Думки вголос

Спочатку було 3 різних голоси: за БМВ, Тойоту, Пежо. Хонда - перший другий голос (за Тойоту). Потім ще 2 голоси в нікуди - за Рено і Крайслер. А потім всі дружньо повалили голоси за Тойоту. При чому деякі голосують в стилі "ладно вже, хай буде". Варіанти 2:
1. Тойота - маф. При чому не стріляючий, бо стріляючого б мафи не залишили б в біді. (
до речі, якщо повішаний - черговий маф, то постріл мафії вночі буде чи ні?). Тоді проголосувавших за нього залишать в спокої на якийсь час, бо зараз все таки більшість голосів є від мирних, або і навіть всі від мирних. А ті, хто його виправдовував, починають бути підозрюваними.
2. Тойота - мир. Тоді мені капєц

А якщо серйозно, то під підозру автоматично попадуть ті, хто мене підтримав. Бо так як мафам невигідно першим голосувати, щоб не привертати до себе увагу, вони переважно додають голоси до тих, хто вже має хоч би голос, або зливають голос на когось лівого, або на своїх (для алібі), якщо їм нічого не грозить.
Тому в мене зараз є 2 варіанти.
а) залишити все, як є, щоб подивитись ким був Тойота і робити подальші висновки.
б) переголосовувати за іншого підозрюваного, щоб подивитись на реакцію інших. Цей хід теж би міг принести цікаві результати. Але якщо більшість все таки повішає Тойоту, а він буде мафом, то мені капєц