Нарэшце не паленаваўся. Option "XkbLayout" "pl,ru,by"

Карыстаючыся полiтычнай сытуацыяй, беларускае сялянства пачынае палiць маёнткi, выганяць i забiваць паноў.
Мяне цікавіць адказ на такое пытанне. Вы лічыце паны = палякі?
Як толькi рускi ўрад устанавiў парадак, то ён з вялiкаю жорсткасьцю пачаў душыць паўстаньне i абараняць паноў, ня гледзячы на тое, што паны на Беларусi ў часы кампанii выступiлi процi рускага ўраду i ўтварылi незалежнае ад Расii гаспадарства ў злучнасьцi з Польшчай.
Відавочна гісторык забыўся пра якія часы ідзе гутарка і яго панясло на літэрацкія адступленні.
А чего вас так разволновала моя провокация? Вы здесь на форуме единственный настоящий поляк?
Я абсалютна спакойны. Ад самага пачатку. Я проста прывеў спадару прыклад таго шта палякі та на русіфікацыю плявалі... а вось што беларусы? чаму не бараніліся і да гэтай пары не баронняца? Чаму?
Совокупность нескольких факторов, действующих в одном направлении, производит больший эффект, чем действиее одного. Что здесь непонятного?
Незразумела як народ можа адмовіцца ад сваей найважнейшай уласнасці? Яшчэ раз паўтаруся... палякі былі тут у тых самых умовах.
Гэта ад яе i не патрабуецца - дастаткова, што апроч Каралеўства Польскага, было б яшчэ Каралеўства Лiтоўскае.
Хехе... я не пра тое... Ці маючы карону Вітаўт здолеў бы паканаць крыжакаў і татар? Хіба толькі "вогненнымі шарамі з вачэй і маланкай са ср...кі" © Адважнае сэрца. Ваявода з яго быў такі як з мяне падземны верталет яму пашанцавала з Ягайлай. Я лічу што толькі дзякуючы Ягелонам мы цяпер гаворым пра слаўную ВКЛ. Карона тако самага не здзейснілаб... Напрыклад карона у Польшчы увогуле не вырашала ваенныя канфлікты.