Buffon
|
а ў мяне толькі поўхвіліны паказывае. ЦЦЦ, што там далей было?
|
|
|
|
|
|
|
|
а ў мяне толькі поўхвіліны паказывае. ЦЦЦ, што там далей было? Видео на 80 секунд только  Насчёт "что было дальше" - встречу кого в асе, отпишусь 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
шо-та "жыдасмі" маўчаць 
|
|
|
|
|
|
|
|
Актывісты Правага Альянсу адзначылі і ўшанавалі памяць паўстанцаў Слуцкага збройнага чыну.http://community.livejournal.com/nd_by/10768.html 
|
|
|
|
Няхай жыве магутны, сьмелы Наш беларускі вольны дух. Штандар наш бел-чырвоны-белы, Пакрый сабой народны рух.
На бой! За шчасьце і за волю Народу слаўнага свайго! Браты, цярпелі мы даволі, На бой усе да аднаго!
|
|
|
Капялюш
|
У Курапатах усталяваны крыж слуцкім паўстанцамСёння 87[ch8209]я гадавіна Слуцкага збройнага чыну. З гэтай нагоды на тэрыторыі народнага мемарыялу Курапаты ўсталяваны памятны крыж слуцкім змагарам, якія загінулі ў бальшавіцкім ГУЛАГу. Крыж усталявалі сябры Грамадскага аргкамітэту па ўшанаванні ахвяраў сталінскіх рэпрэсій. Вось, што сказаў Рацыі сябра гэтага аргкамітэту Вячаслаў Сіўчык. [ch8209] Сёння 27 лістапада — дзень Слуцкага збройнага чыну. Пачынае складацца традыцыя ў гэты дзень усталёўваць крыж у памяць пра случакоў, удзельнікаў гэтага паўстання, што загінулі ў ГУЛАГу. Справа ў тым, што вельмі шмат і ўдзельнікаў паўстання і проста беларусаў, якія жылі ў зоне Слуцкага збройнага чыну, сутыкнуліся ў 30[ch8209]я гады з масавымі рэпрэсіямі бальшавікоў. Там высяляліся цэлыя вёскі. Практычна ніхто з удзельнікаў Слуцкага збройнага чыну, каго ведалі бальшавікі, не памёр сваёй смерцю. Усе яны былі закатаваныя. http://nn.by/index.php?c=ar&i=13305P.S. Я толькі за ўшанаваньне герояў, але гэта нейкае вар'яцтва. Грамадскі аргкамітэт па ўшанаванні ахвяраў сталінскіх рэпрэсій ставіць у Курапатах крыж у гонар Слуцкіх паўстанцаў. Шота калябранты зусім лёгіку згубілі...
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
Ставили бы в ГУЛАГе или в Слуцке, а так нет не только логики, но и смысла. Интересно, а Иракским повстанцам поставят памятник?
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
Капялюш
|
87-Я УГОДКІ СЛУЦКАГА ЗБРОЙНАГА ЧЫНУ25 лістапада сябры і прыхільнікі Беларускага Народнага Фронту “Адраджэньне” і Кансэрватыўна-Хрысьціянскай Партыі – БНФ правялі палітычную акцыю на Случчыне ў гонар 87-х угодкаў Слуцкага Збройнага Чыну. Акцыя адбылася пад нацыянальнымі Бел-Чырвона-Белымі сьцягамі, гэрбам “Пагоня” і транспарантамі “Ніякіх саюзаў з імпэрскай Расеяй!”, “Беларуская Салідарнасьць – наш адказ расейскай агрэсіі”, “Слава героям Слуцкага Збройнага Чыну!”. Менчукі праехалі на аўтобусе на мясьцінах, дзе ў лістападзе-сьнежні 1920 г. Беларуская Народная Армія змагалася за незалежнасьць Беларусі, абараняючы нашу зямлю ад расейска-бальшавіцкай агрэсіі. Мітынгі і шэсьці адбыліся ў Грозаве, Семежаве, Вызьне (цяпер Чырвоная Слабада) і ў гістарычным цэнтры Слуцка. Да менчукоў далучыліся мясцовыя жыхары і сябры Кансэрватыўна-Хрысьціянскай Партыі – БНФ з Слуцка і сябры “Маладога Фронту” з г.