dimon242
|
 |
« : 27 Март 2011, 12:24:40 » |
|
Посмотрел видео как власти разгоняли присутствующих на пл.Коласа в Минске. Кулешовы и иже сним подпевалы кричат на всех углах о законности. Только мне не понятно на каких основаниях или законах ( 19 дек. было тоже ) " ребята" в спортивной форме без беджиков или опознавательных знаков цепляются к людям и к ним ( люди в черном ) не применяются законы? Ведь если ты представитель какой то службы то это должно быть видно. А так подленько получается со стороны государства.
|
|
|
|
Если не получается так , как ты хочешь - пусть будет так как это возможно...
|
|
|
essan
|
ВЕК ВОЛИ НЕ ВИДАТЬ
ОНИ ЖЕ ТЕБЕ СКАЗАЛИ ПЕРД ВЫБОРОМИ НА ВСЕНАРОДНОМ СОБРАНИИ
МЫ ВЛАСТЬ НЕ ОТДАДИМ
Хотя народ их выбирал в 1994г для соблюдения конституционного строя и порядка в строне
Даже если мы все сдохнем и это их мало интересует им нужна ВЛАСТЬ
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
СЦЭНЫ З ЖЫЦЬЦЯ ПРЫ ПОЗЬНІМ ЛУКАШЫЗМЕ24-25 інтэрнэтпрастора прыкметна ажывілася, пайшла “новая тэма”, пасыпаліся камэнтары “спэцоў” і г.д. Йдзецца пра “фашыкаў”, як моладзь называе праявы і асобы нацызму рознага разьліву. Спачатку ў Менску арыштавалі, а потым адпусьцілі на волю расейскага нацыста па мянушцы Цясак. “ДэмСМІ” падрабязна паведамлялі пра гэты інцыдэнт і пра апэратыўныя дзеяньні ўладаў. А 25 лютага былі арыштаваныя ўжо некалькі асобаў (усе з беларускімі прозьвішчамі) у Менску, іх судзілі і далі суткі. Праваабаронцы кінуліся пратэжыраваць іх і сустрэліся (як яны распавялі журналістам) з грубымі парушэньнямі законадаўства. Гэтым разам ішлося пра сяброў “Европейского Действія”. У сувязі з гэтымі падзеямі Радыё Свабода дало спасылку на сайт гэтага “ЕД”. Аказалася, што ён нават у асноўным на беларускай мове. “ЕД” існуе ўжо год, але пра яго ніхто ня чуў. У іхнай праграме і паведамленьнях назіраецца навязьлівая эклектыка з сьвята “фашынг”, трывогі за Эўропу і іншай сумесі сур’ёзных і несур’ёзных пасылаў і ўстановак. Аналізаваць гэта не атрымліваецца, таму што ва ўсім адчуваецца лабараторная штучнасьць і прыцягненасьць за валасы. Што гэта такое здарылася? Чаму праз год існаваньня рэжым раптам накінуўся на гэтых “ЕД”, ўсе зашумелі пра іх (каго яшчэ ўчора ніхто ня ведаў і ня чуў)? Мяркуем, што ўсё зьвязана з набліжэньнем Дня Волі, да якога застаецца роўна месяц. Кантора выцягвае з сваёй калоды новую глянцавую карту, якою зьбіраецца згуляць супраць беларусаў. Трэба чакаць павышанай актыўнасьці гэтых “ЕД” напярэдадні Дня Волі (улёткі, надпісы на сьценах, гуканьне сярод людзей). Зусім магчыма, што яны груба і навязьліва будуць крыкам заклікаць грамадзянаў “усем ісьці на Бангалор, адзначыць з патрыётамі Дзень Волі!” Усё, каб выклікаць у нармальных людзей раздражненьне і думку аб тым, што “усе яны з іхным нацыяналізмам прыпыленыя і фашыкі”. Мяркуем, што 24 сакавіка калона (учора яшчэ нікому невядомага) “ЕД” будзе актыўна маршыраваць пад сваім “крыжацкім сьцягам” на Бангалор разам з псэўда-БНФ, сэксменшасьцямі і іншай шпаной. Карцінка будзе пададзена адпаведная – “товарищи, от них надо держаться подальше!” Беларускаму грамадзтву трэба ведаць гэта і не паддавацца на канторскую правакацыю. І на бангалорскі сабачнік з гэтай публікай не хадзіць. Янка Базыль http://www.bielarus.net/archives/2013/03/07/2966
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
ПСЭЎДЫ ПОЙДУЦЬ НА БАНГАЛОР БЕЗ СЫМВОЛІКІ15 сакавіка заяўнікі псэўдаапазыцыйнага шэсьця на бангалорскі сабачнік атрымалі дазвол уладаў на правядзеньне сваёй акцыі 24 сакавіка. Улады ў сваім “дазволе” забаранілі ім выкарыстаньне беларускай нацыянальнай сымволікі. Арганізатары выказаліся па радыё “Свабода”. Цытуем найбольш цікавае. А. Янукевіч (псэўда-БНФ): “Я лічу, што рашэньне пазытыўнае”. Такім чынам, абсурд і прафанацыя набываюць свае канкрэтныя кшталты. Мінгарвыканкам ад рэжыму сьцябаецца з псэўдаапазыцыі. А яна згодная на ўсё, бо “рашэньне пазытыўнае”. Няўжо нехта з разумных і цьвярозых беларускіх людзей пойдзе на гэтую класічную прафанацыю ўсьлед за хрыстаматыйнымі прафанатарамі? Сяргей Камароўскі КАМЭНТАРЫ ""процесс пошел"" Аўтар: Бенедзікт2013-03-16 Гэта адмысловае, правакацыйнае прыніжэньне нашага Беларускага Сьвята - Дня Волі. Тое, што гэта робіцца агэнтурай - разумеюць сьвядомыя беларусы. Цешыць, што гэтае разуменьне, якога амаль не было раней, некаторы час пасьля 1999г., зараз шырока прысутнічае ў сьвядомасьці людзей... Як той казаў - "процесс пошел". https://pieramoha.org/artykul/pseudy-pojduc-na-banhalor-niez-symboliki
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
А. Янукевіч (псэўда-БНФ) Ну, а астатняй гапате, псэўдааппате і КГБэшнай агентуры © ноги хіба баляць і па звычцы будуць баксіраваць па-перапісцы. Владимир Бородач (оргкомитет "Совета национального возрождения"); Винцук Вячорка (оргкомитет "Беларускага Руху"); Александр Добровольский (Объединенная гражданская партия); Николай Демиденко (международное общественное объединение "Молодой фронт", Чехия); Ольга Карач, (гражданская кампания "Наш Дом"); Владимир Колос (Рада белорусской интеллигенции); Александр Милинкевич (движение "За Свободу"); Станислав Шушкевич (партия "Белорусская социал-демократическая Грамада"); Алексей Янукевич, (Партия БНФ); - яго выкрэсьліваем, бо ногі не баляць?Владимир Некляев (кампания "Говори правду!"); Зенон Позняк (Консервативно-христианская партия - БНФ); Виталий Рымашевский (оргкомитет партии "Белорусская христианская демократия); Вячеслав Сивчик (Движение солидарности "Разам"); Ивонка Сурвилла (председатель Рады БНР от имени Рады БНР).
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
Неад, ты тоже пойдешь по Гродно 24 марта? Надеюсь, во главе толпы, важный.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Псэўды працягваюць запрашаць на балаган з мэтай зганьбіць нацыянальнае змаганьне! Организаторы празднования Дня Воли: Борцов с режимом хотелось бы увидеть в реальных делах, а не только в соцсетях 19 сакавiка 2013 у 14:42 Сергей Королевич, БелаПАН Сторонники демократических перемен должны постараться перебороть свои страхи и лень и принять участие в уличных акциях по случаю Дня Воли 24 марта. Об этом заявил 19 марта на пресс-конференции в Минске Виктор Ивашкевич, представитель гражданской кампании "Европейская Беларусь" в оргкомитете по празднованию 95-летия провозглашения БНР. Организаторы напомнили, что Мингорисполком разрешил проведение 24 марта в столице митинга и шествия. Сбор участников акции объявлен в 12.00 на площадке возле кинотеатра "Октябрь", затем планируется шествие по проспекту Независимости и улице Сурганова до парка Дружбы Народов, где с 14 до 15 часов пройдет митинг. Ивашкевич напомнил, что в прошлогоднем Дне Воли приняли участие несколько тысяч человек. "Но если брать аудиторию независимых СМИ и интернет-сайтов, то о проведении митинга и шествия знают не менее 100 тысяч минчан. Они должны принять решение: сидеть на диване или, переборов свои страхи и лень, принять участие в уличных акциях. Тут каждый сам должен решать, готов ли он называться человеком или будет продолжать прятаться под лавкой", — сказал политик. Лидер Объединенной гражданской партии Анатолий Лебедько добавил: "В социальных сетях борцов с режимом хватает. Хотелось бы увидеть, что они являются таковыми в реальных делах". Председатель Партии БНФ Алексей Янукевич убежден, что "ничего опасного для участников уличных акций в Минске 24 марта произойти не должно". "Шествие и митинг пройдут мирно. Провокаций со стороны властей (за исключением, возможно, информационных) быть не должно. Безопасности участников акции ничего угрожать не должно", — подчеркнул политик. http://news.Тут/politics/339767.html
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Сергей Королевич, БелаПАН Сторонники демократических перемен должны постараться перебороть свои страхи и лень и принять участие в уличных акциях Хеад, а кто такой этот Королевич? Первый раз про него слышу. И главное сразу предъява, что я ему что-то должен. А у него пупок не развяжется?
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Хеад, а кто такой этот Королевич? Первый раз про него слышу. И главное сразу предъява, что я ему что-то должен. А у него пупок не развяжется? Чукча не читатель?  19 сакавiка 2013 у 14:42 Сергей Королевич, БелаПАН Сторонники демократических перемен должны постараться перебороть свои страхи и лень и принять участие в уличных акциях по случаю Дня Воли 24 марта. Об этом заявил 19 марта на пресс-конференции в Минске Виктор Ивашкевич, представитель гражданской кампании "Европейская Беларусь" в оргкомитете по празднованию 95-летия провозглашения БНР.
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
antidacto
|
AnVas, твое гы-гы ничем не помогло. Я так и не понял, кто это и чем я ему обязан. "представитель гражданской кампании "Европейская Беларусь" и дальше что? А я представитель клуба любителей пива. И дальше что? Все обязаны прийти и скинуться мне по пол-литра с носа?
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
AnVas, твое гы-гы ничем не помогло. Не лги врунишка. Помогло. Прекрасно ты все понял, что Королевич обычный писака из БелаПАН, а призыв шел от Ивашкевича. Только косяк свой признать не хочешь. 
|
|
|
|
Громче всех лают дворняжки...... Молчаливость и выдержка - признак породы.....!!!!!!!
|
|
|
antidacto
|
Нет, анвасик, ты как чаще всего случается "не догнал" о чем речь. Ну или делаешь вид, что не догнал. Я говорю, что я знать-не-знаю этих чудаков (вне зависимости от их званий, регалий, партийной принадлежности и т.п.) и не догоняю с чего они вдруг заочно решили, что я им что-то должен. И это... Извини, анвасик, по пять раз как нихте повторять не буду. Не въезжаешь - и хрен с тобой. Учи русский язык, если в школе не учил и в жизни не пригодилось.
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
не догоняю с чего они вдруг заочно решили, что я им что-то должен. Можешь не тужиться Андрэйка, такие как ты вообще никому ничего не должны, разве что анализы докторам.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Хеад, а кто такой этот Королевич? Первый раз про него слышу. И главное сразу предъява, что я ему что-то должен. А у него пупок не развяжется? Я не разумею. Няўжо не зразумела, што я пішу? Псэўды працягваюць запрашаць на балаган з мэтай зганьбіць нацыянальнае змаганьне! Ці ты гэта так вырашыў пагадзіцца? Юшкевич, ты мне скажи, почему не пришел в "Ретро"? Очко жим-жим? Я ждал.
