zloy kak @
|
спадара freeman'а накiроуваем на прафiлактычную стэтылiзацыю Стэрылiзацыю!!!
|
|
|
|
Excess reading can lead to personality disorders. L’homme
|
|
|
эФэМ
|
....да злы як сабака.... ну кали вы не ведаеце....але Есенин таксама прозай писау....мала аднак писау.....але ж я згодзен што ен па-большай частцы паэт.....ну да хопиць не у тым справа.... чаму нихто акрамя нас з магготам па-беларуску не размауляе....не у паусядзеннай мове дык на форуме.....можна пагутарыць..... з.ы. да 11 Я и астатния .....маггот дастае микро и будзе новы праект жарт з Карлсана...уууу...не хачу пиць зноу......
|
|
|
|
Hе будем спорить кто праведен кто грешен, Hикто не найдет себе спокойную старость, Просто каждый поступок должен быть взвешен, Хотя бы чуть-чуть, хотя бы самую малость. © Дельфин
|
|
|
answer
Гродненец
think differ
|
auuuuuu tem kto jesczo xodit na trenirowku basketbola. zwonite w kolokola gajdalonku, pust ogranizowywajet igry s wypusknikami i tepereszinmi edak czerez nedelku, czisla 7, mozno i pozze, poigrat axota w rodnoj gimnazii......
|
|
|
|
|
|
|
kelansi
Гость
|
народ, что там с вечермо встречи выпускников? что где када во скока? стоит быть?
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
чаму нихто акрамя нас з магготам па-беларуску не размауляе....не у паусядзеннай мове дык на форуме.....можна пагутарыць..... Размауляць па-беларуску или нет - это каждый решит для себя сам. Я лично предпочитаю не строить из себя "настоящего белоруса" и на форуме пишу и буду писать на том же языке, на котором разговариваю, т.е. на русском. А вообще тема белорусского языка - очень сложная тема. Ее можно обсуждать до бесконечности, и в конце концов она все равно выльется во взаимные упреки и необоснованную критику мнений... Так что предлагаю не начинать обсуждение этой темы (хотя я, можно считать, уже начал). Пусть каждый пишет и разговаривает на том язаке, на котором считает для себя нужным. 2 KelAnSi: Вечер встречи выпускников будет 4-го февраля... Время точно не знаю. 2 maggot (оффтоп): Зря ты сегодня утром старался - у меня rw'шка не пошла (выдает ошибки CRC).
|
|
|
|
|
|
|
эФэМ
|
Я лично предпочитаю не строить из себя "настоящего белоруса" и на форуме пишу и буду писать на том же языке, на котором разговариваю, т.е. на русском. не у тым справа....нихто не корчыць з сабе сапрауднага беларуса....але ж мы беларусы и гэта факт...але нихто з нас яшчэ не паняу што кали мы гаварым пра Беларусь мы гаварым пра асобную краину....а не пра Зах.Расию.....якой мы и засталися з дауняга часу А вообще тема белорусского языка - очень сложная тема. Ее можно обсуждать до бесконечности, и в конце концов она все равно выльется во взаимные упреки и необоснованную критику мнений... ....Крытыкай думак....меркаванняу нихто не займауся.....и у гэтай тэме такога не будзе кали хто-небудзь не пачне гэтага.....и увогуле лепш размауляць аб чымсци чым аб нечым...... Менавiта таму прапаную табе не я**** нiкому мозгi а ен и не пачынау ..... никому мазги....як я бачу
|
|
« Последнее редактирование: 29 Январь 2006, 00:00:19 от freeMan »
|
|
Hе будем спорить кто праведен кто грешен, Hикто не найдет себе спокойную старость, Просто каждый поступок должен быть взвешен, Хотя бы чуть-чуть, хотя бы самую малость. © Дельфин
|
|
|
answer
Гродненец
think differ
|
wse na den wstreczi!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 freeMan: У нас в стране 2 государственных языка. Так решил белорусский народ на референдуме 10 лет назад. Так что еще раз повторюсь: каждый имеет право выбора. А если тебе хочется послушать о том, какая Беларусь независимая, суверенная и уникальная - включай ОНТ или БТ и смотри...гордись тем, что живешь в лучшей стране мира! Это мое ЛИЧНОЕ мнение. Просьба сильно не бить. ....Крытыкай думак....меркаванняу нихто не займауся.....и у гэтай тэме такога не будзе кали хто-небудзь не пачне гэтага..... Ошибаешься, критики было навалом - без нее никак. и увогуле лепш размауляць аб чымсци чым аб нечым...... Почитав ветку ШКОЛЫ ГОРОДА, понимаешь, что большинству больше по вкусу разговоры ни о чем...
