни как не сказывается на общем объеме торговли.
А переклеить наклейку на товаре сельхоз назначения - это Вы загнули. Тоже смено.
Тоже, что продавать, уран под маркой made in Poland  Смеющийся

litwin
Почетный гродненец

Беларусь перад усім

Просмотр профиля
« Ответ #53 : 10 Июль 2007, 22:12:33 »

Угу, полно там статей с раскладом таким  Смеющийся Не смешите.
Дайте мне цифры, там, где Вы указали, их нет.
Ну я не вінаваты ў тым, што вы пампаваць не ўмееце, ці ўвогуле не разумееце значэнне гэтага беларускага слова.. Калі вы ўсё ж такі авалодаеце гэтым мастацтвам і нарэшце спампуеце сабе апошні "Штомесячны агляд эканомікі Беларусі", то ў правым баку вы ўбачыце наступнае:
Насельніцтва: 9.71 млн чалавек
Прамысловасьць / ВУП: 27.6%
Сельская гаспадарка / ВУП: 7.5%
Інвестыцыі / ВУП: 24.3%
Экспарт: Расія 35%, ЭЗ 46%
Імпарт: Расія 59%, ЭЗ 22%
Уважлівей чытаць трохі трэба... Подмигивающий

А кто РБ будет считать партнером? Что Вы здесь демагогией занимаетесь?
РФ виновата в том, что производит дешевле и качественнее? Или же Саша ей дал здесь референции? Разбирайтесь с презиком, а не с РФ.
По поводу смены отношений... Посмотрите на Грузию и Украину. Отношения чисто деловые. Что здесь не так? А то, что Саша держится за власть и дает разгуляться любому, кто помогает удержаться у власти, виновата не РФ.
Смотрите в первую очередь на себя (своего президента). При чем здесь страны конкретные и народы?
Прэзідэнт тут не пры чым... Які б ён не быў, адносіны Расеі да нас будуць усё роўна аднолькавыя.. Расейцы ўвогуле не лічаць нас за які-небудзь народ. Спытайце ў любога звычайнага расейца наконт гэтага.. А калі яны лічаць нас "недаробленымі рускімі" пра якія дзелавыя адносіны можна размаўляць... Вынік: Беларусь робіцца эканамічна залежнай ад расейскага рынку. Аднак беларусы, шаноўны zloy kak @, у 91 усталі на шлях незалежнасці і хочуць роўнасці ў адносінах, якая б забяспечыла нам гэту незалежнасць. Такую роўнасць на мой погляд нам можа гарантаваць толькі Еўразвяз..
Наконт Украйны: гэта краіна мае вялікія ўласныя матэрыяльныя рэсурсы, якія могуць забяспечыць ёй эканамічную незалежнасць, Беларусь такіх рэсурсаў на жаль не мае..
Наконт Грузіі: менавіта я не ведаю пра становішча Расеі ў Грузіі бо 1) я ніколі там не быў; 2) не ведаю грузінскай мовы, таму не магу прааналізаваць грузінскія крыніцы па гэтай тэматыцы.. Можа ў вас што цікавае ёсць..?

Ну Польшча хоць мае магчымасць гандляваць сваім мясам не толькі на ўнутраны, але й на знешні еўрапейскі рынак, Беларусь - ні таго, ні іншага..

Капялюш
Почетный гродненец

Просмотр профиля Email
« Ответ #54 : 10 Июль 2007, 22:36:02 »

http://pbpf.org/art.php?art=103&cat=3&lang=be

Словы з апошняга абдзацу вельмі падыходзяць да тэмы
Почетный гродненец

Пачынаю, пакуль зрэдку, пісаць на беларускай мове

Просмотр профиля
« Ответ #55 : 11 Июль 2007, 01:46:35 »

Кину-ка я сюда:

Адно зь вядучых выданьняў Злучанага Каралеўства «Times» засяродзіла ўвагу на наступнай навіне. Згодна апошняй статыстыке, у сучаснай Вялікабрытаніі імя Мухамед стала другім па папулярнасьці для навароджаных хлопчыкаў. Менавіта гэтае імя ўвайшло ў «тройку імён-лідэраў» - канстатуе выданьне. І пакуль яшчэ ангельскае імя Джэк утрумлівае пальму первэнства, другому, ня менш традыцыйным для Ангельшчыны імені - Томас, прыйшлося саступіць свае пазіцыі навароджаным Мухамедам, і зьмясьціцца на трэцяе месца.

