Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?
Гродненский Форум
08 Август 2025, 16:57:53
Новости, реклама:
   Главная   Новости Гродно Помощь Игры Календарь Войти Регистрация   Меню
Страниц  :   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Re: "Доблесны" АМАП  (Прочитано 2265 раз)
Head
Гость
« Ответ #0 : 02 Август 2013, 16:00:47 »

Не, ну я ўсё разумею- АМАП- структура такая, што людзі якія ў ёй працуюць падзьверджаны пэўным выдаткам прафэсіі, які выяўляюцца ў так названым "зрываньні даху" і зьдзяйсьнення ад гэтага антысацыяльных паступкаў. І гэта нават можна парыраваць тым, што, маўляў, "затое, калі трэба- ні перад чым не адступяць". Але калі з'яўляецца і такое, то гэта ўжо ўсё, фініш... Можна распускаць.

Напад на амапаўцаў у Магілёве

Напад на амапаўцаў у Магілёве
30 ліпеня ў Магілёве чалавек з нажом напаў на трох спецназаўцаў.

Усе пацярпелыя - супрацоўнікі АМАПу УУС Магілёўскага аблвыканкама. Пра гэта чарт.org распавяла крыніца.

«30 ліпеня ў Магілёве пацярпелі адразу тры амапаўца. Чалавек ўдарыў нажом: аднаго ў пах, другога ў шыю, а трэцяга ў вобласць жывата. Яны былі на адпачынку, дзе і адбыўся канфлікт. Пра гэту падзею маўчаць усе, аднак пайшлі чуткі. На фоне маскоўскіх падзей гэта выглядае як працяг ці як следства некампетэнтнасці сучасных «вартавых» парадку і справядлівасці, калі яны дазволілі аднаму чалавеку сябе перамагчы», - распавяла крыніца.

Рэдакцыі сайта чарт.org дадзеную інфармацыю ў прэс-службе УУС Магілёўскага аблвыканкама каментаваць адмовіліся.

«Пішыце афіцыйны запыт - мы разбярэмся. Я па тэлефоне камэнтароў даваць не буду, таму што я вас не ведаю, і ў мяне няма такіх паўнамоцтваў», - паведаміў прэс-сакратар.

Камандзір Магілёўскага АМАПу Мікалай Гарэлікаў заявіў карэспандэнту чарт.org, што «пакуль інфармацыя не пацверджаная. Па дадзеным факце праводзіцца праверка тэрытарыяльным органам, і які-небудзь дадатковай інфармацыі няма».

http://чарт.eu/be/news/2013/8/2/73262/
Страниц  :   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Войти
Войдите, чтобы добавить комментарий

Войдите через социальную сеть

Имя пользователя:
Пароль:
Продолжительность сессии (в минутах):
Запомнить:
Забыли пароль?