Надёна
Гродненец
Здравствуй форум!Я вернулась!
|
 |
« : 01 Февраль 2011, 23:39:46 » |
|
Заместитель руководителя Молодого Фронта Руководитель Гродненского отделения Алесь Киркевич является подозреваемым в участии в массовых беспорядках 19 декабря(от 3 до 8 лет) 28 января был проведен обыск в квартире активиста,потом он был сопровожден в кгб Гродно через 4 часа Алесь позвонил маме и сказал что его везут в "американку" сегодня его маме звонил следователь рассказавший о нынешнем статусе сына http://чарт.org/ru/news/2011/1/29/35614/http://nn.by/?c=ar&i=49689http://mfront.net/content.php?content.3586
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel90
Гость
|
 |
« Ответ #2 : 02 Февраль 2011, 15:59:15 » |
|
печально... 
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
 |
« Ответ #3 : 02 Февраль 2011, 16:02:58 » |
|
Обидно.
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
Russy
|
 |
« Ответ #4 : 02 Февраль 2011, 16:31:38 » |
|
Нічога страшнага, закаліцца, замацярэя, аўтарытэт паявіцца й за йм на плошчу выйдзе не сто тыс змагарастаў, а мільярд, а мо й болей.
|
|
|
|
|
|
|
Найдёныш
Внутри каждого человека есть маленькое кладбище, где похоронены те, кого ты любил....
Гродненец
Я не блондинка, я светленькая!!!
|
 |
« Ответ #5 : 02 Февраль 2011, 23:46:15 » |
|
Когда же это всё закончится... 
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
 |
« Ответ #6 : 03 Февраль 2011, 10:14:18 » |
|
Когда же это всё закончится...  Ответъ довольного властью:"Когда опповъ всехъ посадятъ!!!" Ответъ недовольного:"Когда къ власти придутъ наши!!!"
|
|
|
|
Я не оптимистъ и не пессимистъ. Я - горький пьяница. Мой стаканъ на половину джинъ и на половину тоникъ.
|
|
|
SAnt
|
 |
« Ответ #7 : 03 Февраль 2011, 12:01:14 » |
|
http://new.racyja.com/news/salidarnasts-z-alesem-kirkevichamЗ ініцыятывы прадстаўнікоў пазаўрадавых грамадскіх арганізацый і апазыцыйных палітычных партый Гродна ў горадзе над Нёманам узяла старт дабрачынная акцыя па збору фінансавых сродкаў, прызначаных на дапамогу родным і блізкім намесніка старшыні незарэгістраванай арганізацыі “Малады фронт” Алеся Кіркевіча, які цяпер знаходзіцца ў турме КДБ. Акцыя па словах актывіста руха “За свабоду” Эдварда Дмухоўскага мае пэўныя мэты, галоўная з якіх выказаць падтрымку тым, каго пераследуе рэжым Лукашэнкі: - Гэта папросту нармальны акт салідарнасці з тымі, хто незаконна затрыманы, каго пераследуюць менавіта за іх погляды. Самае галоўнае каб гэтыя людзі адчувалі што яны не адны, што іх падтрымлівае грамадства і падтрымлівае шырока. Алесь Кіркевіч падазраецца у здзяйсненні злачынства,прадугледжанага часткай другой артыкула 293 крымінальнага кодэксу: “актыўны ўдзел у масавых беспарадках”. З 28 студзеня ў якасці затрыманага ён знаходзіцца за кратамі. На працягу дзесяці дзён з моманту затрымання яму павінны прад’явіць абвінавачванне.
|
|
|
|
|
|
|
★И.В.А.Н.О.В.И.Ч. 1987★™
я не был в кЕтае...
Гродненец
Не красят только ведра
|
 |
« Ответ #8 : 07 Февраль 2011, 04:32:58 » |
|
|
|
|
|
ИСТЕРИЯ ПОРОЖДАЕТ РЕЦЕССИЮ!  Три стадии бедности белоруса: денег нет, денег нет совсем, надо менять доллары...
