|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
свободу сексуальным меньшинствам!!!
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
Коллаборанты, коллаборанты... Лех Валенса тоже был коллаборантом... А правительство Польши в изгнании - патриоты 
|
|
|
|
|
|
|
Adimiron
|
А чаго ты так расхваляваўся ад камара?  Да чего мне волноваться? Я спокоен как удав. Просто противно видеть бездарно испоганенные фасады и стены зданий.
|
|
|
|
Format c: Enter!
|
|
|
tony_tosh
Гость
|
А чаго ты так расхваляваўся ад камара?  Да чего мне волноваться? Я спокоен как удав. Просто противно видеть бездарно испоганенные фасады и стены зданий. Admirion - это - БОРЬБА С ОККУПАЦИОННЫМ РЕЖИМОМ!!! Напишите на стене "Жыве Беларусь" и просите грант!
|
|
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
|
|
« Последнее редактирование: 29 Август 2007, 23:25:39 от Kapialush »
|
|
|
|
|
|
enn
|
|
|
« Последнее редактирование: 30 Август 2007, 11:53:54 от enn »
|
|
|
|
|
mudak_pi
Гость
|
Новые дома это хорошо. Старые плохо.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
[highlight]Акупанты працягваюць разбураць дзяржаву...[/highlight] http://www.nn.by/index.php?c=ar&i=11165«Падарунак» да 1 верасьня. У новавыдадзеных праграмах па літаратуры няма вызначальных твораў Купалы, Быкава, Шамякіна. Затое ёсьць Чаргінец і Аўруцін...
|
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Да-да. У гарадзенскіх школах сёлета зноў ня будзе ніводнай беларускамоўнай клясы. Залічэньне першаклясьнікаў скончылася 20 жніўня, але гарадзкія школы дачакаліся ад бацькоў толькі адной заявы на беларускамоўнае навучаньне.
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
Капялюш
|
гарадзкія школы дачакаліся ад бацькоў толькі адной заявы на беларускамоўнае навучаньне. Адразу было зразумела, што у гэтым гэдзе патрэбная колькасьць не набярэцца, і што інфармацыйная кампанія павінна больш разьлічвацца на наступны год. Але 1(адна!!!) заява гэта занадты прасёр, нават для "За Свабоду" 
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Оккупанты виноваты - однозначно.
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
mchy_imgh
Гость
|
Немецкие оккупанты. И теперь к националистам из-за них плохое отношение.
|
|
|
|
|
|
|
|
Немецкие оккупанты. И теперь к националистам из-за них плохое отношение. Большей частью из-за москале-советской оккупационной пропаганды. 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Я не я
Молодой Гродненец
|
какая бля окупация! нормально всё
|
|
|
|
|