Ляхтарат ваши сообщения не должны выделятся на фоне остальных постов ни цветом, ни шрифтом .будьте корректны к другим пользователям.
Ляхтарат поменяйте шрифт и цвет текста в своих сообщениях.
вы игнорируете просьбу.
устное предупреждение. Спадарыня, я вельмі удзячны вам за тую талерантнасць, якая запанавала тутака з вашым з'яўленнем у якасці мадэратара. Але вашая просьба мне не зразумела.
Па-першае, я не знайшоў у "
Основные правила Гродненского Форума" забарону карыстацца колерамі і шрыфтамі тэксту.
Па-другое, такую магчымасць мне (як і кожнаму іншаму ўдзельніку) прадстаўляе на вышэйшым прафесіянальным узроўні выкананы інтэрфейс форуму.
Па-трэцяе, адметны шрыфт і колер дапамагае адцяніць цытаты і іх пераклады на мову форума ад маіх уласных слоў, а таксама падкрэсліць галоўнае (на маё бачанне) у словах апанентаў, што значна павялічвае інфарматыўнасць паста.
Па-чацвёртае, быць "корректным к другим пользователям" не азначае шэрасць у афармленні пастоў, а цалкам наадварот.
Па-пятае, я пазбягаю, як вы, спадзяюся, заўважылі, злоўжывання багатымі ў гэтым плане магчымасцямі форума, а раблю толькі неабходнае, сціпла і па мінімуму.
Па-шостае, калі у мяне, усё-такі, кепскі мастацка-афарміцельскі
густ, пакажыце наглядны майстар-клас у справе надзялення складаных пастоў пагляднасцю і густоўнай інфарматыўнасцю.