Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
10 Август 2025, 14:48:36
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 6 7 9 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Ходунки хорошо или плохо?  (Прочитано 48666 раз)
Беларусачка
Настоящий гродненец

Просмотр профиля WWW
« Ответ #210 : 13 Февраль 2011, 01:18:30 »

У нас было і адно, і другое.  Спачатку начыталась, зразумела, што не так гэта і карысна, што тонус бывае... карацей, не планавала.

Але наш дзіць аказаўся такі гарласты і патрэба ў сне была мініальная (3 гадзіны ўначы - і ўсё...) я на сцену з ім лезла, таблеткі піла ўся сям'я оптам... страх узгадаць... А ён у нас проста гультай быў, навучыўся варочацца, і ўсё - я табе, мама, паказаў, а зараз ты мяне варочай.

Пералапаціўшы гору літаратуры ў пошуку хадуноў і скакуноў (вырашылі напружыць дзіця оптам  Смеющийся), зразумела, што трэба купляць дарагія і якасныя. І каб прылады гэтыя кватэру новую не псавалі: скакуны не на дзюбеле, хадуны з гумовым бамперам. Купілі ў Мінску скакуны "Pilsan" і хадуны "Capella". Якасней не знойдзеш. скакунамі і зараз карыстаемся, хадуны ўжо прадалі, тыя ні разу не перакуліліся, нават калі дарослыя дзеці залазілі.

У скакуны пасадзілі ў 6,5 месяцаў. І гэта была мая першая выспаная ноч у ролі мамы, я нават прачнулась першая, праверыць, ці дыхае ён  Смеющийся. Дзіця як падмянілі... радасці было ўсёй сям'і. Малыш проста пачаў стамляцца за дзень фізічна ад скачак.

Хадуны прыехалі праз 2 тыдні, так ён не адразу зразумеў, што там не скакаць трэба, а ногі перастаўляць. Карацей, я гатова была маліцца на гэтыя прылады... Бабку-шаптуху замянілі  Смеющийся Смеющийся

Толькі вы не падумайце, што мы цэлы дзень толькі і мянялі месцамі хадуны-скакуны, мы не перабольшвалі. Проста дзіцяці стала ўсё рэзка цікава: і поўзаць пачаў, і сваімі справамі займацца, а галоўнае - спакойна спаць!

Вось такі ў нас вопыт. Спадзяюся, каму таксама дапаможа. Але, паўтаруся, толькі якасныя!!!

Страниц  : 1 ... 6 7 9 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт