Выданная Кремлём на Украину Бойко, что была членом правого сектора или ещё какой-нибудь хуторской нацистской помойки, что она могла её предать?))
Яна журналістка і вучылася сваёй прафесіі, усведамляючы рызыка публічнага слова. Гэта хіба адзначае, што яна вывучала і гісторыю, і палітыку і г.д. і павінна ў нечым разбірацца. Калі ў яе не хапіла ведаў, таленту і інтуіцыі хлусіць
самазабвенна і ўпэўнена, яна будзе адказваць за свае хібы.

А я маю права ацаніць яе са свайго пункту гледжання.
не знаете страну, в которой живёте, а страна эта намного больше вашего нацистского болота... смотрите, как бы вас с вашими "тутэйшими" саму в Куропаты босиком не погнали
Я разумею, пра што вы кажаце. На тое, што ў некаторых вёсках суседка паказвала пальцам на польскамоўную суседку і казала, што аніякая яна не каталічка?
Прыўкрасна ведаючы, што праз хвіліну на яе вачах уся суседкіна сям'я (разам з маленькімі дзецьмі) будзе жорстка забітая?
Я здольная ацаніць гэткі чын.
Мая
функцыя насамрэч гэта дзівацтва і блюзнерства. Мне застаецца спадзявацца, што дзівака і блазна не абавязкова знішчаць, бо дзівак і блазан, сыходзячы, можа раптам паабтрасаць попел са сваіх ног.
Згодна са старажытнымі поглядамі, пасля гэтага пачынаецца ўсялякая садамія і
гемар гаморрыя.

А пашыраная свядомасць сама па сабе нешчаслівы выпадак, тым не менш, запхаць яе адваротна наўрад ці атрымаецца.