|
|
« Последнее редактирование: 29 Январь 2006, 01:48:49 от sagmir »
|
|
|
|
|
эФэМ
|
Почитав ветку ШКОЛЫ ГОРОДА, понимаешь, что большинству больше по вкусу разговоры ни о чем... вось таму мы и гимназия №1 каб адрознивацца ад астатних....а кали табе вельми хочацца размауляй не аб чым.... Ошибаешься, критики было навалом - без нее никак. я ж гавару пакуль нихто не пачне крытыки не будзе....а крытыка думки гэта поуны гемарой.... У нас в стране 2 государственных языка. Так решил белорусский народ на референдуме 10 лет назад Вось я и гавару што пакуль мы не пачнем разумець што мы адзиная распублика з адзинай гас. мовай...нихто не будзе размауляць па-беларуску...и паутараюсь што мы гимназия....нашы выпускники будуць рулиць краинай...у будучыни....и глядзи ж будзе праз 10 лет адзиная бел. мова.......(мяне не касаецца я буду ПОВАРАМ).....
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 freeMan:....а крытыка думки гэта поуны гемарой.... Разумная, продуманная и аргументированная критика никогда не помешает. Вось я и гавару што пакуль мы не пачнем разумець што мы адзиная распублика з адзинай гас. мовай...нихто не будзе размауляць па-беларуску... Вот тут ты не совсем прав: жить хорошо - это не значит иметь один государственный язык. Например, в некоторых европейских странах нормально сосуществуют 2 (а то и 3) гос. языка. И живут эти страны нисколько не хуже нас. Взаимное сосуществование русского и белорусского языков наблюдалось на территории Беларуси на протяжении столетий. Так зачем же теперь, когда почти вся страна говорит на русском, единым государственным языком делать белорусский язык? Или тебе мало латвийского примера? и паутараюсь што мы гимназия....нашы выпускники будуць рулиць краинай...у будучыни Неплохо было бы... Правда то, что будущая власть будет разговаривать на белорусском языке, вряд ли сделает ее лучше в глазах народа. и глядзи ж будзе праз 10 лет адзиная бел. мова.......(мяне не касаецца я буду ПОВАРАМ)..... Если это когда нибудь случится, единственное, чему я завидовать не буду - это страданиям будущих школьников, которым придется учить предметы и сдавать все экзамены на бел. языке.
|
|
|
|
|
|
|
Mikola
Настоящий гродненец
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
да ну это мову, я про учёбу, не дай бог в будущем в школах изучать всё на белорусском, хотя как кому......
|
|
|
|
|
|
|
тумагот
|
Не было нiякага жадання увазвацца у гэты, набiушы аскомiну, вучоны дыспут, але бачу што прыйдзецца... Я так пагляджу, ты, Марат, лiчыш, што мэтай усiх тых, хто размауляе на беларускай мове, з'яуляецца iмгненны перавод усёй дзяржавы на "беоарускамоуныя колы". Такiя рэформы не магчымы па сутнасцi. Нельга разам прымусiць людзей размауляць i пiсаць на мове, якая вывучалася немаведама чаму i на якой нельга нават складна лаiцца. Каранi гэтай праблемы у сiстэме адукацыi, у шматгадовым культурным заняпадзе i яшчэ шмат у чым. Дзецi у пачатковых классах разгублена аткываюць рты, калi ix маладая i прыгожая настаунiца, ламаючы язык, пачынае расказваць iм пра тое, што на самой справе iх родная мова гэта не тая мова, на якой яны размауляюць кожны дзень i да якой прызвычаiлicя, а нейкая незразумелая, забiтая, амаль вымерлая мова, назву якой, нажаль, так нiхто з дзяцей i не узгадау. У старэйшых классах гэтыя ж дзеткi чытаюць нейкую незразумелую кнiгу, у якой вядзецца расповед пра нейкiх зас##ных сялян-землепашцау, пра тое як нейкi м#дак косiць сена i жыве думкамi аб каровах, свiннях i iншай брыдоцiне. Спытайце у шасцiкласнiка, што яму з курса роднай лiтаратуры найбольш усяго запала у душу. Пасля працяглай паузы вы у лепшым выпадку пачуеце "...ээээ... ну Быков...?". "Сялянская Класiка" кшталту Купалы i Коласа толькi яiшчэ больш гаворыць аб беларускай мове, як аб мове сялянскай, крэстоускай. Па мне, дак нaжуй гэткую класыку. Пасля прачытання яе адпадае усялякае жаддане размауляць на такой мове. Таксама адсутнасць "размоунай" мовы (выбачайце за каламбур) проста фiзiчна не дазваляе бел.мове увайсцi у наша пасядзённае жыццё. Взаимное сосуществование русского и белорусского языков наблюдалось на территории Беларуси на протяжении столетий. Сапруды? Цiкавы пункт гледжання... нават ад самых злостных прарасейцау такое нiколi чуць не даводзiлася... Я чамусьцi заусёды лiчыу, што на працягу гэтых "стагоддзяу" нашы продкi пачарзе плявалiся ад крывi суседа. Цi менавiта гэта ты называешь "суадносiнамi"? А можа табе табе узгадалася другая сусветная вайна, калi усiх, каму пашанцiла апынуцца захаднее Нёмана, расстрэльвалi у сцяныны уласнага дома, нават не гаворачы сакрамэнтальнае "вораг народа. калабарант. фашыст."
|
|
« Последнее редактирование: 30 Январь 2006, 08:45:45 от maggot »
|
|
ку2раза
|
|
|
zloy kak @
|
Взаимное сосуществование русского и белорусского языков наблюдалось на территории Беларуси на протяжении столетий. Сапруды? Цiкавы пункт гледжання... нават ад самых злостных прарасейцау такое нiколi чуць не даводзiлася... Я чамусьцi заусёды лiчыу, што на працягу гэтых "стагоддзяу" нашы продкi пачарзе плявалiся ад крывi суседа. Цi менавiта гэта ты называешь "суадносiнамi"? А можа табе табе узгадалася другая сусветная вайна, калi усiх, каму пашанцiла апынуцца захаднее Нёмана, расстрэльвалi у сцяныны уласнага дома, нават не гаворачы сакрамэнтальнае "вораг народа. калабарант. фашыст." Давайте не будем трогать тему отношений с Россией. Есть много плохого и хорошего в этих отношениях. К общему знаменателю привести не получится, хотя бы по нескольким причинам: 1. Название Белая Русь придумано Россией (до них всегда были литовские племена). 2. Насаждение языка (русского) и веры (православной) шло только с востока, и гонения в СССР за белорусский язык были огромными. 3. Все переживают: каждый 4 во время II мирой войны был убит фашистами, а что каждый 2, при попытке подчинить себе территорию сегодняшней РБ, войсками Екатерины II, был вырезан и замучен голодом, никто не вспоминает. Да и скрывают этот факт до сих пор. 4. И сегодня не все так просто во взаимоотношениях. Имперский замашки России ни чем не отличаются от замашек США, пока только размах разный.
|
|
|
|
|
|
|
Артист
|
Немного отошли от темы. Воще много народу будет на встрече, кто знает?
|
|
|
|
Хочешь изменить мир - начни с себя.
