TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
1 "Luzztro"- detroit techno, minimal ... w sumie ok, ale za maly ;] 2 "Tango&Cash" - boooze straszna vixa ... Ja tam chodze do 3 "NoMercy", Przestrzen graffenberga ?? (straszny grzyb i wogole) zato graja tam HARD TECHNO  napisz prosz[ch281] adresy: ulice ? chc[ch281] tam poj[ch347][ch263] na wiosn[ch281]))
|
|
|
|
|
|
`I don't care about their different thoughts. Different thoughts are good for me`
|
|
|
|
Sayo
|
JEzu ... nie pamietam ulicy ... ale Luzztro to na przeciwko museum ... w centrum przy moscie poniatowskiego, Tango sie tam tez znajduje ... troche dalej w strone palmy ... duzy napis zobaczysz Tango&Cash... NoMercy gdziesz ... huj wie gdzie ... nie pamietam dokladnie bo bylem najebany jak wracalem. A Przestrzen odradzam ci ... dobra muza jak dla mnie ale ktub do dupy ;] posrany i duzo buractwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
Dzi[ch281]ki. A czy znasz te dyskoteki na rogu [ch346]wi[ch281]tokrzyskiej i Marsza[ch322]kowskiej? Kto[ch347] mi pisa[ch322] [ch380]e tam te[ch380] jest fajnie??
|
|
|
|
|
|
`I don't care about their different thoughts. Different thoughts are good for me`
|
|
|
|
Мил@шка
|
Czesc!!!! Chyba do was dolacze sie... Wlasnie, xe wszycsy moi krewni mieszkaja w Polsce... Z narodowosci jestem Polka..No i. Mieszkam na Bialorusi..
|
|
|
|
|
|
[size=12]Какой бы грех вы не совершили, держитесь как можно невозмутимее, и окружающим останется только примириться со случившимся.[/size]
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
Czesc!!!! .. Cze[ch347][ch263] i Witaj! A ja pisz[ch281] tutaj po polsku [ch380]eby nie zapomie[ch263] tych kilku s[ch322]ow polskih jakie mi wbili do g[ch322]owy.  I mam nadziej[ch281], [ch380]e Nasi w Polsce b[ch281]d[ch261] czasem nam odpowiada[ch263]. Nie zapominajcie o nas! Mnie si[ch281] wydaje, [ch380]e ro[ch380]nica mi[ch281]dzy nami a Polsk[ch261] strasznie ro[ch347]nie. Przed 15 laty znz[ch322]am wszystkie dyskoteki w Warszawie bo by[ch322]o ich 3 albo 5  a dzi[ch347] nie wiem gdzie tam warto chodzi[ch263] :-/ hej, Studenci! czy w Polsce teraz jest jeszcze sesja [ch380]e nie odpowiadacie? 8-) 2MShmel: a czy w Muzeum Naroowym w Krakowie mo[ch380]na ogl[ch261]da[ch263] tak, jako normalny zwiedzaj[ch261]cy grafiki Ordy z Grodna ? Czy jest to wj aki[ch347] zbiorach specjalnych ?
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 04 Февраль 2007, 02:23:10 от TanitaTikaram »
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
A kto jedzie 20 lipca na „Basowiszcza 2007”? Najwyrazniej odbedzie sie w tym roku w jedna noc: [highlight]Program[/highlight] 18.30 Parason (BY) 19.10 Nevma (BY) 19.50 Znich BY 20.40 Ogloszenie wynikow 20.55 5set5 (PL) 21.45 Крамбамбуля (BY) 22.45 CpB (BY) 23.45 Farben Lehre (PL) 01.00 Neuro Dubel (BY) 02.15 Zakonczenie o jeju i wizy tu do Polski robia dobrzy ludzie bez kolejki na 20 lipca..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
kurna... chce tam byc 
|
|
|
|
|
|
...все останется тайным...
