Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
09 Август 2025, 11:06:47
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 1 3 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: 100 лет БНР. Праздничные мероприятия 25 марта  (Прочитано 15793 раз)
redbird
Почетный гродненец

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 23 Март 2018, 23:48:13 »

Может быть Вы и ЛДНР поддерживаете, а?
Хто, я?  Ищет Асабіста мне няма справы ані да Ўкраіны, ані да Літвы. Мяне цікавіць Беларусь. Бо акрамя беларусаў на сённяшні дзень нікога ўвогуле не цікавіць ані БНР, ані РБ, ані БССР.
видео ополченцев, свободно говорящих на мове
Для тых, хто добра мову ведае, там шмат памылак. Яны "рахуюць", а я лічу іх правакатарамі.
У нас кто на мове говорит тот всегда за скорейшее вливание в ЕС. За закрытие границы с Россией  Всё как по нотам
Дзе гэта "ў вас"? Яшчэ раз кажу, няма русафобіі ў смі, у навінах пра абвяшчэнне святкавання стагоддзя БНР. А не было б нават мікраскапічнай магчымасці ўзнікнення русафобіі, калі б Расія проста прызнала паўнавартасць БНР. Усё проста. Улыбка
Халіп не чытала, толькі тут на форуме да другой коскі цытату - бо неталенавіта пісана.
Я таксама мяркую, што ў наступным годзе месца святкавання будзе больш лагічнае і прыязнае для людзей.
Будет, не сомневайтесь. Заигрывание с нациками это сейчас восходящий тренд у Рэжима, так что на следующий год вам дадут место в центре города, если, конечно, ваши Бацьку чем-нибудь неадекватным не разозлят. Держите себя в рамках приличий и мой кумир Магутны Бацька явит вам свою ласку.
Асабіста для мяне досць ужо таго, што нас пачулі, а нават да нас уважліва прыслухоўваюцца, гэта годны чын ад дзяржавы, шлях у бок развіцця. Відавочнае разуменне таго, што ад нас ёсць плён і карысць для краіны, бо большасць "нацыкаў" людзі таленавітыя, шчырыя, сумленныя, здольныя да навукі і самаразвіцця. Улыбка
Ваш кумір мае досць добры густ, бо заўважыў.
Мяне здзіўляе і тое, што нават з вамі магчыма наладзіць якасны дыялог, вы задеце вельмі правільныя пытанні. Я разлічвала на горшае. Обеспокоенный

Добавлено: 23 Март 2018, 22:58:23
Отменили крепостное право а земля осталась у панов. Коров в селе сотня а выгон у села и на 20 коров малый. Крестьяне раньше гоняли коров и в лес пасли. Теперь -нельзя, лес панский а коровы крестьян свободных
Тое, што я ведаю асабіста з гісторыі сваёй сям'і і сям'і мужа - нашыя старадаўнія дзяды жылі на хутарах, і вакол усе жылі на хутарах. Хутар гэта моцная гаспадарка з зямлёю, сваім лесам, хатняй жывёлай і працаўнікамі.
На старажытнай беларусі была хутарская сістэма будоўлі, бо ў нас вада ўсюль ёсць, капні - і студня.
Дык вось, хутарскія былі досць заможныя, каб навучаць дзяцей ва ўніверсітэце ў Пецярбурзе. Да-да. Улыбка

Добавлено: 24 Март 2018, 00:05:35
А! да. Са святам, паважаныя суайчыннікі!

О! Цэнтр Мінска:

* 993E1E87-6692-4B85-9645-38EF390AC7E9_w650_r0_s.jpg (41,37 Кб, 650x365 - просмотрено 228 раз.)
« Последнее редактирование: 24 Март 2018, 00:05:35 от redbird » Записан

Правитель про поэта чаще всего не знает ничего. У поэта, безусловно, больше власти, чем у правителя. И главное — эта власть истинная, данная сверху. Он не самозванец. Он не узурпировал власть от жажды всеми править.  ©
Страниц  : 1 3 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт