drglue
Гость
|
нармальный ана вареант 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
а потому что она к политике равнодушна и ко всем относиться одинаково Oxima, я ўжо пісаў дык яна нават гэта выдаліла! Ў агульным- яна шмат выказвалася супраць беларускай мовы (як звычайны рэжымны троль). Потым у тэме "мадэратары" выказвалася непаважліва да ўдзельнікаў "Паліт-хаты", як толькі зайшла "новоіспеченным модератором" адразу пачала ў стыле "строіцца!", а пасля гэтага ўжо правакаваць на закрыцьцё адной з тэмаў. Да таго ж увогуле не зразумела, навошта яе паставілі, бо ніякіх праблемаў у Паліт-хаце не было, акрамя парачкі ныцікаў, прычым кан'юнктурных. Наогул, за што не возьмешся- ўсё не туды.
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
І як асабістую абразу гэта менавіта ты ўспрымаеш. А, дык па твойму "мужчына" гэта той, хто пляша як яму йграюць? Цікавае ўяўленьне "мужчыны". Милый мой Хэд...а где я о мужчинах то говорю  а потому что она к политике равнодушна и ко всем относиться одинаково Oxima, я ўжо пісаў дык яна нават гэта выдаліла! Ў агульным- яна шмат выказвалася супраць беларускай мовы (як звычайны рэжымны троль). Потым у тэме "мадэратары" выказвалася непаважліва да ўдзельнікаў "Паліт-хаты", як толькі зайшла "новоіспеченным модератором" адразу пачала ў стыле "строіцца!", а пасля гэтага ўжо правакаваць на закрыцьцё адной з тэмаў. Да таго ж увогуле не зразумела, навошта яе паставілі, бо ніякіх праблемаў у Паліт-хаце не было, акрамя парачкі ныцікаў, прычым кан'юнктурных. Наогул, за што не возьмешся- ўсё не туды. По твоему мнению проблем не было? Хэд,ты будешь удивлен,но есть мнение других людей и они считают что проблем до х**  не побоюсь даже этого слова  так мир устроен что мнения бывают у всех и разные.И если эти мнения не совпадают с твоим,это не значит что кто то плохой и неправильный.... а про "ее мы душили-душили" ты уже исправил? погорячился? тоже мне душитель 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Милый мой Хэд...а где я о мужчинах то говорю Ну, ты кажаш пра хлопчыкаў, што з'яўляецца супрацьлегласьцю мужчын. По твоему мнению проблем не было? Хэд,ты будешь удивлен,но есть мнение других людей и они считают что проблем до х** не побоюсь даже этого слова так мир устроен что мнения бывают у всех и разные.И если эти мнения не совпадают с твоим,это не значит что кто то плохой и неправильный.... Канечне, не было. Ў паліт-хаце акрамя ныціка мчы і пары кан'юнктурншчыкаў, з якіх можна было толькі пасьмяяцца ніхто нічога не казаў. Не кажучы нават пра тое, што там патрэбен новы мадэратар прычым яшчэ й такі.  Такія вось меркаваньні) .И если эти мнения не совпадают с твоим,это не значит что кто то плохой и неправильный.... Ой, ну, што ты кажаш.  а про "ее мы душили-душили" ты уже исправил? погорячился? тоже мне душитель Так, казаў. Душылі як звычайнага рэжымшчыка. І дадушылі. Яшчэ як. 
|
|
|
|
|
|
|
drglue
Гость
|
эти выбары биспомащьная апазицыя апяць праиграла 
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
Канечне, не было вы просто иногда в другие разделы заглядываете? ну, чтобы приблизительно представлять, что значит нормально общаться. Я сегодня заглянула к вам... 3,14здаболина педафильская, зоофил овечий...Жесть просто 
|
|
|
|
|
|
|
drglue
Гость
|
ничиво ты ни панемаеш у самых правельных палитикав эта нармальный деалог 
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Канечне, не было вы просто иногда в другие разделы заглядываете? ну, чтобы приблизительно представлять, что значит нормально общаться. Я сегодня заглянула к вам... 3,14здаболина педафильская, зоофил овечий...Жесть просто  Я сам дзіўлюся. Ганьба форуму... Але ўсе гэтыя тролі заваленыя і зараз вось толькі ўсё пайшло "як па маслу". эти выбары биспомащьная апазицыя апяць праиграла  Нармальная апазіцыя ў такіх "выбарах" не ўдзельнічае. у самых правельных палитикав эта нармальный деалог Ага, для такіх, як ты. 