|
|
|
answer
Гродненец
think differ
|
xer jego znajet, mnogo , nemnogo....za seba ruczajus - budu. tolko nado znat toczno wrema. uznajte kto!!!!
|
|
« Последнее редактирование: 30 Январь 2006, 19:56:24 от answer »
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 maggot:Не было нiякага жадання увазвацца у гэты, набiушы аскомiну, вучоны дыспут, але бачу што прыйдзецца... Что-то не видно, чтобы у тебя не было желания обсуждать эту тему: пост ты накатал еще тот..! Я так пагляджу, ты, Марат, лiчыш, што мэтай усiх тых, хто размауляе на беларускай мове, з'яуляецца iмгненны перавод усёй дзяржавы на "беоарускамоуныя колы". Ты ошибся. Я так не считаю и никогда не считал. Разве в моих постах прослеживается такая мысль? По-моему об этом говорил только Фримэн: " и глядзи ж будзе праз 10 лет адзиная бел. мова......." Такiя рэформы не магчымы па сутнасцi. Нельга разам прымусiць людзей размауляць i пiсаць на мове, якая вывучалася немаведама чаму i на якой нельга нават складна лаiцца. Каранi гэтай праблемы у сiстэме адукацыi, у шматгадовым культурным заняпадзе i яшчэ шмат у чым. Согласен. Самый наглядный тому пример - недавние реформы в Латвии (о которых я, кстати, уже упоминал ранее). Дзецi у пачатковых классах разгублена аткываюць рты, калi ix маладая i прыгожая настаунiца, ламаючы язык, пачынае расказваць iм пра тое, што на самой справе iх родная мова гэта не тая мова, на якой яны размауляюць кожны дзень i да якой прызвычаiлicя, а нейкая незразумелая, забiтая, амаль вымерлая мова, назву якой, нажаль, так нiхто з дзяцей i не узгадау. У старэйшых классах гэтыя ж дзеткi чытаюць нейкую незразумелую кнiгу, у якой вядзецца расповед пра нейкiх зас##ных сялян-землепашцау, пра тое як нейкi м#удак косiць сена i жыве думкамi аб каровах, свiннях i iншай брыдоцiне. Спытайце у шасцiкласнiка, што яму з курса роднай лiтаратуры найбольш усяго запала у душу. Пасля працяглай паузы вы у лепшым выпадку пачуеце "...ээээ... ну Быков...?". "Сялянская Класiка" кшталту Купалы i Коласа толькi яiшчэ больш гаворыць аб беларускай мове, як аб мове сялянскай, крэстоускай. Па мне, дак нaжуй гэткую класыку. Пасля прачытання яе адпадае усялякае жаддане размауляць на такой мове. Таксама адсутнасць "размоунай" мовы (выбачайце за каламбур) проста фiзiчна не дазваляе бел.мове увайсцi у наша пасядзённае жыццё. И без того ясно, что сегодня беларуская мова является практически мертвой. Хотя, если прислушаться, белорусская речь звучит красивее, чем русская (более плавная, магкая, напевная). Разговаривать на ней намного приятнее, чем на русской (жаль только, что скудный словарный запас не позволяет нормально делать этого). ИМХО Сапруды? Цiкавы пункт гледжання... нават ад самых злостных прарасейцау такое нiколi чуць не даводзiлася... Я чамусьцi заусёды лiчыу, што на працягу гэтых "стагоддзяу" нашы продкi пачарзе плявалiся ад крывi суседа. Цi менавiта гэта ты называешь "суадносiнамi"? А можа табе табе узгадалася другая сусветная вайна, калi усiх, каму пашанцiла апынуцца захаднее Нёмана, расстрэльвалi у сцяныны уласнага дома, нават не гаворачы сакрамэнтальнае "вораг народа. калабарант. фашыст." Вопрос изначально достаточно сложен и неоднозначен. И не стоит называть меня "злосным прарасейцам". Я уважаю нашу родную беларускую мову.
