Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
10 Август 2025, 17:43:15
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба > Тема: Re: Гадавіна забойства
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Сообщение #192472

Страниц  : 1 3 4 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Гадавіна забойства  (Прочитано 14083 раз)
iddqd
Лёдчег
Почетный гродненец

Не уйдешь!

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 23 Апрель 2006, 04:05:14 »

енн, повторяю, ты мудило, это факт. каму был близок немецко-фашисткий режим?

Нямецка-фашысцкі рэжым быў блізкі тым адмарозкам, якія ладзілі сумесныя з фашыстамі парады войск у Брэсце.  Дарэчы ты не патомак тых военачальнікаў, якія маршыравалі з фашыстамі разам??  А не твой гэта кумір гаворыць наступнае:
http://www.3dway.info/Video/raznoe/Lukashenka_about_Hitler.avi

кали у чалавека зусим няма мазгоу, тыды ен будзе гнаць членню, падобную на тую, якую ты нам тут упарваеш. канешне, дэмакратыя гэта добра, але и такога дапушчаць нельга. адкуль ты ведаешь, хто мой кумир и что рабили мае продки? енн, падзи и ебнися галавой аб сцену, и так моцна, каб твае мозги даляцели да луны. як ужо нехта написау, у беларуси хапае сваих герояу, чьими именами трэба называць вулицы. ведаешь, я рэзка супраць таго, што зараз адбываецца у беларуси, але кали сустракаешь людзей, падобных на цябе, то прабачце кали ласка, лепей няхай лука царом застаецца.

Ну дык і распавядзі пра сваіх куміраў.  З твайго аватара ну зусім ніякіх высноваў зрабіць немагчыма.  Можа ў якога твайго куміра юбілей ці які смутак?  Не саромейся.  Можа мы таксама парадуемся за твайго куміра ці паспачуваем яму. Але спярша настойліва прапаную звярнуцца да псіхіятра.  Па твайму пасту прагледжваецца даволі распаўсюджаны на Беларусі дыягназ...

Пішы па-расейску, не саромейся.  У цябе ж  не было часу за 15 гадоў устанавіць беларускі шрыфт на кампутар...

про шрифт молчу, ввиду того, что даже русский, если бы не форум и не ася, не считаю нужным. а моим кумиром в политике последние два месяца, как бы тебе это не прискорбно было, был милинкевич. это про кумиров, а ну, да еще мой кумир покрышкин, если тебе эта фамилия о чем либо говорит, у тя наверно кроме гастэло ничего в уме не вертиться. теперь про больницу: я тя  к врачу конечно посылать не стану, каждый сам себе хозяин, но все таки твоя болезн прогрессирует. вобщем наша беседа теряет актуальность, знаешь, просто напиши какого черта ты ваще этот топик на форуме запостил, и что ты до нас темных донести хотел. очень хочется услышать твою версию. кста, напиши что у меня за диагноз, я попробую его с кем нить потом обсудить. ждем твоих постов!
Страниц  : 1 3 4 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт