Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
14 Август 2025, 07:27:59
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Гродненский Форум > Клубы по интересам > Полит-изба > Тема: Re: Сепаратизм.
(Модератор: ParanoЯ) > Тема:

Сообщение #1744147

Страниц  : 1 3 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Сепаратизм.  (Прочитано 10768 раз)
Sonnelon
Гродненец
**

Просмотр профиля
« Ответ #30 : 16 Сентябрь 2008, 19:41:42 »

Спадар litwin, не, я не летувіс. (Вы, пэуна, мелі на ўвазе "жмудзін" ці "аўкштайт"?) Я менавіта літвін. Так, я лічу, што сучасная літва павінна размаўляці на беларускай мове. Але звацца тая мова павінна ліцьвінскай. Розніца толькі ў назове, сэнс не зьмяняецца. Але літоўцы (тыя вашыя летувісы) нешта не жадаюць. І гэта іх права - размаўляці, як яны самі таго жадаюць. Я не за раздрабленне беларусі, я проста такім чынам бачу выйсце. Перашкода - мінск. Не сам ён, а ўрад, ваякі, менты якім гэты ж урад плоціць грошы і якіх утрымоўвае ў штаце. Урад папросту нас абдзірае, ашуквае... Я не хачу такі ўрад. І змясціць яго ў адзіноце не магу. А ў нас жа ўсе "памяркоўныя"... І вы напэўна так сама.. У вас будуць адбіраці апошняе, а вы ж будзеце сядзець і меркаваць, што "так і трэба, яны ж разумнейшыя.. Дзяржаўныя.." (Памятайце пра ментоў - дзеля чаго іх столькі, як вы лічыце? Каб іх гаспадара-плаціцеля не знеслі.) Далей. Што вам зрабіла Жмудзь ды Аўкштота? Што вы на яе так кідаецеся? З веку ў век жылі мірна, не тое што зла не чынілі - нават не думалі чыніці крыўду адзін адному ані кроплі! Чаму мы не можам з імі зноў суістнеці ў адзінае дзяржаве? Не маю ніводнай высновы лічыць гэткую унію нежыццяздольнай.
« Последнее редактирование: 16 Сентябрь 2008, 20:02:52 от Sonnelon » Записан
Страниц  : 1 3 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?