|
|
|
|
|
|
|
answer
Гродненец
think differ
|
nu wy pacany dajote - takoj xernoj stradajete ........naslazdajetes poslednimi mesacami friwolnaj zizni, zdot was zopa polnaja////////////
|
|
|
|
|
|
|
Артист
|
А ведь действительно, Sagmir дело говорит: белорусский язык красивее русского, но переведя все школы именно на эту мову народ рад не будет.Да и русский ка-то привычнее. Однако вы немного отошли от темы: Кто пойдет на встречу выпусников?
|
|
|
|
|
|
|
Артист
|
2 maggot:Не было нiякага жадання увазвацца у гэты, набiушы аскомiну, вучоны дыспут, але бачу што прыйдзецца... Что-то не видно, чтобы у тебя не было желания обсуждать эту тему: пост ты накатал еще тот..! Я так пагляджу, ты, Марат, лiчыш, што мэтай усiх тых, хто размауляе на беларускай мове, з'яуляецца iмгненны перавод усёй дзяржавы на "беоарускамоуныя колы". Ты ошибся. Я так не считаю и никогда не считал. Разве в моих постах прослеживается такая мысль? По-моему об этом говорил только Фримэн: " и глядзи ж будзе праз 10 лет адзиная бел. мова......." Такiя рэформы не магчымы па сутнасцi. Нельга разам прымусiць людзей размауляць i пiсаць на мове, якая вывучалася немаведама чаму i на якой нельга нават складна лаiцца. Каранi гэтай праблемы у сiстэме адукацыi, у шматгадовым культурным заняпадзе i яшчэ шмат у чым. Согласен. Самый наглядный тому пример - недавние реформы в Латвии (о которых я, кстати, уже упоминал ранее). Дзецi у пачатковых классах разгублена аткываюць рты, калi ix маладая i прыгожая настаунiца, ламаючы язык, пачынае расказваць iм пра тое, што на самой справе iх родная мова гэта не тая мова, на якой яны размауляюць кожны дзень i да якой прызвычаiлicя, а нейкая незразумелая, забiтая, амаль вымерлая мова, назву якой, нажаль, так нiхто з дзяцей i не узгадау. У старэйшых классах гэтыя ж дзеткi чытаюць нейкую незразумелую кнiгу, у якой вядзецца расповед пра нейкiх зас##ных сялян-землепашцау, пра тое як нейкi м#удак косiць сена i жыве думкамi аб каровах, свiннях i iншай брыдоцiне. Спытайце у шасцiкласнiка, што яму з курса роднай лiтаратуры найбольш усяго запала у душу. Пасля працяглай паузы вы у лепшым выпадку пачуеце "...ээээ... ну Быков...?". "Сялянская Класiка" кшталту Купалы i Коласа толькi яiшчэ больш гаворыць аб беларускай мове, як аб мове сялянскай, крэстоускай. Па мне, дак нaжуй гэткую класыку. Пасля прачытання яе адпадае усялякае жаддане размауляць на такой мове. Таксама адсутнасць "размоунай" мовы (выбачайце за каламбур) проста фiзiчна не дазваляе бел.мове увайсцi у наша пасядзённае жыццё. И без того ясно, что сегодня беларуская мова является практически мертвой. Хотя, если прислушаться, белорусская речь звучит красивее, чем русская (более плавная, магкая, напевная). Разговаривать на ней намного приятнее, чем на русской (жаль только, что скудный словарный запас не позволяет нормально делать этого). ИМХО Сапруды? Цiкавы пункт гледжання... нават ад самых злостных прарасейцау такое нiколi чуць не даводзiлася... Я чамусьцi заусёды лiчыу, што на працягу гэтых "стагоддзяу" нашы продкi пачарзе плявалiся ад крывi суседа. Цi менавiта гэта ты называешь "суадносiнамi"? А можа табе табе узгадалася другая сусветная вайна, калi усiх, каму пашанцiла апынуцца захаднее Нёмана, расстрэльвалi у сцяныны уласнага дома, нават не гаворачы сакрамэнтальнае "вораг народа. калабарант. фашыст." Вопрос изначально достаточно сложен и неоднозначен. И не стоит называть меня "злосным прарасейцам". Я уважаю нашу родную беларускую мову. А ведь действительно, Sagmir дело говорит: белорусский язык красивее русского, но переведя все школы именно на эту мову народ рад не будет.Да и русский ка-то привычнее. Однако вы немного отошли от темы: Кто пойдет на встречу выпусников?
