televital
|
ты шчытаешь это об'ясненіем, почэму за недзелю до концэрта ужэ трудно купіць наманый білет на ніх? :-/ З Троіцай была тая самая сытуацыя. Гэта сведчыць, што кола цікавячыхся такімі накірункамі ў музыцы даволі шырокае ў нашым горадзе. І праблему набыцьця квіткоў можна вырашыць, акрамя павелічэньня колькасьці такіх канцэртаў, шляхам арэнды большай залі, ці істотным падвышэньнем коштаў гэтых квіткоў  . Але ж тады існуе магчымасьць адмены канцэртаў, што і адбывалася з прыездам некаторых расейскіх "зорак".
|
|
|
|
|
|
|
Надёна
Гродненец
Здравствуй форум!Я вернулась!
|
и билет есть и подруга из минска приезжает ну красота просто!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
san3d
|
Ребята, я наверное и не по-теме, но может кто-нибудь слышал о такой группе "Сонцаварот". Это типа поган-метал (беларуский фолк с блеком). У меня есть только одна их песня -- Заход сонца; а других нигде не могу приобрести, может кто может помочь?
|
|
|
|
|
|
|
Darkconsciousness
Гость
|
Ребята, я наверное и не по-теме, но может кто-нибудь слышал о такой группе "Сонцаварот". Это типа поган-метал (беларуский фолк с блеком). У меня есть только одна их песня -- Заход сонца; а других нигде не могу приобрести, может кто может помочь? Тебе надо в ветку про метал.
|
|
|
|
|
|
|
Osaka
|
Аццкий Сотона есть это: Intro Купальле Радзіма Захад
|
|
|
|
Even if ninjutsu and genjutsu don't work on you, a shinobi still has taijutsu!
|
|
|
Urzaiz
Молодой Гродненец
Я люблю Гродненский форум!
|
Только вернулся со Старого Ольсы. Классный концерт, особенно если слушать из ложи,где я и сидел.Кто не был - сожалейте.
|
|
|
|
|
|
|
Нейтралитет
|
Песня пра Грунвальд - фантастыка гэта трэба было чуць
|
|
|
|
|
|
|
Darkconsciousness
Гость
|
Было классно, несчитая небольших казусов с инструментами.
|
|
|
|
|
|
|
Osaka
|
Угу, по-моему звукооператор так и не прошарил, что волынку нужно делать тише, а дудки разные усилить. А группа как всегда хороша!
|
|
|
|
|
|
|
Urzaiz
Молодой Гродненец
|
Яшчэ заўважыў дзве цікавасці: 1.Калі Зміцер Сасноўскі назваў сябе Сяргеем Карчэўскім, а Карчэўскага адпаведна - Сасноўскім - рэакцыі ў зале не было. 2.Падчас выступлення на падлозе ляжалі лісты(пэўна з нотамі) у якія музыкі час ад часу паглядалі.
|
|
|
|
|
|
|
Hammett
Гродненец
|
Мне понравилось.
|
|
|
|
Гопота must die!!!
|
|
|
san3d
|
Выкладывайте фотки какие у кого есть (только клёвые)
|
|
|
|
|
|
|
SD3
|
сопствена фсё было потрясна, асобена паразили шутки присутствующих насчёт садержимава кубка. фцелам атмасфера была саатветствующая-харавое хлопанье в ладоши вазымела некий психаделический эффект. хацелась бы ччаще падобных мераприяций
|
|
|
|
|
|
|
Надёна
Гродненец
|
|
|
|
|
|
|
|
Надёна
Гродненец
|
Яшчэ заўважыў дзве цікавасці: 1.Калі Зміцер Сасноўскі назваў сябе Сяргеем Карчэўскім, а Карчэўскага адпаведна - Сасноўскім - рэакцыі ў зале не было. . я вось таксама неяк гэтага не зуважыла я прост не чула гэтага(у мяне батарэя ў фоцеке сядала i гэта было важней  ) але ж мне здаеца у Гораднi няшмат людезей якiя ведаюць рознiцў памiж Карчэўскiм i Сасноўскiм а яшчэ мне адразу падалося што хлопец на першым радзе(у чымсцi белым) не з Гораднi,так i есць-ен быў з Менска i па словах сяброўкi за апошнi год быў на ўсiх канцэртах Олсаў о якi фан!!!!!!!!!нават у Горадню паехаў
|
|
|
|
|
|
|
Надёна
Гродненец
|
|
|
|
|
|
|
|
Osaka
|
Подумалось... В старину музыканты играли, а люди танцевали, и "главными" были те, кто танцует. А теперь наоборот, всё внимание на тех кто играет, а публика сидит и слушает ...танцевальную музыку. Еще Мне там попался DVD "Урок беларускай мовы". У кого-нибудь есть DVD "Плошча"?
|
|
|
|
|
|
|
Призрак Оперы
|
а кто-нить может записать мне изх альбомы, желательно все! 8-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Призрак Оперы
|
ну что, все ж таки кто-нить может? можно даже за умеренную плату!
|
|
|
|
|
|
|
Призрак Оперы
|
А я ня толькі чуў пэўна ўсе іхнія альбомы , але нават гэтым летам у Судакскай крэпасьці танчыў пад іх  . а ты можешь записать мне все альбомы старога ольса? или может знаеш кто это может сделать?
|
|
|
|
|
|
|
Надёна
Гродненец
|
Еще Мне там попался DVD "Урок беларускай мовы". У кого-нибудь есть DVD "Плошча"?[/quote]
я не зусiм разумею пры чым тут "Урок беларускай мовы" i "Плошча".................... Урокi я паглядзела у пятнiцу,вось да гэтага часу не зусiм адыйшла Кажуць што Плошча лягчэй глядзiца але ж усероўна напэўна ня скора з`явiца жаданне яе праглядзець Каракцей "Плошча" есць у маей сяброўкi,але ў Менску калi вельмi патрэбна яе могуць прывесцi ў якiя небудзь выходныя
|
|
|
|
|
|
|
Osaka
|
Дыскамі гандлявалі падчас канцэрту, вось пры чым. А дакладней, у перапынку паміж яго часткамі. Г.зн. нехта мог набыць, ці так цікавіцца. Я была б вельмі удзячна, калі б хто-небудзь даў паглядзець.
|
|
|
|
|
|
|
Титькин
Алкоголик и придурок
Кандидат в депутаты
я не принимаю наркотики. мой мозг - наркотик.
|
|
|
|
|
Только интеллигентные девушки знают, что слово невротик пишется слитно.
|
|
|
san3d
|
што-та ссылка кажысь нипалит
|
|
|
|
|
|
|
Osaka
|
|
|
|
|
|
|
|
san3d
|
конечно, можети глупо задавать этот вопрос, но -- Когда Ольса опять приедет в Гродно? или может Троица?
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Когда Ольса опять приедет в Гродно? Хутчэй ў Менск на канцэрт пракаціцца  , напрыклад 24 лютага.
|
|
|
|
|
|
|
Urzaiz
Молодой Гродненец
|
Извините если не в тему:Стары Ольса - один из 2-3 светлых лучиков порадовавшіх меня на Рок-коронации 2006.Всё остальное было довольно-таки аццтойна.
|
|
|
|
|
|
|
Каналья! Тысяча чертей!
|
Извините если не в тему:Стары Ольса - один из 2-3 светлых лучиков порадовавшіх меня на Рок-коронации 2006.Всё остальное было довольно-таки аццтойна. Кстати, кто рок-короли? куклы? или это раньше было?
|
|
|
|
|
|
|
|