yurist777
Гродненец
|
 |
« : 14 Июль 2006, 20:01:32 » |
|
16 июля 18:00 ул. Совецкая около дома профсоюзов. Акция солидарности с политзаключёнными. Зажги свечу СВОБОДЫ!!!
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Ха-ха-ха!!! Зноў мянты прыйдуць раней за ўсіх, вас хутка пахапаюць і завязуць на Тэльмана. Асноўная маса людзей будзе глядзець здалёк і баяцца. І хто тут кажа пра піяр у суседніх тэмах? А слупы ўсе абклеілі рэклямай як мінулым разам? Посьпехаў, але гэта акцыя асуджаная ўжо зараз. Я лепш пайду на Крамбамбулю.
|
|
|
|
|
|
|
yurist777
Гродненец
|
хорошего отдыха с крамбамбулей [smiley=14.gif] Кста, хороший ход, чтобы переубедить кого-то другого не ходить на акцию [smiley=stop.gif] И кем это акция заранее асуджаная ? Аватарка у тебя хорошая  Милиция с народом!!!!! 
|
|
« Последнее редактирование: 16 Июль 2006, 13:01:20 от yurist777 »
|
|
|
|
|
MShmel
|
Асуджаная тымі, хто кідае інфу ў Сеціва (і клеіць на слупы). Гэта неканструктыўна, мне падаецца, бо ўсё роўна скончыцца затрыманьнямі. На форуме ўжо казалі, што трэба зрабіць групу людзей, якая б займалася гэтымі акцыямі й кантактавала без дапамогі форуму й лістовак. Бо ўсё, што выкладзена ў Сеціва будзе прачытана. Проста мне падаецца, што арганізацыю можна было б палепшыць. А на Крамбамбуле было класна 
|
|
|
|
|
|
|
yurist777
Гродненец
|
2 MShmel Так может начнём что-то делать в этом направлении?
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Гэта класна, што ў гэтым горадзе хаця б нехта нешта робіць. Але не толькі мне адному, калі даведаўся пра акцыю "16", здалося, што арганізатары не здольныя вучыцца на сваіх памылках. Я толькі ЗА, каб актыўна працаваць. Я лічу, трэба арганізоўваць акцыі так, каб па-першае - яны пачыналіся раней, чым прыйдуць мянты, па-другое - яны цягнуліся няшмат часу і асноўная частка людзей пасьпела разысьціся без затрыманьняў (гэта значыць мянтоў вызываюць, яны едуць, а мы тым часам ужо скончылі акцыю). Тады людзі паціху перастануць баяцца і магчыма нехта далучыцца. Асноўнай мэтай, як я разумею, павінна быць інфармаваньне насельніцтва (раздача агітматэрыялаў кшталту "Народнае Волі"). Аднак, ня трэба зацыклівацца на адных толькі акцыях салідарнасьці. Можна займацца культурнымі акцыямі, ладзіць суботнікі  Гэта таксама прынясе карысьць нашае радыяцыйнае зямлі. І размаўляць па-беларуску можна пачаць. Тут ужо пісалі, што няблага было б стварыць групу людзей (чалавек 30-50 якія ведаюць кожны кожнага ў твар) якая б ладзіла гэтыя акцыі. Мне падаецца, такую суполку стварыць рэальна і гэтым трэба заняцца. Хай ня зломіць нас навала! Нас багата! Нас ня мала! Разам шмат чаго мы зможам! Верым! Можам! Пераможам!
|
|
|
|
|
|
|
Cannabis
Гость
|
Гэта класна, што ў гэтым горадзе хаця б нехта нешта робіць. Але не толькі мне адному, калі даведаўся пра акцыю "16", здалося, што арганізатары не здольныя вучыцца на сваіх памылках. Я толькі ЗА, каб актыўна працаваць. Я лічу, трэба арганізоўваць акцыі так, каб па-першае - яны пачыналіся раней, чым прыйдуць мянты, па-другое - яны цягнуліся няшмат часу і асноўная частка людзей пасьпела разысьціся без затрыманьняў (гэта значыць мянтоў вызываюць, яны едуць, а мы тым часам ужо скончылі акцыю). Тады людзі паціху перастануць баяцца і магчыма нехта далучыцца. Асноўнай мэтай, як я разумею, павінна быць інфармаваньне насельніцтва (раздача агітматэрыялаў кшталту "Народнае Волі"). Аднак, ня трэба зацыклівацца на адных толькі акцыях салідарнасьці. Можна займацца культурнымі акцыямі, ладзіць суботнікі  Гэта таксама прынясе карысьць нашае радыяцыйнае зямлі. І размаўляць па-беларуску можна пачаць. Тут ужо пісалі, што няблага было б стварыць групу людзей (чалавек 30-50 якія ведаюць кожны кожнага ў твар) якая б ладзіла гэтыя акцыі. Мне падаецца, такую суполку стварыць рэальна і гэтым трэба заняцца. Хай ня зломіць нас навала! Нас багата! Нас ня мала! Разам шмат чаго мы зможам! Верым! Можам! Пераможам! Сагласен на усе 100%!!!!! Исчим хлопцау й дзяучат такiх поглядау!
|
|
|
|
|
|
|
mockcount
|
ага, толькі куды яны ўсе пахаваліся пасля выбараў...
|
|
|
|
|
|
|
mockcount
|
а суполку у чалавек 15-25 стварыць канешне рэальна, якія будуць добра адзін аднаго ведаць. але сярод 30-50 ужо завядзецца "крыса", думаю..
|
|
|
|
|
|
|
|
|