antibot8
|
 |
« : 09 Ноябрь 2011, 16:00:36 » |
|
Вы маеце рацыю, ёсць такое відэа. Шкада, што Вы не скінулі мне на яго спасылку, і мне прыйшлося амаль гадзіну лазіць па YouTube. Предлагаю собирать в одном месте фото/видео/аудио факты о событиях, происходящих в нашей стране. Декабрьские события, рчсс и другие. У кого есть какие ссылки - делитесь, пожалуйста. Видео- (автор - Екатерина Кибальчич, журналист Первого канала)
ФотоАудио
|
|
« Последнее редактирование: 09 Ноябрь 2011, 17:05:54 от antibot8 »
|
|
|
|
|
antibot10
Новенький
|
(клип с использованием реальных фото и видео)
|
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
У гэнтай тэмі пра прыступленя гаворкі нямашака. Толькі факты й сабыція.
|
|
|
|
|
|
|
|
Valera
|
Пару фотов с плошчы Добавлено: 12 Ноябрь 2011, 05:23:37
Пусть остается, раз так хочется вам. Предупреждение выдал Хочется подискутировать - в личку прошу. Так за что предупреждение можете пояснить? А то подчистили все, а дискутировать нам неочем совсем. 
|
|
« Последнее редактирование: 13 Ноябрь 2011, 00:15:45 от Valera »
|
|
|
|
|
pоmаh
Гродненец
|
 |
« Ответ #6 : 10 Декабрь 2011, 00:41:15 » |
|
и правильно - отхватил по заслугам. нечего добавить
|
|
|
|
|
|
|
Ляхтарат
|
 |
« Ответ #7 : 10 Декабрь 2011, 02:57:48 » |
|
и правильно - отхватил по заслугам. нечего добавить З Саннікава хеўры, мабыць, пастараліся. 
|
|
|
|
«Чувствую, что мы пришли к единому мнению, что если, не дай Бог, рухнет Россия, то под этими обломками наше место» ©
|
|
|
|
Head
Гость
|
Перад тым, як ісці на плошчу трэба з пачатку паесці. Бо на галодны страўнік, як вядома, нічога ня будзе...
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Перад тым, як ісці на плошчу трэба з пачатку паесці. Бо на галодны страўнік, як вядома, нічога ня будзе...
Вьядома. А чаму не ядуць тады?
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
зачем идти на площадь? что должно произойти на полный желудок? быть может пердЁж? 
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Head
Гость
|
Вьядома. А чаму не ядуць тады? Хто ня ёсць? Я вось за абедзьве шчакі ўплятаю...
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Хто ня ёсць? Я вось за абедзьве шчакі ўплятаю...
І потым адразу на плошчу, каб як вядома, штота было? Пакажы хвотку, дзе бачна якія ганашы ад'еў.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Перад тым, як ісці на плошчу... А ты был, тру-Баттхед?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
І потым адразу на плошчу, каб як вядома, штота было? Пакажы хвотку, дзе бачна якія ганашы ад'еў. Ну, чаму так складана зразумець, што гэта метафара? Псэўды хочуць вывесці народ, калі ён галодны. Нацыянальная сіла спачатку дасць яму паесці, а потым можна будзе ўбраць рэжым за адзін дзень. Перад тым, як ісці на плошчу... А ты был, тру-Баттхед? Дзе?
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Хто ня ёсць? Я вось за абедзьве шчакі ўплятаю... Псэўды хочуць вывесці народ, калі ён галодны. Не знароду ты гляджу. Хто ня ёсць? Я вось за абедзьве шчакі ўплятаю... Паўплятаеш і пойдзеш цяпер адразу за адзін дзень рыжым убіраць? Цямната на вуліцы, але ты не з псэўдаў - гэта цябе не стрымае.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Хто ня ёсць? Я вось за абедзьве шчакі ўплятаю... Псэўды хочуць вывесці народ, калі ён галодны. Не знароду ты гляджу. Дык народ і ўплятае за дзьве шчакі. Бо так проста нечага ісці... Так, што падумай над сваімі вывадамі... Паўплятаеш і пойдзеш цяпер адразу за адзін дзень рыжым убіраць? Цямната на вуліцы, але ты не з псэўдаў - гэта цябе не стрымае.  Ты ведаеш, што такое метафара?)) Народ будзе "есьці" гадоў 15-20...
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Перад тым, як ісці на плошчу... А ты был, тру-Баттхед? Дзе? На рифму нарываешься, тру-Баттхед?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Кожны думае ў меру сваёй разбэшчанасьці.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Так ты не ответил, Баттхед. На плошчы быу, цi як?
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Не хаджу на псэўдаплошчы, антыдоктар.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Сцыкотно, значит?  И только не говори, что тебя твой "гуру" отговорил. Там были бэнээфовцы со стажем. Не чета тебе. Ты еще пешком под стол ходил, ага....
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
 Ага. Я яшчэ "пешам пад стол" хадзіў, калі яны ўжо БНФ расколвалі... Ну, калі ты дурачок- ідзі. А вось не йдзеш, бо "сцыкотна" табе. Ты ж псэўда, гэта неад'емная частка тваёй "працы" па абароне "правоў пэдэрастаў".
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Тру-Баттхед, кто тут "псэуда" понятно любому здравомыслящему человеку. Я уже об этом писал. Это ты и такие как ты. Ибо ты своим, как ты выражаешься, "трынзеньнем" опускаешь ниже плинтуса уровень доверия людей к оппозиционным движениям (не только бнф, а вообще всем). Сознательно ты это делаешь или бессознательно - не знаю. Но вполне допускаю вариант, что тебе за это еще и платят. БНФ расколвалі... Пипец придурок.
|
|
|
|
|
|
|
utich
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык народ і ўплятае за дзьве шчакі. Бо так проста нечага ісці... А ещё говорят, что рэжым морит людей голодом и забирает последнее... Вы мне скажыце, чаму лукашысты такія тупыя? Спэцыяльная для танкістаў: "паесці" перад плошчай адзначае падвысіць градус пратэстнага настрою настолькі, што калі будзе трэба спускаць- рэжым сьмяце як ураганам... А для гэтага трэба байкатаваць "выбары" і не хадзіць на акцыі падстаўной апазіцыі. Тру-Баттхед, кто тут "псэуда" понятно любому здравомыслящему человеку. Я уже об этом писал. Это ты и такие как ты. Ибо ты своим, как ты выражаешься, "трынзеньнем" опускаешь ниже плинтуса уровень доверия людей к оппозиционным движениям (не только бнф, а вообще всем). Сознательно ты это делаешь или бессознательно - не знаю. Но вполне допускаю вариант, что тебе за это еще и платят. Не. Гэта менавіта такія, як ты працуюць над тым, каб слова "апазіцыя" стала лаянкавым. Вы сваімі тупымі дзеяньнямі ганьбіце нацыянальны рух. Дарэчы, табе можа й не плацяць, так, дурачок. БНФ расколвалі... Пипец придурок. Вось ты і ёсць прыдурак.
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
тру-Баттхед, тут Нихто сегодня ссылочку кидал - больше бакса за пост. Вероятно, это причина твоих постообильности и недержания.
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Дык народ і ўплятае за дзьве шчакі. Представитель народа не знает, что у нормальных беларусов (и православных и католиков) сейчас пост?  ? Хто ня ёсць? Я вось за абедзьве шчакі ўплятаю... Ещё раз убедился, что ты их тех кто всегда отвечает вопросом на вопрос 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
|