illogical
|
 |
« : 04 Июнь 2006, 18:30:19 » |
|
Прапаную выказаць свае меркаванні на конт таго, які падворак был самы лепшы. Пытальнік не рабіў, каб не пакрыўдзіць якую-небудь суполку, таму што толькі 10 магчымасцей выбару, а падворкаў было болей :)
Вось маё меркаванне: 1. Армяне - вельмі добра ўтрымлівалі на сабе увагу публікі. 2. Грузіны. Ужо другі раз запар у іх вельмі смачны падворак :) і нас пачаставалі літрам віна :) За гэта ім вялікае дзякуй! Вельмі каларытная суполка. Шкада что не ўбачылі ў іх музычных выступленняў. 3. Азербайджанцы - таксама гулялі з публікай, прапанавалі патаньчыць з імі нашым дзеўчынам :) але ж таму што іх замкнулі ў малым падворку, было вельмі цесна і непрыемна з-за чаду ад шашлыка.
p.s.: як заўжды "южане зажыгалі" :) але ж калі б нашы прыгласілі напрыклад Ольсу і Кірчука :) можа наступным разам?
|
|
« Последнее редактирование: 04 Июнь 2006, 18:51:06 от illogical »
|
|
|
|
|
Fear1ess
|
Не знаю какой лучший, но зайдя на немецкий падворак, увидел там только палатку от "Гроднострой".
|
|
|
|
Все мы сидим в помойной яме, но некоторые из нас смотрят на звёзды!!! О. Уайлд
|
|
|
illogical
|
а таксама каваль прыкольны выкаваў сабе мабілу :)
|
|
|
|
|
|
|
illogical
|
Латінцы на падворку грузін :)
|
|
|
|
|
|
|
illogical
|
Парадаваў аркестр Фімберга :)
|
|
|
|
|
|
|
|
litwin
|
Мне таксама армяне спадабаліся. І асабліва некалькі прыгожых армянак... 
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
litwin
|
"Шматгалоссе" таксама нічога было....
|
|
|
|
Не пакідайце ж мовы нашай беларускай, каб не ўмёрлі..!! © Ф.Багушэвіч
|
|
|
|
|
Line
|
 хохол прикольный, с телефоном... на нашего бацьку похож чем-то.
|
|
|
|
Чтобы встретить человека, нужна минута, чтобы узнать его - час, чтобы влюбиться в него - день, а потом может жизни не хватить, чтобы его забыть... © У меня правильнописание хромает. Оно хорошее, но почему-то хромает. ©
|
|
|
illogical
|
Літва не спадабалася тым, што гэта быў падворак для "сваіх"...
|
|
|
|
|
|
|
Мандарин
|
Да блин , немцы не привезли пиво для дегустации, а литовцы в 2 часа сказавли что б приходили на дегустацию к 4, когда пришли к 4 оказалось что всё уже ктото выпил, а у греков детишки позабирали прямо перед носом все греческие флажки Ж((.
|
|
|
|
|
|
|
xdonzix
|
ТОР 3: Армяне, беларусы, корейцы
|
|
|
|
|
|
|
MShmel
|
Беларускі падворак класны быў, армянскі таксама. вось каб на малдаванскі Здоб Шы Здоб прыехалі...
|
|
|
|
|
|
|
Zet -X-
|
Нацыянальны рок-гурт?? 
|
|
|
|
...все останется тайным...
|
|
|
SvetlaYA
|
Мне таксама армяне спадабаліся. І асабліва некалькі прыгожых армянак...  А мне ВААБЩЕ армяне нравятся:) и музыка, и парни - всё молодцы))
|
|
|
|
Отопление дома. Легко, качественно, по отличным ценам! тел. 8-029-58-68-338
|
|
|
ManiYa
|
А как вам корейцы? Девчонки у них класно танцуют. И мальчишки ничего себе такие.
|
|
|
|
|
|
|
ManiYa
|
 хохол прикольный, с телефоном... на нашего бацьку похож чем-то. Дык эта ж брат-близнец!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
CarMan
Гродненец
We are the champions
|
Мне кажется, что подворья были слишком разные, как культуры представленых народов и поэтому их сравнивать не совсем корректно.
|
|
|
|
- Служить всегда и везде доброму делу - будь готов! - Всегда готов
|
|
|
illogical
|
Дык не трэба параўноўваць. Проста свае ўражанні выказвать трэба. Каму што было больш да спадобы і чаму...
|
|
|
|
|
|
|
|