Holly Lee
|
супакойся, сагмiр, дракi ня будзе. я нiскем зараз спрачацца не збiраюся, хоць i пазыцыя мая па мове даволi жорсткая ("думкi пруць, а слоу ня маю"). законы трэба зьмяняць. можа тады навучымся размауляць па-беларуску. гадоу праз 10. стаулю "[highlight].[/highlight]" у гэтым пытаннi. калi працягваць размову, то мiрна, не зважая на пасты правакатарау. жб! да простят меня все, но я искренне надеюсь, что через 10 лет меня в этой сране уже не будет, т.к. я рано или поздно намереваюсь отсюда свалить... и не из-за языка, просто, еще раз повторюсь, не чувствую себя белорусской (а полностью ею даже по национальности не являюсь), не люблю этот язык (как и многие из славянской группы), да и народ у нас какой-то странный... в общем, не патриотка я!!!
|
|
« Последнее редактирование: 09 Апрель 2007, 23:33:15 от Aliska »
|
|
Дружба между мужчиной и женщиной слабеет с наступлением ночи...
|
|
|
xelfx
|
во-первых жв, а во-вторых если говоришь на одном языке, то говори... а то и по-русски не грамотно, и по-белоруски "абыякава" ... ЗЫ хотя и сам ошибки делаю часто ... и в этом посте наверняка где-нить
|
|
|
|
Вдох - это смерть. Кто я и ты? Разве мы лишь притворяемся живыми, как они? ©
|
|
|
Fish.ka
Гродненец
Нет ничего невозможного...
|
У вас есть 9 Ю класс? :-?
|
|
|
|
|
|
|
_Angel_
Гость
|
конечно- нет!
|
|
|
|
|
|
|
эФэМ
|
ааа....я тоже постаю в стороне ибо боюсь перепосылать всех... всё, молчок всем по минусу акрамя тых хто падтрымливае наш пазишн
|
|
|
|
Hе будем спорить кто праведен кто грешен, Hикто не найдет себе спокойную старость, Просто каждый поступок должен быть взвешен, Хотя бы чуть-чуть, хотя бы самую малость. © Дельфин
|
|
|
dимкаs
|
во-первых жв, а во-вторых если говоришь на одном языке, то говори... а то и по-русски не грамотно, и по-белоруски "абыякава" ... ЗЫ хотя и сам ошибки делаю часто ... и в этом посте наверняка где-нить 1) гэта у вас жв (chatchild), а у меня жб! 2) я ужо тлумачыу, чаму пiшу на розных мовах. 3) пiшу як умею, будзе больш практыкi - будзе больш правiльная мова. на каторгу вас c таким отношением! ( акрамя тых хто падтрымливае наш пазишн )
|
|
|
|
|
|
|
эФэМ
|
я всех люблю
|
|
|
|
Hе будем спорить кто праведен кто грешен, Hикто не найдет себе спокойную старость, Просто каждый поступок должен быть взвешен, Хотя бы чуть-чуть, хотя бы самую малость. © Дельфин
|
|
|
_Angel_
Гость
|
Я ВСЕХ ОБАЖАЮ...
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
да __SayItRight__, Fish.ka: якое дачынне вы маеце да нашага топiку? якiя класы?
|
|
|
|
|
|
|
ang.e.l
|
вообще, я тоже не являюсь белорусской кровно, но я БЕЛАРУСКА у душы... Когда-то раньше моя позиция была такая как и у Холли, но потом я поняла, что люблю Беларусь "странною любовью", т.е. испытываю отвращение к государству (тс-с-с-ссс), но да самой краiны толькi самыя цёплыя пачуццi.Сапраўды, тэма вельмі цікавая, беларускай мовай безумоўна павінны валодаць кожны грамадзянін нашай краіны. Я нават лічу, што беларуская мова павінна больш часцей гучаць на вуліцы, але ня трэба пераходзіць да адраджэння беларускай мовы амаль цалкам забараняючы рускую, у нашай краіне вельмі шмат людзей з расіі, якія не здоляць адразу перайсці да выкарыстання беларускай мовы. Але Родную мову ўсё ж такі трэба аднаўляць. А увогуле говар кожнага, гэта й ёсці - ягонае асабліваць, самавыяўленьне й сутнаць. Таму усіх "настаўнікаў" таго, як мы павінны размаўляці - у дупу!!! Зараз пачынаюць саромiцца нашых родных "калi ласка", таму йдуць па большасцi за гэнымi людзьмi. Дарэчы, у Гарвардзе з 2005 года вывучаюць беларускую мову. Якая рознiца, колькi людзей яе там вывучаюць, але ж сам факт...!!! Усё, дзякуй за тое што выслухалi (прачыталi). Больш не буду звяртацца да гэтага топiка. Гэта мая асабiстая думка з.ы. палiчыла, што на чвэрць беларуска крэуная
|
|
« Последнее редактирование: 10 Апрель 2007, 17:48:35 от ang.e.l »
|
|
Да согласись же наконец: я не упряма!