Гэта я чакаў цябе. А ты - Очко жим-жим
|
|
|
|
|
|
|
antidacto
|
Няўжо не зразумела, што я пішу? Ну это смотря как посмотреть. Если с точки зрения постановки диагноза, то в принципе более-менее зразумела.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Зянон Пазняк да Дня Волі-2013: Гэта свята павінна кансалідаваць усіх
 Зянон Пазняк. Фота belsat.eu На ўрачыстым святкаванні Дня волі ў Варшаве выступіў старшыня Кансерватыўна-Хрысціянскай Партыі БНФ Зянон Пазняк. На мітынгу, які адбыўся пасля маршу цэнтральнымі вуліцамі Варшавы, палітык падкрэсліў лучнасць сёлетняга Дня Волі са справаю нашых продкаў, якія па-геройску змагаліся за беларушчыну. “Нішто не знішчыць подзвігу нашых бацькоў і дзядоў… Каб не было тых людзей, якія ахвяравалі сваймі жыццямі, ці былі б мы тут з вамі з нацыянальнымі сцягамі? Ды гэтых сцягоў, пэўна б, не было...” – падкрэсліў старшыня КХП-БНФ. 23.03.2013: Зянон Пазняк да Дня Волі-2013 Паводле Зянона Пазняка, Дзень Волі стаў сакральным святам, якое мусяць ведаць усе беларусы і якое павінна кансалідаваць усіх, незалежна ад рознага кшталту падзелаў на ўзор продкаў беларусаў, якія нават пад нямецкай акупацыяй змаглі дамовіцца пра ўтварэнне незалежнай Беларускай Народнай Рэспублікі. Максім Ярашэвіч, belsat.eu
|
|
|
|
|
|
|
Бревно
Banned
Гродненец
Whiterussia
|
Этот лопоухий в бабском берете тоже псевдо? Пришел на праздник, как на похороны, весь в черном.
|
|
|
|
•Наркаман гэта ты. А я прадстаўнік народу. •Я кармлю народ, каб ён галодны ня быў. •Я выконваю народную волю сваімі рукамі. •Я прыйшоў, каб пакараць такіх як ты. Head ©
|
|
|
Head
Гость
|
Дзе лапавухі? Дзе бабскі берэт? Пазьняк у чорным? Ён адзеты строга. Лукашэнка, канечне, можа й нос клоунскі б прычапіў.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Я ж кажу здраднік Беларусі й беларусаў. Не каб у Вільнюсе, а у Варсавіі, якая не папрасіла прабачэньня за генацыд беларусаў. Дзе лапавухі? Дзе бабскі берэт? Пазьняк у чорным? Позя. На Позі. Так. Позя - стоадсотачная псэўда, бо з псэдамі ў Вільнюсе мемарандулы падпісваў на схадняку, ціпа, а апасьля іхнага шабаса Вайніцкі быў забіты. А цяпер баіцца ў Вільнюс нос паказваць.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А ў Вільні амаль тое самае, што й у Беларусі. Занадта моцны ўплыў спэцслужбаў. Якімі кіруе найвялікшы здраднік Беларусі- Лукашэнка.
|
|
|
|
|
|
|
Сабачка
|
Чаму ў міхрафон ён не сказаў, каб палякі за генацыд прабачэньня папрасілі? Лідар хераў.
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Я ж кажу здраднік Беларусі й беларусаў. Не каб у Вільнюсе, а у Варсавіі, якая не папрасіла прабачэньня за генацыд беларусаў. Кажу ж- там спэцслужбы занадта моцы шмат маюць. Да таго ж Вільню яшчэ паспеем вярнуць. Позя. На Позі. Так. Не лапавухі. На ім мужчынскі берэт. Пра чорнае ўжо казаў. Тупыя, канечне, размовы. Позя - стоадсотачная псэўда, бо з псэдамі ў Вільнюсе мемарандулы падпісваў на схадняку, ціпа, а апасьля іхнага шабаса Вайніцкі быў забіты. А цяпер баіцца ў Вільнюс нос паказваць. Падпісваў ён мемарандум БНР. А Вайніцкага КГБ, відаць... Чаму ў міхрафон ён не сказаў, каб палякі за генацыд прабачэньня папрасілі? Лідар хераў.
 Во!
Як не круціся, але на цябе падобным ён ніколі ня будзе))
|
|
|
|
|
|
|
ЗАБЕРУ СРАЗУ же ваши новые ZTE, Huawei, Samsung ЗА $$$ быстр
Даю деньги на 1-1.5года рублями до 960$. С вас паспорт+карточка. До 99% годовых. 8025 705 6088 Подробнее здесь: DAMVDOLG.TK или http://forum.grodno.net/index.php?topic=1879172.msg10354679#msg10354679
Гродненец
Куплю КЛУБНИКУ 15-50кг 8025 705 6088 ЗАБЕРУ САМ
|
Vinshuyu!  
|
|
|
|
Выручу с деньгами до 2.630 руб. 00 коп. на 17месяцев. Возврат рублями | оригинальные телефоны из Европы. Нокиа от 78 руб. 90 коп. | Качественные наушники3.5мм 5 руб. 26 коп., флешки 2Gb от7 руб. 89 коп., ...
