Што, прауда вочы коле

Так и ведау што так будзе!
"по фанарю" кажаш? можа табе прыпомниць кольки ты разоу паливау мяне гауном?
неведаю як астатния хипаны, а я за свой базар гатовы адказаць!
Паджапасау за усё жыццё я атрымау дастаткова, але звяртауся за дапамогай да суседзяу, кали гэта можна так назваць - 2 разы: 2 года назад ад наваполацких баноу атрымау люлей- празваниу и сабралося некальки чалавек , а мой сусед якому 2 хвилины ходу да месца забивона сказау што яму лянота сраку падняць, але ён ажуенны антыфа! а 2 раз гэтым летам, и я тады некуды небегау, а пазвала вас мая малая - и што, прыйшли, паглядзели и пайшли пиць пива, а нас 4 закатали 30 рыл! А газам я карыстауся за 3 года тольки 2 разы-1 раз кали мой сабака пачау грызци да крыви 2 и разняць их небыло магчымасци. 2 раз кали на мяне прыгнула 3 быдлана з разбитыми бутэльками, и каб не балон и мая малая(каб усе так умели махацца як яна), то я, п яны у кал, неадмахауся бы! (адзин раз я табе с3,14здеу што быдлана загазавау, бо быу дастаткова п яны)
што тычыцца Бори, то ён тут непрычым-я заусёды адказвау за сябе сам и нехавауся за спины, ён мне зараз, можна сказаць як родственник, чалавек яки старэйшы за мяне и вопытней у шматликих пытаннях, таму я бывае раюся з им и у нас ёсць агульныя интарэсы. вось и усё!
а даказваць ничога никому и нетрэба-ты гэта ужо раней зрабиу!
я таксама личу што праэкт паставили не у тэму на гэтым канцэрце, мне напрыклад такая музыка николи непадабалася (панк), як и шмат иншых гродзенских гуртоу, але я николи недазваляу сабе вось так лахацца над ким-небудзь!
и на гэтым инэт-3,14здабольстве трэба паставиць кропку, таму што гэта ни да ничога канструктыунага непрывядзе! а паразмауляць мы можам сёння вечарам на цэнтры!
Канцэрт спадзяюся атрымаецца добры и усе файна адпачнуць!