Салігорску. Людзі, сьпявалі ваярскія гімны, ускладалі кветкі і вянкі да крыжоў на магілах герояў і месцах баёў, запальвалі зьнічкі і сьвечы, маліліся. На мітынгах выступалі намеснікі старшыні Фронту і Партыі Юрый Беленькі, Сяргей Папкоў, адказны сакратар Управы Фронту і Партыі Алесь Чахольскі. Была выказана ўдзячнасьць жыхарам вёсак Грозаў і Семежава за захаваньне і дагляд за крыжамі, якія ўсталяваныя ў памяць Слуцкіх Герояў. У прамовах выступоўцаў была адзначана, што для сучасных беларусаў, дарослых і моладзі, Слуцкі Збройны Чын зьяўляецца прыкладам змаганьня супраць расейскага імпэрскага акупанта. Гэта вельмі актуальна ў цяперашні час, калі гэбоўска-пуцінская імпэрская хэўра вядзе эканамічную, сацыяльную і інфармацыйную вайну супраць нашай краіны. У Расеі мільёнамі вымірае няшчасны народ, жыруе толькі лубянская і алігархічная эліта. Там ужо няма каму пампаваць газ і нафту, працаваць на Поўначы і ў Сібіры, служыць ў іх варварскай арміі. Вось туды, за тысячы кілёмэтраў ад роднага дому яны й зьбіраюцца накіраваць беларусаў, нашых работнікаў, інжынэраў, нашу моладзь. Змагарныя Случакі дакладна сьведчаць, што галоўны вораг беларусаў гэта імпэрская Масква. Ня можа забойца нашага народа быць саюзнікам і тым больш сябрам. Мэрапрыемствы завяршыліся мітынгам і сьпяваньнем гімну “Магутны Божа” перад гістарычным будынкам у Слуцку, у якім адбыўся Зьезд Рады Случчыны ў лістападзе 1920 года. Інфармацыйная камісія Беларускага Народнага Фронту “Адраджэньне” і Кансэрватыўна-Хрысьціянскай Партыі – БНФ 26 лістапада 2007 г.    З.Ы. Па колькасьці сьцягоў партыя Вядзёркі жорстка атсасывае 
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Шо это за идиоты!? Им стоко денег америка даёт, а они только такую маленькую кучку народа собирают.... неудачники!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Я патриот своей Родины!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Buffon
|
Лягушонок Клайд, колькі гадзін у дзень ты глядзіш БТ і чытаеш СБ? паслухай песенку зет - дзяржтэлерадые  калі ты хварэў за АГЛ у хакейным спаборніцтве, гэта не азначае, што ты патрыет 
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
[highlight]У тым, што адчуў небяспеку і пакінуў "спікерства" яму не дапаможа... Адказваць прыдзецца па поўнай праграме...[/highlight] http://www.nn.by/index.php?c=ar&i=13354Канаплёў: Рогі адрэзалі — а так усё добра. ...После операций, которые Владимиру Коноплеву сделали в России, у него почти исчезла борода. Теперь Владимир Коноплев носит короткую стрижку и отмечает, что по-прежнему остается преданным курсу президента. "Немножко рога отрезали, а так все хорошо", — шутливо заметил о состоянии своего здоровья Владимир Коноплев...
|
|
« Последнее редактирование: 29 Ноябрь 2007, 00:38:15 от enn »
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
хорошая поездка была - будет, что поесть..
|
Шо это за идиоты!? [highlight]Им стоко денег америка даёт[/highlight], а они только такую маленькую кучку народа собирают.... неудачники! [highlight]1.[/highlight] - ааа, ёсьць доказы? - дзяліся 2. - ну канешне, гэта меней, чым зьбіраецца паглядзець на голыя зады зорак беларускай поп эстрады...
|
|
« Последнее редактирование: 29 Ноябрь 2007, 01:24:53 от spiral »
|
|
не пытайся - нет времени.. Действуй!
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
1. - ааа, ёсьць доказы? - дзяліся А што, непонятно, что ли? Где они работают - нигде! Он при этом имеют и квартиры неплохие, и машины, и дети их за границей учатся! Делай выводы!
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
spiral
Гродненец
|
1. - ааа, ёсьць доказы? - дзяліся А што, непонятно, что ли? Где они работают - нигде! Он при этом имеют и квартиры неплохие, и машины, и дети их за границей учатся! Делай выводы! гы.. а чаму да прыкладу не С.Аравія ці Японія? а можа Германія? - якая як ты лічаш пад час ВАВ пад бел-чырвона-белым?...
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
гы.. а чаму да прыкладу не С.Аравія ці Японія? а можа Германія? - якая як ты лічаш пад час ВАВ пад бел-чырвона-белым?... Это ты к чему?