В наличии оригинал новый Huawei Honor2 U9508 на все се
|
|
|
Head
Гость
|
ЗЯНОН ПАЗЬНЯК ПРА БНР У "ГАРАЧЫМ КАМЭНТАРЫ". ВІДЭА.Чаму Рада Беларускай Народнай Рэспублікі пакінула мандаты сабе і якое значэнне гэта мае для беларускай незалежнасці – “Гарачы каментар” з лідарам КХП-БНФ Зянонам Пазняком. У 1988 годзе Беларускі Народны Фронт фактычна пераняў нацыянальную ідэю ад Рады БНР і ажыццявіў яе. Не здолеў толькі атрымаць уладу – яна засталася ў старой камуністычнай наменклатуры. Калі была абвешчана незалежнасць Беларусі, камуністы накіравалі міністра замежных справаў Пятра Краўчанку на перамовы з Радаю БНР, каб тая аддала мандаты, бо краіна стала незалежнаю. “Але Рада БНР гэтага не зрабіла, “Фронт” таксама ўмяшаўся ў гэтую справу: мы разумелі, што можа адбыцца. Тады сябры Рады згадзіліся, што няма гарантыяў [незалежнасці Беларусі нішто не пагражае. - belsat.eu] і таму ўсе свае паўнамоцтвы Рада пакідае сабе”, – узгадвае Зянон Пазьняк. Цяпер Рада БНР выконвае ролю маральнага аўтарытэта, сімвалу падзеяў, якія ў рэшце прывялі да незалежнасці. Гадавіна ж абвешчання Беларускай Народнай Рэспублікі, паводле спадара Пазняка, стала сакральнаю датаю. Тое, што апазіцыя не прапаноўвае адзінага сцэнара святкавання, госць праграмы не лічыць праблемаю. 25 сакавіка ператвараецца ў сямейнае свята, таму адзначаюць яго хто як умее. Крыніца: "Белсат" https://pieramoha.org/artykuly/zianon-pazniak-pra-bnr-u-haraczym-kamentary Добавлено: [time]Срд 27 Мар 2013 01:29:35[/time] Зянон Пазьняк: ВІНШАВАНЬНЕ
Маё віншаваньне і найлепшыя зычэньні ўсім Беларусам ў сувязі з 95–мі ўгодкамі аб’яўленьня Незалежнасьці Беларускай Народнай Рэспублікі. 25-ты Сакавік ўжо стаў сакральнай датай нашай гісторыі. Гэты дзень ўспрымаецца як сымвал пачатку нашай Незалежнасьці, якая рэалізавалася праз 73 гады пакутаў, генацыду, войнаў і вынішчэньня. Вынішчэньне ня спынена і гісторыя чытае нам лекцыю для ўсёй нацыі аб тым, што Беларускі шлях можа абраць толькі беларуская ўлада. Запаволенае, спозьненае ўсьведамленьне гэтай праўды дорага каштуе беларускаму грамадзтву. Але сьветлыя знакі змаганьня за волю і Незалежнасьць дапамагаюць людзям знайсьці гэты адзіны праўдзівы шлях. 25-ы Сакавік ёсьць якраз такім сьветлым знакам, гістарычнай падзеяй і сымвалам, які адчыняе нашчадкам сэнс змаганьня за волю, свабоду і Незалежнасьць. Шануйма ж гэтую падзею як пачатак нашага дзяржаўнага Адраджэньня, за якое аддадзены тысячы жыцьцяў змагароў за свабоду Айчыны. Гэта вялікае сьвята. Яго ёсьць каму сьвяткаваць. Слава героям! Жыве Беларусь! 25 Сакавік 2013 г. Зянон Пазьняк http://www.bielarus.net/archives/2013/03/25/2973ВІНШАВАЛЬНЫ ЗВАРОТ
