NiKeL
Молодой Гродненец
|
Адна жанчына падымалася па лесьвiцы i спатыкнулася. Прэзідэнт, што iшоў за ёй, дапамог ёй стаць на ногi. - О, дзякуй вам, Aляксандр Рыгорaвiч, чым магу вам аддзячыць? - Ну, - кажа той з усьмешкай, - прыхадице на градушчых выбарах за мяне галасаваць. - Што вы кажаце? Я ж каленам стукнулася, а не галавой!
Інспэктары ААН у Іраку знайшлі аўтамат Калашнікава з надпісам: "Зроблена не ў Беларусі".
Злавілі рускі, паляк і беларус залатую рыбку. "Адпусьціце", - просіць рыбка. - "Выканаю па адным жаданьні кожнага з вас". Паляк імгненна узгадаў пра падзелы РП, Катынь, Варшаўскае паўстаньне і шмат чаго яшчэ... і крыкнуў: "Хай ня будзе рускіх!" Рускі пакрыўдзіўся: "Тады маё жаданьне - хай ня будзе палякаў!" А беларус кажа: "Ну калі ты іхнія жаданьні выканаеш - то мне дранікаў..."
Падыходзіць Лукашэнка да свайго партрэта і запытваецца: - Ну што скажаш, хутка нас з табой здымуць? - Не, гэта мяне хутка здымуць, а цябе павесяць
Злавіў беларус залатую рыбку і кажа: - Хачу, каб мёртвыя маскалі плылі ў трунах па Дняпру. Рыбка: - Дык не ўсе маскалі такія паганыя, сустракаюцца сярод іх і добрыя. Беларус: - Ну добра, тады няхай паганыя маскалі плывуць у паганых трунах, а добрыя - у добрых.
У конкурсі "Україна - очима москалів" переміг Вова зі Львова, який виклав величезними триметровими літерами слово "Україна"... очима москалів.
Офицер КГБ гуляет в парке и видит старого еврея, который читает книгу. - Что читаешь, старик? - интересуется офицер. - Пытаюсь выучить иврит, - объясняет тот. - А зачем тебе иврит? - удивляется кагэбэшник. - Чтобы получить визу в Израиль, нужны годы. Пока выправят все документы, ты уже умрешь. - Я учу иврит, чтобы, когда умру и попаду на небо, можно было говорить с Авраамом и Моисеем. В раю все говорят на иврите, - поясняет старичок. - А если после смерти ты попадешь в ад? - спрашивает офицер. - Ну, русский я уже знаю, - отвечает еврей.
Мы пойдем за Александром Григорьевичем! Хм… Я лично помогу нести гроб.
На ўкраінскай мове:
Рибалять поряд українець та кацап. От і спімали разом золоту рибку. Тільки кацап за голову зачепив, а українець - за хвіст. Тому рибка і каже: - Сповню вам три бажання на двох: тому, хто за голову піймав - 2, тому. хто за хвіст - 1. От кацап замовляє: - Ва-пєрвих, хачу чтоб в маєй матушкє-Рассии ни аднаво хахла нє било! - Ва-втарих, хачу саракаметровую стену вакруг матушки-Расси, штоб хахли к нам больше нє лазили! -Добре, - каже рибка, - зроблено. Тепер інший. Українець почухав макитру та й питається рибки: - Так шо, кажеш, ні одного нашого хлопця в Россії нема? Рибка: - Нема. - І шо, стіна стоїть? Рибка: - Стоїть. - Ех... заливай бетоном!
|