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 answer:nu wy pacany dajote - takoj xernoj stradajete Гм...так значит мы х*рней страдаем? Тогда что по-твоему - не страдать х*рней? ........naslazdajetes poslednimi mesacami friwolnaj zizni, zdot was zopa polnaja//////////// Хотелось бы наслаждаться - да вот только учитывание балла-аттестата при поступлении очень этому мешает.
|
|
|
|
|
|
|
эФэМ
|
...хто гаварыць што гэта тэма дрэнная можа нават не захадзиць сюды.... 2 маггот я личу што ты не правы у плане з бел. мовай як мовай сялянскай.......я так зразумеу ты личаш што нихто не хоча гаварыць па-беларуску тольки таму што усе ужо прывыкли да рускай....справа не у прыгажосци мовы а у нац. самасвядомасци беларусау.......распект В.Р.Карнелюку.....наконт таго што няма размоунай бел. мовы та не прау.....ты можаш гаварць свабодна па-беларуску....дапускаць памылки....але ж з цягам часу ты пачнеш усе больш и больш прывыкаць да яе и увогуле перайдзеш на бел. мову(не твой прыклад а увогуле гавару)....шкада што нихто таго не хоча... 2 сагмир ....перачытай мой апошни пост и сваю цытату....ты мяне зусим не зразумеу......наконт "и глядзи ж будзе праз 10 лет адзиная бел. мова......." гэта не як не прымушае глядзець на мяне як на таго хто личыць што ты хто размауляе па-беларуску....верыць у то што уся Беларусь пачне размауляць па-беларуску....так што я аб тым не гаварыу як аб нечым тым што непрыменна здарыцца.....и увогуле я не разумею тваих думак....а пра прыгажосць нашай мовы гэта вы хлопцы нешта намудрыли.....яна тут не пры чым......и я не бачу прыгажосци...... 2 ман не шарыш.... 2 ансер зусим не шарыш.... маи думки наконт таго чаму не размауляюць па-беларуску..... 1.прывычка да рускай мовы 2.выкрыки тыпа "Эй чудила,едь в деревню и там разговаривай на языке бульбашей" зусим не двигаюць на размову па-беларуску и увогуле большасць людзей нават не зразумее кали ты пачнеш размауляць па-беларуску.... 3.установы адукацыи ........и яшчэ шмат чаго....... Га00ноу Артур казау мне што кали я пишу па-беларуску на форуме то у мяне вельми шмат памылак.....але ж можна падумаць......што па-руску тут размауляюць асоба карэктна.....СМЕШНА... .....хай размауляе па-беларуску ты хто хоча....а хто не хоча хай не ......дит
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 freeMan:.....и увогуле я не разумею тваих думак.... Если ты не согласен с моими мыслями - это, конечно, твое право. Но если ты не понимаешь, о чем я пишу, ну что я могу тебе сказать...мне тебя жаль... а пра прыгажосць нашай мовы гэта вы хлопцы нешта намудрыли.....яна тут не пры чым......и я не бачу прыгажосци...... То, что ты "не бычыш прыгажосцi", не значит, что этой прыгажосцi нет. Я просто высказал свое мнение. Твое право с этим мнением не согласиться, но не нужно утверждать, что я что-то там намудрил, сказав, что бел. язык красиво звучит. можна падумаць......што па-руску тут размауляюць асоба карэктна.....СМЕШНА... ИМХО...У тебя на русском получалось писать намного лучше...еще раз ИМХО, чтоб потом без обид и претензий. .....хай размауляе па-беларуску ты хто хоча....а хто не хоча хай не ......дит Отвечу в том же духе: "Пусть разговаривает по-русски тот, кто хочет...а кто не хочет - пусть не ......дит"
|
|
|
|
|
|
|
Himosa
Гродненец
|
Народ убедительная просьба, когда узнаете во сколько вечер встречи выпускников напишите пожалуйста....