Ад імя віленскага аргкамітэту па святкаванню Дня Волі і “Беларускага тыдня” 21-03-2013 Шаноўныя суайчыннікі! Ад імя дэмакратычнай супольнасці беларусаў у Вільні, мы радыя павіншаваць вас з 95-годдзем абвяшчэння Беларускай Народнай Рэспублікі! Нягледзячы на ўсе выпрабаванні, якімі напаткаў лёс беларусаў на шляху да ўласнай дзяржавы, мы павінны памятаць, што справа айцоў беларускай незалежнасці, падпісантаў Акту 25 сакавіка 1918 года, працягвае жыць у сэрцах пакаленняў беларусаў. Сёння мы маем уласную незалежную дзяржаву, найвялікшую каштоўнасць для нашага народу. Магчыма сённяшняя Беларусь не зусім такая, пра якую марылі шматлікія пакаленні беларусаў, але яна ёсць і ў сваю чаргу мы павінны прыкласці ўсе магчымыя намаганні для таго, каб кожны грамадзянін Рэспублікі Беларусь, а таксама тыя сотні тысяч нашых суайчыннікаў, якія жывуць па-за межамі, маглі ганарыцца сваёй краінай, бачылі яе дэмакратычнай, квітнеючай, свабоднай і незалежнай. У гэты святочны і ўрачысты момант, мы зычым мужнасці беларускаму народу і асабліва тым, хто і па сённяшні дзень пакутуе ў Беларусі ад несправядлівасці, дыскрымінацыі альбо знаходзіцца ў зняволенні за свае грамадскія ці палітычныя перакананні. Мы заклікаем да еднасці і салідарнасці ў адзіным і найбольш істотным імкненні - да свабоднай, незалежнай і дэмакратычнай Беларусі. Дарагія суайчыннікі! Мацуйцеся і яднайцеся, дапамагайце адзін адному. Шчасця, веры і натхнення вам і вашым родным! Жыве Беларусь! Віленскі арганізацыйны Камітэт па святкаванню Дня Волі і “Беларускага тыдня”. http://www.bielarus.net/archives/2013/03/25/2972Bielaruska-Estonskae Zgurtavan’ne (BEZ) vinshue
Pavazhanyja siabry, adnadumcy! vinshavanne.doc http://www.bielarus.net/archives/2013/03/25/2974
|
|
« Последнее редактирование: 27 Март 2013, 02:29:55 от Head »
|
|
|
|
|
ЗАБЕРУ СРАЗУ же ваши новые ZTE, Huawei, Samsung ЗА $$$ быстр
Даю деньги на 1-1.5года рублями до 960$. С вас паспорт+карточка. До 99% годовых. 8025 705 6088 Подробнее здесь: DAMVDOLG.TK или http://forum.grodno.net/index.php?topic=1879172.msg10354679#msg10354679
Гродненец
Куплю КЛУБНИКУ 15-50кг 8025 705 6088 ЗАБЕРУ САМ
|
Vinshuyu!   вернем ребенка маме! Дети должны знать свою мать
|
|
|
|
Выручу с деньгами до 2.630 руб. 00 коп. на 17месяцев. Возврат рублями | оригинальные телефоны из Европы. Нокиа от 78 руб. 90 коп. | Качественные наушники3.5мм 5 руб. 26 коп., флешки 2Gb от7 руб. 89 коп., ...
В наличии оригинал новый Huawei Honor2 U9508 на все се
|
|
|
sshundrik
|
Сторонники демократических перемен должны постараться перебороть свои страхи и лень Вот их главный враг, которого на протяжении почти 20 лет они не могут победить. Что-то подсказывает, что и не победят...
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
 Псэўда сказаў- рэжымшчыкі падхапілі. "Кантора не сьпіць".
|
|
|
|
|
|
|
AnVas
|
Сторонники демократических перемен должны постараться перебороть свои страхи и лень тут это запостил Head, а не я 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
А камэнт перад гэтым артыкулам Псэўды працягваюць запрашаць на балаган з мэтай зганьбіць нацыянальнае змаганьне!
ты "не заўважыў"?
|
|
|
|
|
|
|
sshundrik
|
 Псэўда сказаў- рэжымшчыкі падхапілі. "Кантора не сьпіць". Я так понял "псевдо" - это Хэд, режимщик - это я, а кто тогда "кантора"?
|
|
|
|
|
|
|
|