Вы пытались сравнить их количество с количеством во Львове. Нет так ли?
Зусім не так, Чупакабра. Я толькі спрабавала патлумачыць паводзіны ўкраінскіх медыкаў, бо я асабіста лічу, што яны не могуць быць спрэс разумова непаўнавартасныя, але могуць ведаць нешта трошкі болей, чым мы.
Я толькі казала аб тым, што магчыма яны самыя падлічылі колькасць сваіх ШВЛ суадносна да колькасці саміх сябе, урачэй. Улічваючы, што менавіта ўрачы хварэюць найцяжэй менавіта пнеўманіяй, пры каторай прыкладна ў 30 адсотках выпадкаў патрэбны апарат з кіслародам.
Ці хопіць ім самім апаратаў?
Параўноўваць гарады я не параўноўвала, бо тут кожны сам за сябе. Вы не разумееце, аб чым я кажу.
У нас хопіць апаратаў хаця б дзеля ўрачэй?
Мінская інфекцыйная бальніца ўжо зачыненая, хворых не прымае ўвогуле. Гэта адзначае, ва ўмовах эпідэміі аб пацыентах з іншымі хваробамі мова ўвогуле не ідзе.

Беражыце сябе, красавік - месяц інхварктаў.
у моей дочки даже почему то выросла на рубль
Ёй прыдзецца аддаць 90 капеек назад, бо прэзідэнт сказаў, што заробак павінен быць большы на 10 капеек.

У іншых краінах чыноўнікі свае заробкі і прэміі ахвяруюць урачам, каторыя змагаюцца з каронай. У Кітаі няма ўжо чым разлічвацца, то дзецям урачэй дадаюць балаў на экзамены. А ў нас здзекуюцца. Давайце яшчэ пасмяемся.
Добавлено: 28 Февраль 2020, 14:36:01
стали меньше писать открытой лжи
Адкрытая хлусня гэта нішто, існуе больш выкшталцоная дробная хлусня і наўмысныя памылкі, але я ў гэтым слаба разбіраюся, я пачатковец.