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
spiral
Гродненец
|
гы.. а чаму да прыкладу не С.Аравія ці Японія? а можа Германія? - якая як ты лічаш пад час ВАВ пад бел-чырвона-белым?... Это ты к чему? ну чаму менавіта ЗША "забяспечвае " грашыма? чаму лічыш, што яны??
|
|
|
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
ну чаму менавіта ЗША "забяспечвае " грашыма? чаму лічыш, што яны?? Только в этом годку Госдеп США официально выделил на "развитие демократии в Беларуси" 27 млн долларов. Как думаешь, в чьих карманах осели эти деньги?
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Buffon
|
А я па БТ чуў, што наша эканоміка такая ж самая, як і ў Японіі, яшчэ чуў, што Быкаў вершы пісаў, а адзін даволі стараны вучань іх вучыў, чуў таксама, што Скарына меў прапіску ў Піцеры, чуў пра тое, як Гітлер сфарміраваў мошную Германію... шмат чаго я чуў па БТ А ці можна гэтаму верыць, кожны вырашае сам
|
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
А вот можно ли верить вашим БНФовским лидерам?
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Лягушонок Клайд
Молодой Гродненец
Уважай мою власть!
|
Да, кстати, чё это вы за оккупацию придумали?
|
|
|
|
Вы - в попу, я - домой!
|
|
|
Buffon
|
Лягушонок Клайд, падкаплю крыху, і або куплі табе спутнікавую антэну, або мазгі новыя (хаця не, не новыя, яны будуць у цябе першымі) 
|
|
|
|
|
|
|
Gentos
|
Лягушонок Клайд, падкаплю крыху, і або куплі табе спутнікавую антэну, або мазгі новыя (хаця не, не новыя, яны будуць у цябе першымі)  слухай буфон, я ня паспяваю плюсы ставіць за твой жарт заўсюды 
|
|
|
|
|
|
|
Buffon
|
а ты як СТопМайблаблабла, пад двумя нікамі зарэгся  і стаў СТопМайблаблабла, хопіць пісаць ад імені ЖабыКлаўда!
|
|
|
|
|
|
|
spiral
Гродненец
|
Да, кстати, чё это вы за оккупацию придумали? старонка 42... пытаньне ў самы час!
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
НН: "...[highlight]Раз іх запрасіў Праляскоўскі, значыць, улады неабыяк маюць патрэбу ў іх. З добрае душы гэты не пакліча. Гадамі выразалі любую згадку пра Вольскага, пісалі пасквілі, а тут расчуліліся. Кракадзілавы сьлёзы! Напэўна, значным тут быў чыньнік «Белсату». Лукашэнкаўцы сьвята вераць у магічную сілу ТВ. Хутка свабодныя музыкі стануць ня толькі чутныя, а й бачныя беларусам.[/highlight] Пры таталітарным рэжыме любы зварот да ўладаў павышаў ступень абароненасьці дысыдэнтаў. Большасьць людзей у Беларусі працягвае дзейнічаць у праекцыі на савецкі час. Вось жа, музыкі пайшлі да чалавека, які ўзначальвае неканстытуцыйную, нават антыканстытуцыйную «ідэалягічную вэртыкаль» — фактычна, сыстэму сачэньня за грамадзтвам, здушэньня іншадумства і абслугоўваньня інтарэсаў аднае палітычнае групоўкі, фінансаваную зь дзяржаўнай кішэні..."http://www.nn.by/index.php?c=ar&i=13235Музыкі расставілі кропкі над «і»
|
|
|
|
|
|
|
enn
|
[highlight]Гэта вельмі значная падзея для народа Беларусі. Па акупацыйнай адміністрацыі будзе нанесены вельмі адчувальны ўдар. Цяпер беларускія грамадзяне будуць мець магчымасць глядзець і будаваць беларускае тэлебачанне. Не ўсё будзе адразу на выдатна. Але час і праца ўсё выправяць...[/highlight] http://www.nn.by/index.php?c=ar&i=13421Пастаянная трансьляцыя «Белсату» пачнецца 1 студзеня. [highlight]Пробная трохгадзінная трансьляцыя тэлеканалу «Белсат» заплянавана на 10 сьнежня, а пастаянная трансьляцыя (16 гадзін у дзень) пачнецца з 1 студзеня.[/highlight]
|
|
« Последнее редактирование: 02 Декабрь 2007, 23:11:24 от enn »
|
|
|
|
|
|
Капялюш
|
міжнародны трыбунал над ідэалёгіяй лукашызму і беларускім рэжымам. Пісда... ненавіджу такіх недальнабачных ідыётаў  Няўжо не відавочна, што рэжым Лукі - толькі марыянэтка рэжыму іншага, куды больш моцнага і жахлівага? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|