Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
10 Сентябрь 2025, 16:31:23
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 ... 33 34 36 37 ... 86 Далее»   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Беларусь - наша айчына  (Прочитано 178610 раз)
britun
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #1020 : 19 Март 2023, 20:33:10 »

Тут и в проверенном отеле нужно соблюдать осторожность.

Цалкам згодзен...
А мяне заўсёды пішчом некуды цягне. Неяк раз наведаў з сваёй кампашкай іхні гонар Егіпта - нацяцыянальны парк Рос-Махамед. Гэта на самым поўдні Сінайскага паўвострава, недалечэ ад Шарм-эш-Шэйха. Там канешне мора казачнае - каралы розныя ды і рыб разностайных пад табой касякі. За маладымі заплыў так далёка, што... неяк абышлося - але да берага мяне ратаўнік на балоне прыцягнуў. Дарэчы, пазней даведаўся, што там акул процьма...
Другі раз, бо ў гатэлі знудзіла (два тыдні), дык паехалі пляжыццо ў Шарм на нейкі гарадскі, нібыта круты пляж -  але  пляж быў запаскуджаны. Дайвераў было процьма і бераг такі пакручасты і кантынгент бедуінскі. Затым у горад шопіцца -шараё... іццо. Кафейні розныя. Карацей- гэтым разам НЕ абышлося. Наступныя суткі сышлі ля кібля. З таго часу за тэрыторыю ні нагой.

Кгароча, у Турцыі езджу на экскурсіі розные, па Яўропе... а ў Ябіпце - атель, пляж, мора, канцэрты, дыскатэкі ды бары... і ФСЁ!

Добавлено: 19 Март 2023, 21:12:12
Мне ничего не мешает. Я строю его в Беларуси. Для себя и своих  детей. И чужому не завидую.

Ятвяг, летась на курорты збіраўся, але трапіў у шпіталь і НЕ паляцеў. Затое з сынам зладзілі сабе адпачынак у Сінявокай!  Разам, на машыне, неспешна наведалі Несвіж, Мір, Коссава, Навагрудак, Любчу, Ружаны, Мінск, Белавежскую Пушчу. Шкада, што ў Гродна НЕ трапілі. Запланавалі, ды толькі НЕ атрымалася. Надзіў і зусім нечакана, наша ўлада гістарычныя забудовы аднавіла СУПЕРаўскі. Хіба толькі, за выключэннем Ружанскага замка Сапегі - новадзел з абы якой цеглай і тынкам на вачах развальваецца. Пазорышча, а НЕ рэстаўрацыя.
Калі сын наведаў Каралеўскі палац у Варшаве, дык рсчаравана сказаў: У параўнанні з Несвіжам і Мірам неяк зусім слабаваценька.
Надоечы наведаў Варшаву, дык сын сказаў: Каралеўскі палац наведываць німа чаго, яму далёка да нашых Мірскага, Косаўскага і Несвіжскага.

Кгароча, адновяць Каралеўскі ў Гродна - маякніце!

« Последнее редактирование: 19 Март 2023, 21:12:12 от britun » Записан
Страниц  : 1 ... 33 34 36 37 ... 86 Далее»   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?