Атэісты не рэагуюць на самыя відавочныя аргументы, якія выкрываюць ірацыянальнасць іх сістэмы перакананняў. Кожны з атэістаў, з якімі мне давялося паразмаўляць, паводзіў сябе так, быццам ён з'яўляўся абсалютнай копіяй іншых атэістаў па вобразе думак і спосабу ігнаравання фактаў.
С рациональной точки зрения 2+2 = 4 и ничего другого не предпологается. Но верить можно в то, что: 2+2 = 3, или 2+2=5, или 2+2 = 0, при этом, с позиции веры, каждое из выражений будет единственно истинным, поскольку истинность каждого из выражений, нашептал сам создатель разным пророкам, и любые сомнения в истинности, даже если они будут диктованы соображениям разумности и здравого смысла, с позиции веры будут ересью.
Кожны раз, калі я размаўляю з атэістамі, я здзіўляюся, што ні адзін з іх не здольны атрымаць высноў з гісторыі атэізму.
Ну да, современных атеистов не забрасывают камнями и не сжигают на кострах, в России, правда начали сажать, но то Россия, это естественный этап для страны, где уровень образования снижался последние 20 лет.
Стваралася ўражанне, быццам усе атэісты, з якімі я кантактаваў, не ведалі, што менавіта атэістычныя сістэмы прывялі да ўзнікнення самых жорсткіх дыктатур і да самых жудасных злачынстваў у гісторыі чалавецтва. Ніводная маргінальнае меншасць (а да такіх адносяцца атэісты) за ўсю гісторыю не зрабіла такіх маштабных злачынстваў, як тыя, хто хоча стварыць свет без Бога. Здаецца, што пра ўчыненыя атэістамі акты генацыду ведаюць усе, акрамя ... саміх атэістаў. Ні адзін з іх не сказаў мне, што ён просіць прабачэння за злачынствы атэістычных рэжымаў і імкнецца здабываць высновы хоць бы з сучаснай гісторыі.
Не помню ни одной войны за атеизм, за-то под флагами несения истинной веры количество войн было просто не счесть. Говорите диктатура? - Адольв Гитлер был ярым борцом с атеизмом. Надо пологать, что современный радикальный ислам это проявление атеизма.
Далее идет сочинение на тему:"Что такое атеизм" в церковно-приходской школе, не вижу смысла комментировать ибо букав много, а смысла мало.