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
Але ўсе гэтыя тролі заваленыя і зараз вось толькі ўсё пайшло "як па маслу". да ты что?  Добавлено: 02 Май 2013, 23:33:14
Смотри тока, соси медленно! Это оттянет твоё бесславное возвращение!
прЭкрасно....верх политкорректности  Смотри тока, соси медленно! Это оттянет твоё бесславное возвращение!
|
|
|
|
|
|
|
Oxima
|
В общем, угомонитесь и обсуждайте дальше наболевшие вопросы. Чем вам Паранойя помешает? Пусть делает работу модератора - убирает оскорбления, предупреждает и банит.
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
да ты что? Так, ты што. Але ўсе гэтыя тролі заваленыя і зараз вось толькі ўсё пайшло "як па маслу". да ты что?  Так, ты што. Смотри тока, соси медленно! Это оттянет твоё бесславное возвращение!
прЭкрасно....верх политкорректности  Смотри тока, соси медленно! Это оттянет твоё бесславное возвращение!
[трымаючыся за жывот]  Добавлено: 02 Май 2013, 23:54:55
Шмат, што можна вытрымаць, але калі правакуюць на закрыцьцё ТАКОЙ тэмы- толькі байкот. Голос за закрытие темы Поддерживаю идею закрыть темку за разжигание межнациональной розни... будет третий голос за закрытие,тема будет закрыта .
|
|
« Последнее редактирование: 02 Май 2013, 23:54:55 от Head »
|
|
|
|
|
Кирилчег
|
Я тут так, мимо прохожу... Но не могу не задать вопрос: Господа, почему так получается, что "беларускамоуныя" - всегда самые недовольные?  Причем не важно по какому вопросу... 
|
|
|
|
|
|
|
afankirt
|
Но не могу не задать вопрос: Господа, почему так получается, что "беларускамоуныя" - всегда самые Ай ну это слишком риторический и бессмысленный вопрос. Так же как и из этой же серии --Почему истинные носители русского столетиями не могут справиться хотя бы с двумя своими основными проблемами 
|
|
|
|
|
|
|
АнтосьГародня
Новенький
|
Я тут так, мимо прохожу... Но не могу не задать вопрос: Господа, почему так получается, что "беларускамоуныя" - всегда самые недовольные? Па-першае, ты не ў Расее, каб так грэбліва казаць пра тытульную беларускую нацыю. Ты ў Беларусі, беларускай дзяржаве, і не забывай пра гэта. Мы, беларусы, у сваёй хаце, у сваёй беларускай дзяржаве. Па-другое, цябе наколькі я памятаю ўжо прыцягвалі да усталяванай беларускім заканадаўствам адказнасці за твой доўгі язык. Дык вось цяпер ты сваімі словамі распальваеш міжнацыянальную варожасць - з-за твайго паста я пачынаю ненавідзець рускіх, хоць розумам і разумею, што рускія не ўсе такія ідыёты як ты. Ты кажаш праходзіў міма? Ну так і ідзі сабе далей, не спыняйся, як кажуць на тваёй гістарычнай радзіме "от греха подальше", елупень. Зусім ужо пудзіла агалцела, беларусу ў беларускай дзяржаве яно яшчэ рот затыкаць будзе. 
|
|
|
|
Калі ты паміраеш-ты гэтага не разумееш, але блізкім вельмі цяжка. Калі ты тупы-тая ж гісторыя.©
|
|
|
drglue
Гость
|
Я тут так, мимо прохожу... Но не могу не задать вопрос: Господа, почему так получается, что "беларускамоуныя" - всегда самые недовольные? мне кажецца што ани какиета ущербные проста Добавлено: 03 Май 2013, 07:41:59
Зусім ужо пудзіла агалцела, беларусу ў беларускай дзяржаве яно яшчэ рот затыкаць будзе а вот тут бы пасаветавал бы этаму фэйку рот свой прекрыць - эта такие жэ беларусы. и презренее их этими "свядомыми" сводит на нет все их намаганея и барьбу 
|
|
|
|
|
|
|
drglue
Гость
|
ани проста разжыгают межнацыанальную рознь аб правельных и неправельных нацыях а сичс бесяцца ат таво што паставели адэкватнава мадэратара в раздел
я бы таких канешна жэ сразу банил штобы астудиць их пыл
Добавлено: 03 Май 2013, 08:39:45 мне кажэцца што дажэ с пративапаложным полам ани ни могут адэкватна абсчяцца никакова уважэния и васпетания.... ани проста с пенай у рта могут кречяць аб том што ани цвет нацыи а другие атбросы и пачимута их самих очинь жалка и очинь смишно на эта сматрець парой
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
мне кажецца што ани какиета ущербные проста Не, ушчэрбныя гэта тыя, хто саромецца роднай мовы. а вот тут бы пасаветавал бы этаму фэйку рот свой прекрыць - эта такие жэ беларусы. и презренее их этими "свядомыми" сводит на нет все их намаганея и барьбу Нармальныя беларусы ніколі супраць мовы не скажуць. ани проста разжыгают межнацыанальную рознь аб правельных и неправельных нацыях "межнацыанальную рознь аб правельных и неправельных нацыях" распальваюць як раз маскалі. Зараз усталяваны антыбеларускі рэжым і як раз беларуская нацыя лічыцца "неправільнай" на дзяржаўным узроўні, а ты гэта падтрымліваеш, лукашыст паганы. а сичс бесяцца ат таво што паставели адэкватнава мадэратара в раздел Ага, вельмі.  я бы таких канешна жэ сразу банил штобы астудиць их пыл Баніць трэба такіх, як ты. мне кажэцца што дажэ с пративапаложным полам ани ни могут адэкватна абсчяцца никакова уважэния и васпетания.... Па сабе судзіш?  ани проста с пенай у рта могут кречяць аб том што ани цвет нацыи а другие атбросы и пачимута их самих очинь жалка и очинь смишно на эта сматрець парой Ты наогул пра каго?
