JJ
Гродненец
Смысл жизни зависит от ее качества
|
Я кахаю беларускае  ))))Б,ЛЯ!Как я жалею,что я этого не увижу,на дэнсе беларусишь музон!Буа-га-га-га-га  )))))))))))
|
|
|
|
Демократия - это когда умные вынуждены не только выслушивать мнение дураков, но и считаться с ним.
|
|
|
televital
|
Ня ведаю што там круцяць на дэнсах, вельмі даўно ня быў, а вось срэбны грамафон нядаўна пабачыў - папса як папса, ня горшая за расейскую. Думаю калі б увялі 75 адсоткаў на беларускай мове, то цераз годзік-другі з'явілася б і беларускамоўная прыстойная папса .
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
Речь как я понял идёт не о белорусско язычной музыке,а вообще о белорусской 
|
|
|
|
Демократия - это когда умные вынуждены не только выслушивать мнение дураков, но и считаться с ним.
|
|
|
televital
|
Ну дык я разумею. Толькі я не заўважыў з чаго гэта вы так захваляваліся? Як круцілася расейскамоўная папса па ФМ, так яна і засталася, толькі выканаўцы зьмяніліся. А якасьць гэта толькі пытаньне часу.
Праблема ў тым што як не было беларускамоўнага фармату, так і няма.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
Вывод?Белорусский язык не популярен у молодёжи
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
У моладзі як і ў астатніх узроставых групах папулярнае тое што ёй піяраць кожны дзень ФМ ды тэлевізія. Толькі адзінкі могуць выстаяць пад такім націскам.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
Хо хо,я вообще-то от отца с матерью научился по русски говорить  Радио и ТВ тут не причём 
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
JJ, палітыка русіфікацыі цягнецца не адно стагоддзе. Ейны прадукт мы і бачым у Вашай асобе.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
я даже спорить не буду  )думаете мне плохо от того,что я по русски говорю? 
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Пэўна не, аднак гэта тлумачыць чаму Вы так лажаяце беларускае.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
Покажите в каком месте я лажал белорусское?  )нравиться белорусское-ради бога 
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Я кахаю беларускае  ))))Б,ЛЯ!Как я жалею,что я этого не увижу,на дэнсе беларусишь музон!Буа-га-га-га-га  ))))))))))) Й сапраўды не лажаў, проста зьдекваючыся хіхікаў.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
да, потому что для меня это забавно :)но я не "лажау" белорусский язык,я говорил ТОЛЬКО о нашей эстраде
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Дык і я аб эстрадзе. Проста спрацоўвае эфект салідарнасьці. Я сам магу быць незадаволены й лажаць напрыклад Лукашэнку хоць кожныя 5 хвілін, але калі гэтак сама робяць расейцы, ці амэрыканцы мне крыўдна й хочацца ім адказаць: сьмейцеся лепш з Пуціна/Буша. У дадзеным выпадку нехта , расейскамоўны JJ, пачаў сьмяяцца з беларускага.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
да,потомучто я знаю,что белорусская эстрада никому не известна:)так кто кроме нас будет с неё смеяться?И мне не понятно,вас не устраивает мой русский?Так это ваши проблемы.
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Нічога асабістага проста Ваша руская мова ідэнтыфікуе Вас як рускага, які можа быць тунгусам з Магадану ,і якога ражна гэты тунгус лезе ў беларускія справы, ды й яшчэ сьмяецца з беларускага.  А калі казаць пра "беларускую " ( і што ў ёй беларускага , акрамя геаграфіі?) эстрадзе, то калі пасачыць за тэмпамі яе прасоўваньня ( тыя ж 75 адсоткаў) , то хутка ад невядомасьці застануцца толькі пасты пра гэта ў архіве форума.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
А что вас так,пардон,не устраивает в русскоговорящих,беларусяк?А?Ты гордишься тем,что ты беларус и говоришь на белорусском?А в чём гордость?
|
|
|
|
|
|
|
Highlander
|
Всю жизнь считал себя гродненцем, а тут оказывается, что я тунгус из Магадана и надо мне искать магаданский форум, а не тут ошиваться. Да и не только я, но и три четверти остальных посетителей форума. И мне еще интересно, а кто тогда будут те, кто на транслите пишет?
|
|
|
|
Не бойтесь браться за незнакомое дело. И помните: ковчег построил любитель, профессионалы строили "Титаник". Когда Ганди продвигал свою философию ненасилия он видимо не знал насколько же круто убивать всех вокруг.
|
|
|
RockeR
|
Размауляй як хочаш, але беларускую мову ведаць павiнен.
|
|
|
|
Belarus über alles!
|
|
|
Highlander
|
А хто гаворыць што я не ведаю беларускай мовы? Проста рускі я ведаю лепш, вось і размаўляю на ім.
|
|
« Последнее редактирование: 06 Октябрь 2005, 13:20:16 от highlander »
|
|
Не бойтесь браться за незнакомое дело. И помните: ковчег построил любитель, профессионалы строили "Титаник". Когда Ганди продвигал свою философию ненасилия он видимо не знал насколько же круто убивать всех вокруг.
|
|
|
televital
|
Highlander,калі б ты сьцябаўся з беларускага на беларускай мове гэта было б паліткарэктна , а на расейскай сьцябайся сабе з Пугачовай ды Кіркорава.
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
телевитал ты реально херню морозишь...я не знаю от куда ты,но похоже до вас не дошла новость,что в Белоруссии 2 гос. языка-Русский,Белорусский.
|
|
|
|
|
|
|
televital
|
Дык і сьцябайся на расейскай з расейшчыны, а на беларускай з беларушчыны. Ты ж павінен ведаць абедзьве мовы.  Слабо?
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
я отлично понимаю оба языка,но твае сцёбы-идиотизм,пардон за грубость
|
|
|
|
|
|
|
Радистка_Кэт
|
Вот мне интересно, на каком языке вы в один голос скажите ... твою мать, когда введут лимит на ввоз и продажу, например компов? Типа купляйце беларуские НТ
|
|
|
|
I'll be back...
|
|
|
televital
|
Каб вас качкі забадалі.  Я матам апошні раз карыстаўся ў Савецкім войску. Але калі такое ўводзяць , то будуецца ў нас прадпрыемства замежнымі вытворцамі і тавары робяцца беларускімі. А калі па тэме якую абмяркоўваем- паглядзіце ў суседняй Расеі , як перапяваюцца замежныя хіты і становяцца часам папулярнейшымі за арыгіналы. 
|
|
|
|
|
|
|
JJ
Гродненец
|
Вау!Сцёбна..гы-гык 
|
|
|
|
|
|
|
VLADMIH
|
Слухайте, а кто виноват в том, что нет у вас своей приемлимой музыки, драмы и прочего ? Кто преподает в ваших ВУЗах ? Кто там учится и чему ? Не вы ли, не ваши ли родители, дети, родственники, друзья, соседи ... 
|
|
|
|
|
|
|
Gaius Iulius Qas Caesar masson
|
у вас своей приемлимой музыки епть - панк-рок - не? драмы ну тут уж, как по моему вкусу тот человек отошел уже как года два (
|
|
|
|
|
|
|
VLADMIH
|
Земля ему пухом . А где же остальные ?
|
|