... Я НЕ ТЕЛО, наделённое душой, я - ДУША, часть которой видна и называется телом...
|
|
|
_Angel_
Гость
|
я не выдаю сябе!!!
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
вось яна - апошняя i найвялiкшая [highlight][ch9679][/highlight] кожны выказау сваю думку, кожны застауся пры сваёй. а 67аму ды майму анёлку яшчэ па + ад мяня. усiм дзякуй.)
|
|
« Последнее редактирование: 10 Апрель 2007, 19:22:59 от Dimka »
|
|
|
|
|
Holly Lee
|
по всей видимости СэйИтРайт и Фишка имеют к нашей теме самое прямое отношение... да и ваще, че эт за встреча такая? не успели прийти, а на них тут же кидаются?! нельзя так...
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
вось яна - апошняя i найвялiкшая [ch9679] кожны выказау сваю думку, кожны застауся пры сваёй. ЧТД.
|
|
« Последнее редактирование: 10 Апрель 2007, 20:41:37 от sagmir »
|
|
|
|
|
dимкаs
|
да и ваще, че эт за встреча такая? не успели прийти, а на них тут же кидаются?! нельзя так... ты всех людей блин так встречаешь?! штосцi я сапрауды ня вельмi ветлiу з новымi асобамi выбачайце, дзяучыначкi. хе, а мы так i не даведалiся хто яны.) зы: усё ж такi яны нiякага дачынення да нас не маюць: вымавiгэтапральна i фiшка, наколькi я разумею, з 10ай школы. зыы: можа мне у кдб падацца?)
|
|
« Последнее редактирование: 10 Апрель 2007, 21:34:44 от Dimka »
|
|
|
|
|
xelfx
|
2 dимкаs чтобы ты так в школе разговаривал ...
|
|
|
|
Вдох - это смерть. Кто я и ты? Разве мы лишь притворяемся живыми, как они? ©
|
|
|
dимкаs
|
у вуснай мове усё значна складаней.
|
|
« Последнее редактирование: 10 Апрель 2007, 22:35:02 от Dimka »
|
|
|
|
|
Ендру
Гродненец
I pace, alone in a place for the dead.
|
димкас ельфик и др. раскажите чё в школе делаиццо, а то я там давно не был грят тип чёта важное по дп сдавали
|
|
|
|
|
|
|
эФэМ
|
кожны выказау сваю думку, кожны застауся пры сваёй гэта Ёбла...такая пазицыя николи не прымусиць чалавека памарыць над гэтым пытаннем а ваабщэ маучок! усим прывет 2 сэйитрайт я лепшы палюбэ
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
димкас ельфик и др. раскажите чё в школе делаиццо, а то я там давно не был грят тип чёта важное по дп сдавали важнае, але аб гэтым весцi тут размову ня будзем: кл. кiраунiка наведау супрацоунiк кдб на дп кiдалi гранату, але што тут важнага? у суботу расклад як у панядзелак.
|
|
« Последнее редактирование: 11 Апрель 2007, 21:58:34 от Dimka »
|
|
|
|
|
Mikola
Настоящий гродненец
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
фак,, в субботу за понедельник учиться ,, мот на бильярд?
|
|
|
|
|
|
|
Ендру
Гродненец
|
чёт я нипонял) мы что гуляли в понедельник? или мы будем гулять в понедельник 2димкас какой нах кдб аткуда ты упал?
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
важнае, але аб гэтым весцi тут размову ня будзем: ... да нiка: магчыма, але не абяцаю. да андрэйкi: вучымся за 16ае. для даведкi: 15, 16, 17 адпачываем. а нам файна у горшым выпадку у меня у суботу 2 урока.
|
|
« Последнее редактирование: 11 Апрель 2007, 23:51:52 от Dimka »
|
|
|
|
|
Ендру
Гродненец
|
Калян падём наверна на бильярд у меня справка в пятницу кончаеццо димкас, а чё за празник там будит то??
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
не зусiм сьвята. радунiца будзе у ауторак.
|
|
|
|
|
|
|
Holly Lee
|
а вот мы учимся и до сих пор не знаем, че у нас с выходными будет...
Кста, а че у вас за гости в школе были сегодня?!
ЗЫ. меня четь было не выгнали сегодня из школы из-за ждинсов!!! прикольно.... уже отвыкла даже!
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
мяне не было, але ведую, што былi канферэнцыi.
|
|
|
|
|
|
|
zaic
Гость
|
завтро самый ужасный день! зы Я НЕНАВИЖУ КУКО!!!!!!!! [smiley=rifle.gif]
|
|
|
|
|
|
|
dимкаs
|
вiдаць з нашых, з 10ых, дзяучына. але дакладна хто ня ведаю.) цiкава, людзi рэгяцца, каб пакакаць на куко.))
|
|
« Последнее редактирование: 13 Апрель 2007, 20:13:57 от Dimka »
|
|
|
|
|
zaic
Гость
|
просто она немного туповатая.....не может даже на элементарные вопросы ответить...учила раньше младшие классы,а теперь в 10 преподает.. [smiley=5.gif]
|
|
|
|
|
|
|
|