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
 |
« Ответ #9 : 07 Февраль 2011, 04:57:06 » |
|
интересно а что они будут кричать от кормушки оторвали отдайте власть я котедж не достроил??а мне еще гарвард оплатить ребенку нужно отдайте власть??
|
|
|
|
|
|
|
angler
|
Ваши предводители кидают вас со страшной силой... Тут один жлоб кидает целый народ (про соседей уж промолчим), но вот преданных собачек у него становится день ото дня все меньше и меньше... 
|
|
|
|
|
|
|
angler
|
Главное в том, чтобы была возможность жлобов убирать. Надеюсь, что новый будет не жлоб. Должен же быть и у народа праздник. 
|
|
|
|
|
|
|
politik
|
не отклоняйтесь от темы
|
|
|
|
AVADA KEDAVRA
|
|
|
AntonKornyak
|
Уначы 14 лютага ў Горадні затрыманыя Надзея Крапівіна (Надёна) і Вераніка Лемяноўская. Яны зараз знаходзяцца ў пастарунку міліцыі. Раніцай у панядзелак, 14 лютага, ў кватэры, у якой жыве Надзя правялі ператрус, сканфіскавалі ноўтбук, улёткі “Свабоду Кіркевічу!”: Алесь Кіркевіч муж Надёны.
Мы ганарымся Вамі! Молімся за Вас!
|
|
|
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
Главное в том, чтобы была возможность жлобов убирать. Всехъ жлобовъ не посадить и не расстрелять....
|
|
|
|
|
|
|
kaktus
|
Главное в том, чтобы была возможность жлобов убирать. Всехъ жлобовъ не посадить и не расстрелять.... Деградация общества просматривается на ярком примере любителя "бухнуть" ректификата. Надеюсь детей нет?
|
|
|
|
|
|
|
politik
|
закончили личную переписку 
|
|
|
|
AVADA KEDAVRA
|
|
|
|
брУтальныЙ
|
Кстати, а что въ этихъ листовкахъ написано? Проходилъ мимо одной, что-то не почиталъ?
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Іх затрымалі нібыта за нібыта расклейваньне ўлётак . Я вось што паведамлю, зліў змагарыла сваю жонку й сябра Варанічку, а гэтыя яшчэ каго-небудзь, вось і ўся апата-ўшывата на нарах і ачуціцца.
|
|
|
|
|
|
|
angler
|
Я вось што паведамлю, зліў змагарыла сваю жонку й сябра Варанічку, Откуда у вас столько сарказма и злости? Отдельные "пассажиры" способны оценивать ситуацию исходя лишь из своего ограниченного опыта  На большее - воображения не хватает. 
|
|
|
|
|
|
|
AntonKornyak
|
Надзею Крапівіну і Вераніку Лемяноўскую вызвалілі з пастарунку. Справа будзе накіраваная на разгляд адміністратыўнай камісіі. Мы ганарымся Вамі! Молімся за Вас! http://t-styl.info/
|
|
|
|
|
|
|
Russy
|
Отдельные "пассажиры" способны оценивать ситуацию исходя лишь из своего ограниченного опыта. На большее - воображения не хватает. А некаторыя "з інфінітычным уабражэніем, хто ўмее ставіць шклянкі" не бачыць, што напрыклад жонку Андрона Пачабута чамусьцікава не арыштоўвалі. Откуда у вас столько сарказма и злости? Не зьвяртайце ўвагі, бывае, апасьля чытаньня змагарысцкіх пастоў на харцыях і свабодах Добавлено: 15 Февраль 2011, 00:58:53
Надзею Крапівіну і Вераніку Лемяноўскую вызвалілі з пастарунку. Справа будзе накіраваная на разгляд адміністратыўнай камісіі. Нібыта Крупская й Арманд.
|
|
|
|
|
|
|
|
angler
|
А некаторыя "з інфінітычным уабражэніем, хто ўмее ставіць шклянкі" не бачыць, што напрыклад жонку Андрона Пачабута чамусьцікава не арыштоўвалі. Ну, давайте скажем опричникам спасибо. Просто кто-то из них еще не сообразил, как из девчонок можно сделать государственных преступников и т.о. заработать еще одну лычку.
|
|
|
|
|
|
|
|