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
Szukam nut piosenki Ryszarda Kocynela. Znam tylko refren: Kochane Grodno, ojczyste miasto! Na sznurku Niemna jak per[ch322]a l[ch347]nisz. Ty mnie otaczasz matczyn[ch261] [ch322]ask[ch261], rodzinnym domem ty jeste[ch347] mi! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edward.
|
A kto jedzie 20 lipca na „Basowiszcza 2007”? o jeju i wizy tu do Polski robia dobrzy ludzie bez kolejki na 20 lipca.. Bylem jakos tam dwa lata temu, bardzo mi sie podobalo, szkoda tylko ze w tym roku mi nie wypada, ale mam nadzieje, ze trafie tam innym razem... P.S. Pozdrawiam wszystkich polakow Grodna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Na BASy robia wizy nie tylko bez kolejki ale i [highlight]zadarmo[/highlight])) W tym roku BASy odbeda sie w 3 dni 19-21. I najwazniejsze - jade! P.S. Znam krakowskie puby, nie muzea))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
Na BASy robia wizy nie tylko bez kolejki ale i [highlight]zadarmo[/highlight])) W tym roku BASy odbeda sie w 3 dni 19-21. I najwazniejsze - jade! P.S. Znam krakowskie puby, nie muzea)) napisz prosze jesli mozesz kilka slow jak tam bylo. Ta prosba dotyczy wszystkich ktorzy moga sie podzielic wrazeniami. Ja niestety w tym roku nie moglam pojechac. A o pubach w Krakowie to jeszcze zdazymy))) Trzymaj sie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
o zesz w morde, jak przyjemnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
S[ch322]ucham? :-?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenin
Гость
|
S[ch322]ucham? :-? to bylo nie do ciebie)) a tak poprostu powiedzialem.. czasami przyjemnie jest przeklinac)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
gdzies 13-go, sloneczko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RockeR
|
|
|
|
|
|
|
Belarus über alles!
|
|
|
Anachorete
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Nie bawi[ch281] si[ch281] z wami, usuwaj[ch261] moje przekle[ch324]stwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
Vitam wszystkich! Nie rozumem tematu... W czym jest sprawa? To co by[ch322]o okre[ch347]lione w pierwszym poste nie zrozumia[ch322]o. O czym idzie rozmowa? Tema [ch380]e by pokaza[ch263] wszystkim co umieesz pisa[ch263] po polsku? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Kurcze... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fx-7600
|
Wszustko rozumiem, tylko jedno ne moge zrozumeiac, dlaczego ty wszystko robic n fORUM GRODNO :-?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
...a to jest we Wroc[ch322]awiu bulwar Tadka Jasi[ch324]skiego noc[ch261]. Trudno znale[ch378][ch263] tabliczk[ch281] ale nazwisko Tadka wroc[ch322]awiacy kojarz[ch261] bez problemu z bulwarem. (Dzi[ch281]ki za zdj[ch281]cie: JD)
|
|
|
|
|
|
|
|
TanitaTikaram
Гродненец
Браслаў - Bras[ch322]aw
|
Wszystko rozumiem, tylko jedno nie moge zrozumiec, dlaczego ty wszystko robic na fORUM GRODNO :-? mo[ch380]e dlatego, [ch380]e w Grodno mieszka du[ch380]o Polakow ? I fajnie, [ch380]e rozumiesz.. To te[ch380] cel: [ch380]eby[ch347]my si[ch281] wszyscy rozumieli)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-LONE_WOLF-
|
Wszustko rozumiem, tylko jedno ne moge zrozumeiac, dlaczego ty wszystko robic n fORUM GRODNO :-? dla polaków grodzi[ch324]szczyzny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Тоширский
|
Janie, prosze ci[ch281], popro[ch347] kogo[ch347] o przystojne przet[ch322]umacznie 
|
|
|
|
|
|
НУ ПОСТАВЬ МНЕ +1 !!! 
|
|
|
|