|
|
« Последнее редактирование: 01 Февраль 2006, 02:01:09 от Chimosa »
|
|
Наглость - это не второе счастье, а первое и единственное....
|
|
|
zloy kak @
|
Народ убедительная просьба, когда узнаете во сколько вечер встречи выпускников напишите пожалуйста.... Да школьники забили на выпускников, тяжело им занятым, подойти к вывеске и записать, если запомнить трудно. Разговоры ведут на темы, которые не соответсвуют теме. Это единственная тема, которую уже закрыли 2 раза, как минимум. Скоро придет придел, закроют и эту. Да и всего 3 человека в теме сидит, редко еще кто присоединяется. Если они в школе не могут выбрать язык на котором говорить и писать, то чего ждать от них помощи!? Научитесь (гимназисты) думать сначала на одном языке, а потом уж решайте, на каком говорить!!! Придет время, и вы будете на протяжении месяца просить ну пожалуйста, будьте добры, подскажите,... А им в ответ: "давайте размаулять на беларускай мове". Хотя сами три слова связать не могу, и экзамен по бел. сдавать ни один не будет. Да, измельчал нынче гимназист, не тот пошел...
|
|
« Последнее редактирование: 01 Февраль 2006, 11:38:51 от zloykak@ »
|
|
|
|
|
answer
Гродненец
think differ
|
2zloykak@: respect bratan! sawsem izmelczali, praw kak nikto!! nieuzeli dejstwitelno podojti i pasatret, wo skolko prixadit......
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 Chimosa, zloykak@, answer: Не ругайтесь. Вечер встречи выпускников будет в эту субботу в 14.30 Да, измельчал нынче гимназист, не тот пошел... Не буду отвечать резкостью на резкость, т.к. налицо "борьба" разных поколений гимназистов. 2 zloykak@:Если тебе не нравятся темы, которые нами обсуждаются, предлагай свои темы для обсуждения. Может тогда топики про Гимназию №1 больше закрываться не будут... И, кстати, за такие картинки, как Lubov.jpg тему точно могут закрыть. По-моему лучше уже обсуждать белорусский язык, чем выкладывать на форум такие фотки.
|
|
|
|
|
|
|
эФэМ
|
я так личу хлопцы не....й(не стрымауся) вам гаварыць кали вы не хочаце панимаць.... 2 сагмир ....мне таксама табе шкада ....мова не ёсць прыгажосць....мова ёсць мова.... ....руская мова сакс....на жаль мы зусим не можам размауляць па-беларуску..... ....легка выйшау са становишча..... 2 злыкака ....мабыць не стоиць размауляць а тым што мы можам а што не..... !!!!!навошта гэты вечар !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Sagmir
|
2 freeMan:....мне таксама табе шкада Объясни, почему. ....мова не ёсць прыгажосць....мова ёсць мова.... Категорически не согласен. Если речь для тебя - это лишь набор нецензурных слов, тут действительно нет ничего красивого. Однако, есть же еще и поэтическая речь, а поэзия - это и есть красота. ИМХО. ....руская мова сакс....на жаль мы зусим не можам размауляць па-беларуску..... Все в твоих руках - никогда не поздно начинать учиться разговаривать на белорусском языке так же хорошо, как на русском.
|
|
|
|
|
|
|
zloy kak @
|
2 Chimosa, zloykak@, answer: Не ругайтесь. Вечер встречи выпускников будет в эту субботу в 14.30 Спасибо! Я думал, что уже и не узнаю. Проблема не в фотографии, а в её толковании. Кто-то видит половой орган, а кто-то отношения между людьми. Первая (Lubov.jpg ) ни чем не отличается от следующей...
|
|
|
|
|
|
|
Mikola
Настоящий гродненец
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|