Браво господа!Замечательно...На чем основаны ваши утверждения?Из какого пальца вы их высосали? Откуда такие замечательные и интересные истории о прошлых выборах?! Сами выдумали, или подсказал кто-нибудь?! Где документы, где ФАКТЫ, которые бЫли бы ЗАДОКУМЕНТИРОВАНЫ?! Смешно, право слово! Прямо радио "ОБС".
Где документы о "неофициальных данных"? Покажите пожалуйста, хоть дайте ссылочку на оригинал какого-нибудь документа о выборах в РБ от ООН, ПАСЕ и т.д. Но это отступление..
Мой прогноз(чтобы не сказали, что я тут нафлудил) 70-75%.
Дадзеныя ў мяне толькі размовы з людзьмі самымі рознымі ,па роду сваёй дзейнасьці я сустракаюсь кожны дзень з 4-5 людзьмі і размаўляю з імі на працягу недзе гадзіны з кожным. Выбарка канешне невялікая і тычыцца зразумела толькі нашага гораду, але некаторыя тэндэнцыі я магу адсачыць.
Па паршае пра папярэднія выбары: па маім назіраньням недзе дзьве трэці гарадзенцаў адмоўна ставіліся да Лукашэнкі перад папярэднімі выбарамі, вядома гэта не азначае што яны абавязкова прагаласавалі супраць. Але чуў плётку што ўся бурная дзейнасьць Саўчанкі апошнія гады справакаваная самымі адмоўнымі вынікамі выбараў у краіне і нас вырашылі залагодзіць , ці інакш кажучы купіць.
Па другое, спрацавала гэта , ці дае плён татальная прапаганда, ці можа людзі проста прызвычаіліся да Лукашэнкі, але зараз наадварот дзьве трэці збольшага станоўча ставяцца да Лукашэнкі. Таму думаю прэзідэнт без усялякіх падтасовак перамог бы ў Гародне ў першым туры. І закрытасьць падліку галасоў зараз наруку менавіта апазіцыі. Аднак магчыма ў Лукашэнкі іншыя лічбы.
Думаю Мілінкевіч са сваёй камандай мог бы перамагчы ў 2001 годзе, але сёньня шанцаў нашмат меней і можна толькі спадзявацца на памылкі Лукашэнкі. Але ж змагацца трэба заўсёды.
Думаю Ярмошына аб'явіць лічбы 70-80 адсоткаў.