|
|
|
|
|
|
|
ParanoЯ
|
Хэд....опять нудятина  сколько лет одна и таже пластинка
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Ага, сапраўды.
|
|
|
|
|
|
|
|
Head
Гость
|
Дык навошта так кажаш? Ты чакай, чакай і спадзявайся. 
|
|
|
|
|
|
|
|
_Ze Best !
|
Я сегодня заглянула к вам... 3,14здаболина педафильская, зоофил овечий...Жесть просто  Смотри тока, соси медленно! Это оттянет твоё бесславное возвращение!
мать моя РaranoЯ, удачи в войне. ))) У тебя получится девочка!
|
|
|
|
|
|
|
Ягадка А5
|
Хэд....опять нудятина  сколько лет одна и таже пластинка Нее, РaranoЯ, ты не права, раньше пластинка была куда как веселее:  Вот была раньше девушка. классно мы с ней сексом занимались, редко но метко. и так, с талантом. а теперь как то вот нету такой с кем можно так классно сексом занятся. У одной одна романтика в голове, другая-дите, а на третью не прет. может той позвонить?Хотя времени даже и на ту нет. а может все таки позвонить? ой как меня от жизни прет, ваще  давайте здесь каждый какой нибудь такой членни попишет? Давайте поиграем. Следующий отвечает на мой вопрос, я делаю так как он сказал, и пишет свою членню. 3-й ктозайдет ответит на вопрос второго и напишет свою.
|
|
|
|
Чесслово, не знаю, чему верить - то ли что ты мама Тоширского, то ли что сам Тоширский. © Cana
|
|
|
Head
Гость
|
Давицель_03... а я-та думаў, што Пецька дарма так на яго мистэр Д. Придурок, вали отсюда
Маўляў, чувак, проста, прыкалываеццо... Дык такіх, як ён трэба гнаць паганай мятлой!  ну да не ты ли кричал про бойкот  ? а ну да ты же просто трепло забыл Ты сам трапло. Дык ты чакай і спадзявайся, каб не перадумаў (крый божа).  Хэд....опять нудятина  сколько лет одна и таже пластинка Нее, РaranoЯ, ты не права, раньше пластинка была куда как веселее:  Вот была раньше девушка. классно мы с ней сексом занимались, редко но метко. и так, с талантом. а теперь как то вот нету такой с кем можно так классно сексом занятся. У одной одна романтика в голове, другая-дите, а на третью не прет. может той позвонить?Хотя времени даже и на ту нет. а может все таки позвонить? ой как меня от жизни прет, ваще  давайте здесь каждый какой нибудь такой членни попишет? Давайте поиграем. Следующий отвечает на мой вопрос, я делаю так как он сказал, и пишет свою членню. 3-й ктозайдет ответит на вопрос второго и напишет свою. Калі хата гарыць- яе трэба ратаваць. Тут не да жартаў. 
|
|
|
|
|
|
|
|
drglue
Гость
|
Head свядомый пришол апяць нудець абижэный 
|
|
|
|
|
|
|
-MASTER-
|
Head-трэба галадоуку цябе абьяуляць 
|
|
|
|
|
|
|
Жмотик пивной животик
|
Head-трэба галадоуку цябе абьяуляць  да он все что угодно обьявит ведь оппопо только и может что говорить и ничего больше не делать
|
|
|
|
|
|
|
|