Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
25 Сентябрь 2025, 18:32:26
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  : 2 Далее»  Все   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: Общалка-болталка  (Прочитано 3890 раз)
Laila
Мэр города

В наших решениях наша судьба

Просмотр профиля
« Ответ #0 : 09 Октябрь 2013, 16:42:21 »

Там вроде даже желающие есть в Польшу их перевезти, но не знают, можно ли,
Bezdomniaki Szydłowieckie - Pomagamy Marta Krzynówek nie ma szans na zwiezienie tych psów do PL. Czy uda sie ją wysterylizować - marzenie, ale chyba osiągalne. Napisalam do ludzi z Grodna aby pomogli logistycznie w tym temacie. Ta suczyna ma w sobie tyle radosci w tym calym smutku, że nie mozna przejsć obok niej. Nie wiem jakie są realia sterylizacji na Białorusi, ale wiem, że budę (do 35kg) mozna przez granice przewieźć. transport budy z polski już mam obcykany i o dziwo nie są to jakies kosmiczne kwoty. Buda bedzie 3 x tansza u nas w pl wiec trzeba niestety zrobić taki myk. buda/łańcuch i obroża pojadą do Białki, a potem druga buda dla reszty
15 ч. назад · Нравится

Marta Krzynówek Przywiezienie do Polski nie realne bo właściciele nie chcą oddać czy coś innego? co ? broń Boże nie odczytujcie tego jako atak , po prostu ostatnio udało się z psami z Rumunii. Część z nich już w nowych domach. Tu są świetne, łapiące za serce zdjęcia , które (jakkolwiek strasznie to brzmi ) są medialne. Więc może znalazłby się dom. Mam wrażenie, że szczeniaka nic dobrego w tym miejscu nie spotka. Jeszcze jedno- jaki to rejon Białorusi jest ? Okolice Grodna ? czy adopcja na terenie Białorusi wchodzi w grę?

Добавлено: 09 Октябрь 2013, 16:49:29
Алеся, вот тут напиши по польски - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640749489302605&set=a.640749452635942.1073741871.173802145997344&type=1&theater
Страниц  : 2 Далее»  Все   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?

Контакт