комментарии поляков с сайта "Твой Стыль":
http://t-styl.info/by/106/news/5478Jurek (05 траўня 2011, 08:41)
Калегі з Гродна!- дзякуем Вам за запрашэнне нас да Сябе. Цяпер мы разам будзем змагацца за правы веласіпедыстаў на нашых дарогах.Шчыра спачуваем сям'і і сябрам Святланы. [`] Hе дазволім забіваць нас безабаронныx, таму што мы выбралі ровар! Польшча з'яўляецца таксама краінай павышай рызыкі для веласіпедыстаў. Мы павінны вучыць кіроўцаў што раварыст таксама чалавек! Сардэчна запрашаем у Беласток! - Велоклуб "ESKAPADA"
www.eskapada.podlasie.plBasia (05 траўня 2011, 00:00)
Dla mnie ten rajd rowerowy był pełen pozytywnych emocji i wiary w dobro człowieka.Potwierdziło się to,że w przyjaźni nie chodzi o to,by mówić jednym językiem,mieszkać w tym samym mieście, czy kraju,chodzić do tej samej szkoły...Mam nadzieję,że nasza Przyjaźń rozkwitnie.Niech pozostaną po wspólnie przeżytych chwilach najważniejsze z pamiątek- serce otwarte na drugiego człowieka.Pamiątki giną, pamięć zostaje. Gorąco Pozdrawiam Wszystkich (a Jurę, który pomagał mi pchać rower na górę informuję,że przeżyłam i mam się dobrze :-)!!!) Do zobaczenia!
JANUSZ (03 траўня 2011, 23:21)
Cudne miasto, piękny kraj, życzliwi ludzie. Dzięki ich życzliwości i spędziłem tam wspaniały weekend. Grodno - Kanał Augustowski - Grodno - Odelsk - Cichawola - Kamieniuki - Cichawola - Białowieża. Dziękuję za Wasze zaangażowanie. Dzięki Waszemu zaangażowaniu były to wspaniałe chwile na wschodnich ziemiach. Podziękowania dla Wani i jego żony, Jurka, Aleka, Władysława oraz Bogdana i jego brata z Odelska za wspaniałe przyjęcie nas na Grodzieńszczyźnie. POZDROWIENIA z POLSKI i do zobaczenia na rowerowym szlaku.