І гэты факт для сучаснай Брытаніі настолькі жудасны , наколькі й абыдзены. Сёньня ў Вялікабрытаніі жувуць ужо мільёны мусульман. І пакуль гэтыя адсоткавыя суадносіны з карэннымі белым насельніцтвам Брытаніі усё яшчэ не на карысьць апошніх, нараджаемасьць сярод мусульман больш чым у тры разы перавышае аналягічны паказчык у карэннага насельніцтва Туманнага Альбіёну. Такім разам, час, калі прыйдзе так званае «заступленьне карэнага насельніцтва некарэнным» можна пралічыць разам ужо нават арыфмітычна. Гэткага роду трупныя плямы на целе некалі аднаго зь вялікіх эрапейскіх народаў — звычайнае наступства пагубнай «дэмакратычнай, зноснай, мульцірасавай палітыкі».

http://aljans.org/index.php?option=com_content&task=view&id=58

Няхай жыве магутны, сьмелы
Наш беларускі вольны дух.
Штандар наш бел-чырвоны-белы,
Пакрый сабой народны рух.

На бой! За шчасьце і за волю
Народу слаўнага свайго!
Браты, цярпелі мы даволі,
На бой усе да аднаго!
Maksitamin
Настоящий гродненец

Ура!

Просмотр профиля
« Ответ #56 : 11 Июль 2007, 02:05:59 »

То, что ваш калининградец [highlight]продаст 10 тушек, ни как не сказывается на общем объеме торговли.[/highlight]
А переклеить наклейку на товаре сельхоз назначения - это Вы загнули. Тоже смено.
Тоже, что продавать, уран под маркой made in Poland  Смеющийся
Ай-яй-яй. Ты наверно не заметил вопрос о белорусском мясе  Подмигивающий (Белорусском ли?)
А про переклеить вообще смешно. Корупшн- гниль государства.
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #57 : 11 Июль 2007, 02:25:32 »

Смеющийся Смеющийся Смеющийся
« Последнее редактирование: 11 Июль 2007, 02:27:35 от www » Записан

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
zloy kak @
Кандидат в депутаты

я всё вижу

Просмотр профиля
« Ответ #58 : 11 Июль 2007, 09:53:41 »

litwin еще раз тебе повторю. Из данных по экспорту, выними экспорт транзитной нефти и газа. Данные получатся очень интересными.
Прэзідэнт тут не пры чым... Які б ён не быў, адносіны Расеі да нас будуць усё роўна аднолькавыя.. Расейцы ўвогуле не лічаць нас за які-небудзь народ. Спытайце ў любога звычайнага расейца наконт гэтага.. А калі яны лічаць нас "недаробленымі рускімі" пра якія дзелавыя адносіны можна размаўляць... Вынік: Беларусь робіцца эканамічна залежнай ад расейскага рынку.

Нет, конечно, виноваты москали в том, что делать колбасу разучились. Виноваты в том, что в магазинах полки полупустые. Виноваты! Во всех бедах беларусов. Спорить не буду. За то, заграница и свежее мяско и колбаски предлагает, а вот москалики запретили покупать, вот и нет в магазинах Гродно ни одного супермаркета, ни одного нормального интернет клуба. Нет ни чего и всё по вине москалей. Поздравляю.
И особое спасибо президенту, за мою счастливую жизнь как предпринимателя. Столько возможностей, налоговый рай, так всё легко и быстро в оформлении, нет ни чрезмерного количества проверяющих органов, всё на благо народа.

И вывод у Вас очень логичный  Веселый Кстати, живу в РФ уже приличное время и первый раз слышу о таком отношении к беларусам. Может сами узнаете сначала их мнение, а потом будете вещать.

Вот я сужу о людях по их поступкам. Что ты из себя представляешь, так и буду думать. Может и в политике такое допустимо, не считаете так?
Если президент попу лижет Ельцину/Путину, то к нему и относятся как к пополизу. А народ, который выбрал себе такого руководителя, считается таким же.
Это как любая фирма, руководитель умен и проворен - будет процветание, чем бы он не решил заняться. Если м#дак и попрошайка, то так и будет жить его фирма.

Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #59 : 11 Июль 2007, 16:08:45 »

А народ, который выбрал себе такого руководителя, считается таким же.
Угу, все 94% выбрали!  Улыбка

Народу слаўнага свайго!
На бой усе да аднаго!
Страниц  : 1 3 4 5 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в: