Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
05 Август 2025, 13:19:20
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  :   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: 16 июля-день солидарности с политзаключёнными  (Прочитано 3395 раз)
MShmel
Настоящий гродненец

жыць і размаўляць па-свойму

Просмотр профиля WWW Email
« Ответ #0 : 18 Июль 2006, 13:18:57 »

Гэта класна, што ў гэтым горадзе хаця б нехта нешта робіць. Але не толькі мне адному, калі даведаўся пра акцыю "16", здалося, што арганізатары не здольныя вучыцца на сваіх памылках. Я толькі ЗА, каб актыўна працаваць. Я лічу, трэба арганізоўваць акцыі так, каб па-першае - яны пачыналіся раней, чым прыйдуць мянты, па-другое - яны цягнуліся няшмат часу і асноўная частка людзей пасьпела разысьціся без затрыманьняў (гэта значыць мянтоў вызываюць, яны едуць, а мы тым часам ужо скончылі акцыю). Тады людзі паціху перастануць баяцца і магчыма нехта далучыцца. Асноўнай мэтай, як я разумею, павінна быць інфармаваньне насельніцтва (раздача агітматэрыялаў кшталту "Народнае Волі"). Аднак, ня трэба зацыклівацца на адных толькі акцыях салідарнасьці. Можна займацца культурнымі акцыямі, ладзіць суботнікі Улыбка Гэта таксама прынясе карысьць нашае радыяцыйнае зямлі. І размаўляць па-беларуску можна пачаць.
Тут ужо пісалі, што няблага было б стварыць групу людзей (чалавек 30-50 якія ведаюць кожны кожнага ў твар) якая б ладзіла гэтыя акцыі. Мне падаецца, такую суполку стварыць рэальна і гэтым трэба заняцца.

Хай ня зломіць нас навала!
Нас багата! Нас ня мала!
Разам шмат чаго мы зможам!
Верым! Можам! Пераможам!

Страниц  :   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль: