Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
10 Август 2025, 20:43:16
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 3 4 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: 26.11.2008 - FLINT - Invisible Border [RUS] + Unsilent [Минск] + PROEKT 001  (Прочитано 10662 раз)
хсержх
Гость
« Ответ #30 : 17 Ноябрь 2008, 17:47:48 »

Хипан разбушевался Смеющийся Разбор палётаў працягваецца!
Вочкі не зламалі калі чыталі адказ? Можа і брызгая слюной але ухахатваўся - школьнік-наркаман! лепей так чым у 20 выглядаць як збуханы/зкураны дзядзька!
Атрымайце наступную порцыя адборнага гаўніца!

Рады рэальных пацаноў павялічваюцца ў геаметрычнай прагрэсіі! Зараз пішу спецыяльна для яснавельможнага пана Іогана, в міру, вой у Вконтакте - Мухо-СцукоТухо! Пастараюся так каб мяне неабвінавацілі ў тым што я рты затыкаю!

Вось скажы мне, калі ласка, чаго ты ўлез сюды!
Табе яшчэ мала Філя даў, а я з малой яго стрымлівалі, калі Ты 2 года назад у афіцэрах абасраў "Бес панікі" стоячы перад самой сцэнай! Мне таксама непадабалася іх музыка, яны абсіралі мазафаку, а самі лабалі што ні наёсць сапраўдную мазафаку нізкай якасці! Але я іх падтрымліваў, таму што сябраваў з імі пакуль непайшлі "Гнілыя" разгоны на розных людзей, і на мяне канкрэтна, і на музыку іншых гуртоў, што ў жыцці што на форуме, а калі канкрэтна, то на "маскальскую зЁбру Стигмату", тэксты пра "сіся-піся мандадыр" ці "піл, куріл, болел" значна паэтычней і лепей тэкстаў пра "ажурнай глади 3,14зды"!

Прыдзі абавязкова на канц, каб хапіла бабла праплаціць дарогу ХЦ бандам і небыло ўлёта арганізатарам! А то любяць людзі піва папіць замест таго каб скадзіць на нармалую музыку!
І не стрымлівайся... а то абасрацца можна, хопіць што ўжо абосцаны Смеющийся
Бачыш, я залез на гродзенскі сральнік і не стрымаўся - як прасраўся! Зараз лягчэй стала! Вось думаю кім яшчэ б сраку падатраць?! І зараз зразумеў чаго тут столькі сяруноў сядзіць, сам у гэтым гаўне вымараўся!

Што тычыцца майго "тру-белорусского" то ты спачатку навучыся размаўляць і пісаць па "тру-русскі" а не на "албанскам": Мухо превед, слова 3,14зда пішацца праз "пі" а не праз "пе"!
Я хачу і размаўляю на сваёй роднай мове і нікаго непрымушаю да гэтага! Праблема ў тым што носьбітаў сапраўднай мовы можна па пальцах пералічыць - я б задавальненнем павучыўся ў іх!
А калі Ты выпадкова праграміст, то растлумач мне ламеру, як змяніць раскладку клавіятуры калі на гэта стаіць забарона адміна і прыходзіцца пісаць рускай кірыліцай ці лацініцай - ніхто б тады нечытаў альбо вочкі б павылазілі, тым больш што "трубелорусской" лацініцы на кампах небывае!

Я не першы пачаў "пестеть", каб ты ведаў і адлічыўся гэтым упершыню толькі зараз! Я даўно чытаю каменты на форуме, але гэтая тэма мяне канкрэтна закранула! І зарэгістраваўся на ім нядаўна, толькі для таго каб арганізаваць паездку на Caliban, нажаль паедзе пару чалавек!

Что тычыцца Цябе яшчэ канкрэтней, то калі бумер пісаў Стасу, што нібыта ён самы галоўны арганізатар канцэрта, то ведай што вы выступілі ў бары амаль год назад не без маёй, у некаторай ступені, заслугі - таму што я прасіў у Борі каб запрасілі праект і 5мін. да ска, можаш спытацца у Бореза! І гэта негледзячы на тое што ваша музыка мне таксама непадабаецца і ты мяне бесіш!

Дзякуй Генадзь, што застаўся хоць адзін нармальны сусед, не ёсць яшчэ некалькі-паглядзім як яны сябе павядуць, паедзем разам на хіпанскі канцэрт!

Вясна пакажа хто дзе сраў! Дзякуй усім за ўвагу!
Страниц  : 1 3 4 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт